.
Отговор в тема
Страница 158 от 195 ПървиПърви ... 58108148154155156157158159160161162168 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 926 до 3 950 от общо 4870
    Мега фен Аватара на draid
    Да бе с Беар Грилс, вие един стол не може да понесете, сървайвър ще правите (:

Мега фен Аватара на galaxy29
    мен не ме причислявай към таз категория :п

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Просто не си случила на съквартиранта и понеже не си я парирала още в началото се е стигнало до такива извращения. Иначе ми е много интересно като кажете живях с напълно непозната. Вие какво 1 година не си говорихте и не се запознахте ли ? Аз също съм живял с хора които виждам за първи път и въпреки това винаги сме се разбирали. Храната винаги е била обща, също и уредите (говоря за микровълнови, сокоизтисквачки, хладилници и т.н.) Намирам за нередно и неправилно да живея с някого и да не споделя храна с него например. Виж сега да ти ползва четката за зъби wtf ??? Чорапите ??? Това е меко казано странно. Съквартиранта ми се е случвало да му звънна в 2ч сутринта и да го изкарам от дискотеката за да дойде с мен до спешното. Но както казах вече с жените в общежитията е доста по сложно. Рядко всички в стаята са доволни и не са в конфликт с една от двете съквартирантки поне.
    Че не бях случила,не бях,ама...Разбира се,че съм говорила с нея,но тя беше на съвсем различна вълна от мен и от моя живот,никакви допирни точки.Беше по живота,по мъжете и по наркотиците,какво да и опознавам.
    Много често изпадаше в депресии,аз като добър човек я изслушвах,обяснявах и как и какво да прави,за да не се чувства така,абе проявявах човечност,а тя...нъц.
    Бях свикнала да деля(храна),отгледана съм в голямо семейство,но просто в един момент спрях да купувам и да раздавам. И за мен е ненормално да живееш с някого,да ядеш нещо и да не му дадеш,но тя правеше точно това. В началото и казвах,че отивам да пазарувам,иска ли нешо,купувам,оставям, заминава и така.
    Кара ми се,че имала снежанка в хладилника и че съм я изяла,а аз я изхвърлих,защото беше мухъл хванала,даже се виждаше кутията в коша. И тогава приключихме с общата храна и в частност с дребнавостта й поне на тая тема...

А когато се прибрах от спешното,тя ми каза-сладурче,отивам на дискотека,ще се прибера на сутринта с приятелка,аха.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ами за такива си има думи които няма да използвам от благоприличие. Определено не си случила. Аз имах 4-ма различни съквартиранти и с всички съм се разбирал. С единият с който си бяхме от началото се виждаме пак макар да не живеем заедно.

От всички съквартирантки до момента (общо точно 10 - пресметнах) съм се разбирала с две, с едната от които се познавахме от по-рано. С другата общежитията ни събраха и много си я обичам.

pifiella звучи ужасно, преживявала съм нещо подобно, но без частта с физическата саморазправа
    Уникално преживяване е да видиш друг човек обул твоето бельо ........
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ау, откъде ги намирате тези...5,5 години съм живяла в студентски, чак такава драма не съм имала...изкарах 2-3 месеца с една девойка, която не говореше, ама това май беше, защото не говореше български особено добре, така или иначе прекъсна, та там беше малко по-странно, но не беше трагедия, пък аз и не се задържах особено вкъщи...

в общия случай на дрейд на положението бях - разбирахме се доста добре, с "непознатото" момиче от първи курс изкарахме 5,5 години заедно, като сестри станахме за толкова години...с мъжа и я запознах, леля ще ставам (:

сега като живея със съквартирант мъж чак ми е мъчно, че няма от кого да взема лакочистител или обици в изхакан цвят, или пък се чудя къде и кога да си простирам бельото...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Уникално преживяване е да видиш друг човек обул твоето бельо ........
    паднах от леглото
    знам, че по принцип е вбесяващо в момента, не смешно, но така като го разправяш пост фактум :Д :Д
    а това с четката също е потресаващо, вероятно ако ми се случи, първо четката ще мине през тоалетната и другия път на драго сърце аз сама ще ѝ услужа с нея
    Последно редактирано от therichbitch : 10-04-2014 на 21:12

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    паднах от леглото
    знам, че по принцип е вбесяващо в момента, не смешно, но така като го разправяш пост фактум :Д :Д
    а това с четката също е потресаващо, вероятно ако ми се случи, първо четката ще мине през тоалетната и другия път на драго сърце аз сама ще ѝ услужа с нея
    Каква си зла само. Pure evil дето се вика.

