- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Иранистика в СУ.. другата година (ако пък много не ми хареса, понеже не ми беше първо желание) ще се прехвърля Кореистика.
къде в Шотландия си? ^^ най-добрата ми приятелка и тя там ще учи.
нямам търпение да започне годината, чувствам се като осмокласничка :д
хаха аз пък като 10токласниктолкова ще е яко ако си взема анатомията и започна на чисто
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Дизапойнт, тоя Абърдийн имаше и медицински факултет, налЕ? Знам, че като ученик в 9-ти клас го разглеждах като опция
A там с какво Дриймърке? (специалност)
Винаги съм предпочитал Шотландия пред Англия.
International Relations and Legal Studies.
Икономика и бизнес, УНСС.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Здравейте! Тази година ще съм 12 клас и ми трябва сериозна подготовка по БЕЛ. Можете ли да ми препоръчате добра школа в София или частен учител? За съжаление, в училището ми часовете по БЕЛ протичат страшно несериозно и няма как само от това да се подготвя добре. Ще ви бъда много благодарна!
^ Ама честно, за какво ти е? Освен ако ще кандидатстваш в УНСС или в СУ с изпит по БЕЛ, тогава ще ти потрябва частен учител. За матурите няма нужда, повечето хора с минимум подготовка и записки в тетрадката през годините изкарват над 5.50.
Ще кандидатствам в СУ с изпит по БЕЛ.А знам, че там изпита е доста по-труден от матурата, та за това ми трябва учител.
^о.О защо???
Айде усеща се вече доста как на есен отново с песен .. само като си видях графика/хорариуми и учебния план ии Oh lieber Gott, lo6o mi e![]()
МУ-Пловдив, Медицина. Зареждам се като за последно с позитивна енергия, че знам как след няма и месец отново ще и побъркат нервната система![]()