- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Тоест за САЩ трябва да си редовно, а за другите каквото си искаш?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има ли някой, който учи Стопанска Логистика?
Във Винса когато сме на кандидатстудентски къде да си държим чантите, телефоните и т.н.? В Софийски за някакви пликове ми разправят, а тук такова нещо май нямало?
Всички чанти, якета, телефони и тем подобни са изнесени далеч от теб - до преподавателите. Влизала ли си в големите зали на Винса? Отпред, голямата катедра с микрофона, там си бяхме изпляскали нещата.А на редовни изпити са ни карали и отстрани да ги слагаме.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Утре съм в 122, иначе съм влизала само в 128 когато бяха 'отворените врати'. А, и спаси току - що 3 заблудени кандидат - студентки![]()
Ами те са 4 и изглеждат по един и същи начин. На изпит ли си? Успех!
Каква беше заблудата ви?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мерси
Иначе ние по принцип сме си заблудени в студентските дела, на два пъти объркахме пътя за основната сграда, отделно бяхме супер притеснение като се записвахме и гледахме въпросително, 122 не можахме да я намерим първоначално, такива истории.
Ще съм 1-ви курс в СУ,специалност Химия.Веднъж да почна и ще видя как е студентския живот![]()
![]()
![]()
Няма да се плашите, аз навремето като видях програмата в ТУ и сякаш гледах китайска азбука. Обикалях като сателит за да разбера изобщо в коя сграда трябва да ида. След това взеха да раздават на първокурсниците едни книжки с разяснения кое как е и какво значи.
Аз съм вече втора година Ветеринарна медицина в ЛТУ... Интересно е, много се радвам, че влезнах това защото в даскало бях крайно отегчен от цялата система на обучение там. Много по-хубаво е, когато човек учи това, което реално му е интересно) Пък за студентския живот - не усещам особена промяна от както когато бях ученик, само това, че се запознах с много нови интересни хора.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Имам нужда от помощ! Както си бях сигурна за кандидатстването си в СУ Стопански факултет, сега се колебая са ФМИ софтуерните специалности. Не съм се чувствала по-гадно. Моля някой, който има поглед над нещата да пише, защото наистина имам нужда от мнение![]()
Оф, нямам търпение да идва другия петък.
Като изключим изпита в понеделник, остават ми два огромни проекта за предаване и една презентация групова, която до никъде не е
Тоя втори семестър беше ад! 1 седмица свободна общо имах за 3 месеца. Нямам търпение да дойде другия петък и да знам, че нямам да правя 4 курсови, 2 презентации, 1 проект и т.н. неща за предаване.
Почти му се вижда края и после к'во? Леле, не съм мислела че мога да бъда толкова неориентирана и незнаеща какво иска на този етап от живота. Направо си мислех, че като уча четири години, това което обичам накрая ще ми дойде идеята как точно да си я приложа. Ама нъцки.
Та така, да кажа че ми остават три изпита преди финала, половината ми багаж съм го преместила при приятеля ми, той си донесе някакви неща у нас като оставаме тук, но в крайна сметка изобщо май няма да сме на нито едно от местата. ВСИЧКО ми е пълна каша... мега зле.
И аз нямам идея каква магистратура да избера, дали да продължавам със същата специалност, или да комбинирам с друга, как да си намеря работа по специалността.... ;/ и всички непрестанно ти казват "в България няма да си намериш работа без връзки", "ще си чистачка с висше" и вече ми писна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Какъв ти е бакалавърът и какви са възможностите за магистратура?
Контакти със завършили имаш ли? Сигурно има някаква Алумни организация?
Контакти с фирми?
Само не записвай магистър същото като бакалавър, запиши нещо друго, близо до твоята специалност.
моеш да запишеш къвто искаш магистър дори да е хипер отдалечен от сегашната ти специалност
Идеята ми е именно че бих искала да е надграждане на сегашната ми специалност - МИО, а повечето хора ми казват да комбинирам, но не искам да комбинирам с чисто икономическите счетоводство, финанси и т.н., защото не се виждам в такава светлина.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А какви възможности имаш да надграждаш?
Най-лесното е да помислиш като каква се виждаш и да прецениш какво ти трябва, за да го работиш това.
Помисли си кой предмет те е грабвал през годините.
Този за митническата политика и този за търгуване на платформа за ценни книжа и валути.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма ли магистратури в тия области?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Отвори им програмата, де. Не може в сайта на университета да няма всички предмети от обучението.