Сега ми е доста смешно като цяло, тогава си мислех само как да избягам. :Д
    Имаше една, която говореше само на турски :Д аз така да обичам, песен за моите уши
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Sofia
    кой го казва :Д ти ли щеше да провесваш бъдещата съпруга през балкона, ако ти поиска брачен и се възползва от теб, нека не се лъжем, че си мн добродушен

та, сериозно, изкл. търпелива и човечна съм, но 2 неща не толерирам- лицемерие и наглост, в случая такава степен от второто заслужава подобаващ урок
    ако не иска, аз насила ще ѝ измия зъбките, ако все още ги има, след като съм я видяла какво прави :Д
    Последно редактирано от therichbitch : 10-04-2014 на 21:45

Qk studetski jivot be., az puk sum priel vsichki za oligofreni i ne vodq kontakt s drugarite i drugarkite, pribiram se u kenefche ,ucha and that is it
    sreshtnah se i s purvite zagubeni uchiteli, koito e gubene na vreme v leciqta im,

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    кой го казва :Д ти ли щеше да провесваш бъдещата съпруга през балкона, ако ти поиска брачен и се възползва от теб, нека не се лъжем, че си мн добродушен

та, сериозно, изкл. търпелива и човечна съм, но 2 неща не толерирам- лицемерие и наглост, в случая такава степен от второто заслужава подобаващ урок
    ако не иска, аз насила ще ѝ измия зъбките, ако все още ги има, след като съм я видяла какво прави :Д
    Не, бъркаш се. Аз съм си за тоя вид договори (: Иначе не знам кой нормален човек би ползвал чужда четка за зъби...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Слес като разбрах за четката ми,изчистих всички фуги в банята с нея,изчегъртах сапунерката,измих я и до ден днешен още си я ползва
    После ми стана гузно,че ще й докарам някоя инфекция,ама се бях ядосала. Иначе съм таковаааа търпение,тя и затова ми се качи на главата.
    А иначе четчицата ми беше от хубавите-10 лв бях дала
    Най-НАГЛОТО беше, че даже като излизаше някъде да спи я вземаше,изобщо не и правеше впечатление,че това не е нейната...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на 102
    ми кат си си зела ултра модерна четка за зъби кво очакваш

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Слес като разбрах за четката ми,изчистих всички фуги в банята с нея,изчегъртах сапунерката,измих я и до ден днешен още си я ползва
    После ми стана гузно,че ще й докарам някоя инфекция,ама се бях ядосала. Иначе съм таковаааа търпение,тя и затова ми се качи на главата.
    А иначе четчицата ми беше от хубавите-10 лв бях дала
    Най-НАГЛОТО беше, че даже като излизаше някъде да спи я вземаше,изобщо не и правеше впечатление,че това не е нейната...
    Е тая е била някакъв особено нагъл екземпляр. Да си излезе и да ми вземе четката за зъби. Това ако го направи, като се върне ще си намери всички работи в коридора и патрона на вратата сменен. Ама изтри ли хубаво фугите така тия до тоалетната чиния? Ебати наглия тип, това аз никога не мога да го понеса.

Ужас.

ама тя въпросната имаше ли си нейна четка?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Това звучи толкова отвратително, че чак ми се струва силно преувеличено.
    Но пък то ги има всякакви перковци.

Някой да знае къде се чака за планинарство в ТУ като ходиш за първи път?

"Заниманията по планинарство I ниво в парк “ Мир и Дружба “, “Борисова градина “, на “Витоша” – в района на кварталите Симеоново, Драгалевци и др."

До спортния център ли отиваш да се събере групата или по друг начин става?

Обикновено ходиш до спортния и там се събира групата първият път. Въпреки че за планинарство ще ви отнемат и няколко съботи да вървите по Витоша. Най-добре е да видиш при кой преподавател си.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Обикновено ходиш до спортния и там се събира групата първият път. Въпреки че за планинарство ще ви отнемат и няколко съботи да вървите по Витоша. Най-добре е да видиш при кой преподавател си.
    Мерси, един приятел се е записал в понеделник 9:00-12:00.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Това звучи толкова отвратително, че чак ми се струва силно преувеличено.
    Но пък то ги има всякакви перковци.
    Всякакви ги има.

В момента, единия е душ е пълен с хартия. В кухнята има няколко купи мечета харибо, напоени с водка; използвани прибори; опаковки от чипс, готови спагети, обелки от банани, хляб, бутилки, торби по пода. Станах свидетел как в мивката в кухнята едно момиче си ми приборите и чиниите с гъбата, а след 10 минути със същата гъба! едно момче си изми обувките в същата мивка.

Дори не ми се пише какви нечистоплътни и отвратителни неща съм виждала, а съм тук от месец.

anonymous708973
    Guest
    ИУ! Как се разбирате със съквартирантите?!

Аз попаднах на прекрасна! Първите ни въпроси една към друга бяга "Слушаш ли чалга?" "Не" Пушиш ли?" "Не" "Ще се разберем значи!"

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Sofia
    Не прибързвай със заключенията, това, че не слуша чалга, значи, че и двете харесвате нечалгарски тип бельо

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ИУ! Как се разбирате със съквартирантите?!
    Не са ми баш съквартиранти, но по принцип прекрасно :Д Като изключим хигиенните им навици, ама аз се научих да не ползвам нещата в кухнята, и да влизам под душа без да си събувам джапанките. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си