- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Пинкилота - бтв, много сладко ми се струва - би вдигнала вежди до небесата, след което ще се разсмее изключително звучно и ще каже "абе, ти ебаваш ли ме?" :д
Шматарок, моите са на 8, 12, 15 и 17 декември. Бива, не се оплаквам... много :д
Отделно имам два езикови на 22-ри и 26-ти ноември, ама тях не ги броим много, че са лесни, ама да взема да си науча думите, че искат да превеждам не само от английски на немски, а и обратно, което вече налага нова методика. Пфу. :д
:Д ама ще се съгласиш, нали
знам, че е много сладко, аз исмислям най-яките обръщения![]()
Днес взехме числата на френски хD
ко каза, ко, 'секи ден та чакам в четворката и теб все те няма, ся ходя със Станка от Криводол, на баба ѝ боба бил по-добър
пс много сте подлодели всичките :д макар, че храната си е наболял проблем за студентския живот наистина, но thank God студентски град си има 'Хляб и Мръвка' (продуктово позициониране, сори, ама там е добре)
Че какво му е на виното за 10 лв бутилката? О.о
2 от колоквиумите минаха, остават още само 6 до края на текущия семестър :3
При вас как е положението? Готини ли са колегите/колежките и запланувахте ли вече къде ще ви е празникът?
Аз няма да празнувам с моите, намирам за излишно на прекарвам времето с хора, с които масово не мога да си кажа една приказка. Обаче ще прекарам празника в приятна компания![]()
^ А замисляла ли си се защо се получава така ? Вината в теб или в тях е ?
Ядва се... Очаквах да е по-зле, предвид темерутизмът ми.![]()
Нищо сериозно не успяхме да организираме, щото повечето колеги явно имат проблеми с откриването на половите си органи и в частност тестисите...
Как да е... Една част ще се съберем някъде в София, другите да правят, каквото искат.![]()
Тази година организацията силно куца. Въртяха се разни оферти за целия курс, в началото всички са съгласни, после масово се отказват. И засега остава вариантът да се съберем в града, в неуточнено заведение, ама може и той да отпадне. В крайна сметка, ако нищо не се осъществи, с колежките ще си правим образователно парти, 'щото идва брутална сесия.
Аман вече, писна ми, всяка седмица тестове и колоквиуми, време нямам.
You are broken, I can fix you...
пак ли за 8 декември през окото да ви излезе сперма във вид на сълзи .
ох и при нас организацията куца, та чак пълзи :д още от първото питане кой ще идва на 8ми декември бяхме само 8 навити от общо 16 хаха иначе си се разбираме добре, просто всеки все още е погълнат от старите си компании (повечето са от други градове) и ги разбирам отчасти.. уж щяхме да ходим на Банско, но докато се натуткаме вече всичко е заетощеше да ми е интересно да празнувам за пръв път с новите колеги, ама май накрая всеки ще си ходи/стои, където иска :д