- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
а, не можеш, точно пък по тея странознания моеш да се подготвиш от уикипедия :Д просто те явно немат против да идват
мен ми стана интересно как сама си се оправила по морфология и синтаксис и тн хД
може би щото тоя пич нашият дето преподава по тва е изрод и е голем зор при него.. в смисъл всичко е супер детайлирано и изисква много, та не моа си представя да си науча сам при него без да съм бил на лекции
е, аз говоря за английски, не за някой твърде засукан език
+ това, учителката ми в езиковата беше ебаси чудото
та ми трябваше само да прочета лекциите и материалите по предмета, за да мога да се явя...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
е, да ХД ама все пак, тя морфологията си е морфология и синтаксисът си е синтаксис във всеки език, то си е теория и до голема степен е едно и също, независимо ква филология следваш, просто го учиш на съответния език
предполагам от преподавателя идва, нашият е некъв млад и напорист :Д
да де, но когато имаш добра основа, другото е лесно
тва имах предвид
аз съм го учила, така или иначе... вярно преди 10-тина годиниама все пак
навън имаш възможност да караш курсовете, които не ти достигат, за да покриеш изискванията за желаната магистратура. например ти трябват 5 кредита маркетинг, 10 кредита финанси, 10 кредита статистика и 5 кредита счетоводство. това прави един семестър, а не цял нов бакалавър.
Ма , вие имате заверки?! При нас го няма тоя разкош...
maDamn
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ти пак ли ще се заяждаш е злобо..
Вчера не ти говорех на теб ти почна... днеска пак.. и с бой ме заплашваш.. нещо много си си повярвала..
Ма така е момченцата те разбират к'ва си режат те и ти butthurt-ваш после си го изкарваш на хората дет даже не ти говорят на теб.. кофти майна ;с
Не ме занимавай повече ако обичаш... жалка си с тея злобни опити.. и показваш колко много те дразня, пък единствената емоция, която възбуждаш у мен е да си го преместя от левия крачол в десния.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ми ние нямаме заверки, ппц в СУ от едно 10+ години няма заверки,доколкото знам.
Иначе, съм висяла само за заверяване на семестър, но не и за оценки. Отделно има преподаватели,които решават дали да те допуснат на изпит, дали ще ти дадат някакъв доклад за писане,дали на базата на присъствие и тн.
Заверка аз съм имала само 1ви семестър по спорт,щото нямаме оценка, просто ти плясват някакъв хорариум и ти се води за взета дисциплина първи семестър.
maDamn
я се преместете някъде другаде
AnarchyBoy, това ти е последно предупреждение, другият път изобщо няма да си хабя епидермиса по пръстите да ти пиша; заяждаш се от нищото, вкл. и с мен, а това няма да завърши добре за единия от нас
имам предвид тая заверка, дето е на база присъствие и общо взето без заверка не те допускат до изпит (уж)
със сигурност някои факултети имат такава, ма не знам кои точно
тая за заверяване на семестър е тва дето ти бият печата след като си платила?
Мда, ама заверка...евентуално при упражненията се дава, там вече се държи на присъствие,ама не мисля,че се отнася и за лекции,поне при нас,може и да не се веснеш на лекции и пак да си бичиш изпитите с 6, а иначе...за упражнения е друго. Не знам дали се води точно заверка,но се следи присъствието.
Трудно ми е да позная за когоа това няма да завърши добре за единия от нас![]()
maDamn
мога да ти кажа в кой университет го има, остави факултета
при нас беше така - без присъствие, няма подпис по предмета, без подпис, няма заверка на семестъра, дори да си платил таксата... без заверка, не можеш да се явиш на изпити.. т.е. можеш да си се явиш, много те помни преподавателят, ама накрая оценката не ти влиза в протокола и все едно си ходил за оня дето духа...
1во я виж и вчерашния спор и тя ся к'во е написала...и ми кажи, че аз пръв започвам или госпожицата..
2ро с теб не се заяждам... ти си жена с власт, нямам интерес да се заяждам с теб.. ;/
Ма както имам предупреждение аз нека и тя да има.. щото ми писна, тя да се репчи аз да я затапвам и после ти мен да заплашваш... като не може да ми понесе думите, да не ми се злоби първоначално, че ми писна форумната да не казвам к'ва да се мисли за много оборотна, ма всъщност акъл за 2 стинки да няма в кухата главица.
ПС: Забележи въздържам се от обиди или поне от грубите..![]()
Dr. Gregory House
уф, не знам
бях сигурен, че баш в СУ си ги има тея заверки, ма може и да бъркам в крайна сметка
ФКНФ няма ХД
Dr. Gregory House
изобщо, ама изобщо не ме интересува кой е започнал, нито съм длъжна да ви се запознавам с цялата история от преди 2 дни, за да разбера кво се случва
имай си предвид кво ти казах и ако още веднъж те видя да се заяждаш с когото и да било извън Кофата, ще ми писне на мен
Dr. Gregory House