.
Отговор в тема
Страница 138 от 195 ПървиПърви ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 426 до 3 450 от общо 4870
    Мега фен
    @Alice, конкретно за интериорен и арх виз ставаше въпрос.
    Мен тези неща не ме вълнуват, казах вече защо ;д , просто споделям рендерите, на които съм попадал, че са в 99% от случаите макс/вирей.
    http://galleries.cgsociety.org/galle...+Visualisation - ей ти ги с таг ach vis
    http://redvertex.com/ - тези са българи, преди време бяха пускали няква обява - пак макс беше софта.

Как да е - ревит, синема, макс - все тая. Цъкаш бутончета.

Мега фен Аватара на draid
    На 3DS Max не е правено за архитекти. Това, че се ползва 3DSM от архитекти не значи, че за това е специализирана програма. Архитектите си имат куп специализирани програми за визуализация и rhino ги гледах, че ползват. За анимация масово се ползва Maya това е един от големите продукти на пазара за анимация.

crush95
    Guest
    Реших да кандидатствам в чужбина, но класирането там ще излезе края на август или началото на септември. Междувременно кандидатствах и в България, и съм приета. Естествено смятам да се запиша, защото не е сигурно дали в чужбина ще ме приемат. Та, въпроса ми е дали ще ми направят проблем ако отида септември и си искам дипломата обратно. Някой по- запознат с това как стоят нещата в такива случаи?

Цитирай Първоначално написано от crush95 Виж мнението
    Реших да кандидатствам в чужбина, но класирането там ще излезе края на август или началото на септември. Междувременно кандидатствах и в България, и съм приета. Естествено смятам да се запиша, защото не е сигурно дали в чужбина ще ме приемат. Та, въпроса ми е дали ще ми направят проблем ако отида септември и си искам дипломата обратно. Някой по- запознат с това как стоят нещата в такива случаи?
    До колкото знам, ако се отпишеш преди започването на академичната година ти връщат 90% от таксата и няма проблем да си вземеш дипломата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Не знам дали е точно по темата, но мисля, че тук ще получа най- много отговори. Някой, който наскоро е държал CPE, може ли да ми препоръча няколко помагала/учебника, които са най- подходящи за самоподготовка? Имам някакви стари неща, наистина стари :Д, но те скоро май ще правят и промени във времетраенето/формата, та ми трябва актуална информация. Благодаря

Някакви мнения за АУБ (Благоевград) ?

Град
    the state of disorder
    Какво ще ме посъветвате туризъм в СУ или икономика и управление с преподаване на английски в УНСС?

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Не знам дали е точно по темата, но мисля, че тук ще получа най- много отговори. Някой, който наскоро е държал CPE, може ли да ми препоръча няколко помагала/учебника, които са най- подходящи за самоподготовка? Имам някакви стари неща, наистина стари :Д, но те скоро май ще правят и промени във времетраенето/формата, та ми трябва актуална информация. Благодаря
    За СРЕ тук инфо трудно ще получиш. Повечето се готвят за САЕ максимум.
    Аз не съм, но една позната наскоро го взе изпита - СРЕ. Мога да питам, ако държиш.

Между CPE и най-високото ниво на CAE разликата е много е малка или поне така съм чувала. Аз се подготвях по Upstream за Advanced (колко се въобще учех е друг въпрос). Upstream C2 става и за CPE, форматът отговаря точно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Sofia
    Мерсии и на 2те

Може ли да дадете мнение за УНСС и Библиотекарския?
    Трябва да избирам къде да кандидатствам,а съм много объркана...

По-добре в УНСС ако избора ти е между тези две заведения.

Мега фен Аватара на 102
    ей мразя някой да дава акъл бе ей
    библиотекарският дава най-богатата обща култура
    шат ап

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    На 3DS Max не е правено за архитекти. Това, че се ползва 3DSM от архитекти не значи, че за това е специализирана програма. Архитектите си имат куп специализирани програми за визуализация и rhino ги гледах, че ползват. За анимация масово се ползва Maya това е един от големите продукти на пазара за анимация.
    Много забавен пост, особено тая част с ' това е един от големите продукти на пазара за анимация '
    И другите над теб не са по-смислени, но ме мързи да отговарям и на тях.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Много забавен пост, особено тая част с ' това е един от големите продукти на пазара за анимация '
    И другите над теб не са по-смислени, но ме мързи да отговарям и на тях.
    Да много е забавно. Особено когато хора като теб се опитват да оспорват факти за да се правят на много знаещи, просто ще предположа, че купищата филмови заглавия в които е участвала Maya като продукт и доста известните анимации които са сътворени с нейна помощ са резултат от идиотщина на филмовата индустрия. И това, че не е единственият софтуер за анимация или дори не най-добрият не означава по никакъв начин, че не е значим софтуер. Ама какво ли ти обяснявам на тебе, след ония философски излияния относно 3D прототипиращите машини си ми ясен. Може ако искаш и за SolidWorks, SolidEdge, NX, Catia и ProE да си говорим. Сигурен съм, че и от тях много разбираш.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    шат ап
    Хайде сега се обоснови и ми кажи точно за кои специалности говориш. Университета не е място за получаване на обща култура.

Град
    Sofia
    Библиотекарският едно време не беше ли полувисше?
    Sugarr, какво искаш да учиш като специалност? Не се ръководи само от университета

Hayashi , мерси за инфото, намерих го upstream-a за CPE, изглежда приятен, ама е мн цветен, хахх мразя цветни учебници, това е четиво за учене, за Бога, за какво са ми турили хиляда картинки все едно съм в 1ви клас (отклиних се, знам)

^Преди няколко години го направиха университет, по времето на Бойко май беше или към края на тройната.

Мега фен
    дрейд, студията си имат standalone приложения за анимация, осветление и рендеринг.
    Мая се ползва за 'хъб' един вид.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Има ли някой с ИКТМИ във ВВМУ "Н.Й.Вапцаров" ?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Може ако искаш и за SolidWorks, SolidEdge, NX, Catia и ProE да си говорим.
    Предпочитам да си говорим за цици, ти кви цици харесваш ?

Женски

Ако някой ще кандидатства в Англия, Шотландия или в Германия с английски език, моля да ми пише.
    Ако има някой, който учи там и е готов да помогне с информация, ще се радвам да ми пише.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    http://poetsandquants.com/2014/07/26...n-mba-student/

С най-добри пожелания

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    шат ап
    Библиотекарският давал най-богатата обща култура? Брей ... Интересна гледна точка. Може ли да се обосновеш ,защото нещо не схванах . А понятието "обща култура" е много относително.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от teenproblem999 Виж мнението
    Ако някой ще кандидатства в Англия, Шотландия или в Германия с английски език, моля да ми пише.
    Ако има някой, който учи там и е готов да помогне с информация, ще се радвам да ми пише.
    За Германия мога да помогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си