.
Отговор в тема
Страница 17 от 195 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 4870
    Голям фен
    ^ Чак сега обърнах внимание на подписа и аватара. Интересен избор.

Иначе, на мен всички ми казват, че съм ненормален. Видиш ли, аджеба, те се готви ли по година и половина за изпитите, не знам си на колко курсове/уроци били ходили, а аз без никаква подготовка съм щял да ида. Едно не мога да разбера - какво ги боли ? Няма те да плащат ...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ако си имаме вече талонче за изпита,кога и къде можем да разберем къде сме разпределени? За СУ говоря.
    Разбрах,че няколко дни преди изпита пред Химическия факултет имало изнесени чаршафи и там трябвало да търсим.
    Някаква електронна опция обаче няма ли? В сайта търсих,но тц...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Chacho
    Мисля, че и на сайта изкарваха около седмица преди изпитите, ма съм забравил вече. Ако ми кажеш кога ги изкарват на хим. факултет мога да мина да проверя.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами разбрах,че се появявали до няколко дни преди Деня.(в моя случай се пада около 25-26 март...)
    Та,ако се случи да имаш път оттам,виж какво казват свитъците за номер 18809.
    Предварително благодарим =))

Със сайта нещо нямаме общ език-все като ми трябва нещо оттам или ползвам Гуглата за навигатор,или им досаждам по телефоните,да не стават обърквации... xDD
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

То и информацията излиза в последния момент, пък и чак след като влезеш като че ли се приучаваш на електронните им (безкрайно дефектни) системи.

Иначе ми е по път, уча точно до ХФ, затова ти и предложих.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Ами разбрах,че се появявали до няколко дни преди Деня.(в моя случай се пада около 25-26 март...)
    Та,ако се случи да имаш път оттам,виж какво казват свитъците за номер 18809.
    Предварително благодарим =))
    Значи си на изпит на 1-ви Април ?

По БЕЛ или по Биология ?

Мда...Хората ще се тролват,ние ще пишем в несвяст.

На 30-31ви рано-рано една тумба старозагорци ще кацнат на гарата в София,всички освен един към изпита по Био-та,аз ще съм от мнозинството. xDD

Ти си с БЕЛ,нали?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен
    Да, с БЕЛ съм : ) ! И аз имам няколко познати, обаче ние май ще сме си по единично.

Голям смях ще пада, датата е епична, но нищо. И без това тази година всичко ми върви "на бъзик". Дано да прокопсаме !
    При нас резултатът е в полза на кандидат-правистите, но и фармацевтите/лекарите не се дават .
    Последно редактирано от LoupGarrou : 03-11-2012 на 21:46

При нас-обратното.
    Ама накрая икономистите бият и двата лагера...
    Последно редактирано от Glamour92 : 03-11-2012 на 22:37
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен
    Вече и аз съм с номерче ^^ !

Здравейте, имам въпроси към студентите, които ще кандидатстват с биология и химия. Къде искат да учите? И с каква специалност?

Аз съм само с биология.
    "Физиотерапия" / "Мед.рехабилитация и ерготерапия" в СУ и МУ-София.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Здравейте, знам че още е мноооого рано (8 клас съм), но искам да ви попитам какво ще ми кажете за университети в САЩ. Запътил съм се на там и много искам да осъществя мечтата си.
    Имаме американка в училище, която ни обясни всичко за изпита (SAT І и SAT ІІ), също така и за документите, които трябва да бъдат изпратени за стипендия.

Ако може някой да ми каже малко повече...

Благодаря )

P.S.: искам да уча нещо с IT /computer science или нещо друго такова/

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Здравейте,понеже съм 10 клас и се замислих вече сериозно какво да уча след като завърша.Според вас коя специалност е най-надеждна,след като я завършиш да имаш сигурна работа,а не въздух под налягане. Много искам в УНСС примерно нещо като банково дело,но математиката не ми се отдава много много,искам да попитам тези,които са приети там и учат,възможно ли е човек,като мен,който не е много на ти с математиката да влезе там и да учи или е много трудно? Много ще се радвам да се отзовете на въпросите ми

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Единствените, които имат гаранция за сигурна работа тези във Военноморското и Академията на МВР, само защото сключват договор държавата да ги наеме след завършване. При всички останали си зависи от човека.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Здравейте,понеже съм 10 клас и се замислих вече сериозно какво да уча след като завърша.Според вас коя специалност е най-надеждна,след като я завършиш да имаш сигурна работа,а не въздух под налягане. Много искам в УНСС примерно нещо като банково дело,но математиката не ми се отдава много много,искам да попитам тези,които са приети там и учат,възможно ли е човек,като мен,който не е много на ти с математиката да влезе там и да учи или е много трудно? Много ще се радвам да се отзовете на въпросите ми
    В Университет за национално и световно стопанство/УНСС / Специалност "Счетоводство"
    http://www.unwe.acad.bg/?page_id=6&s...nu=3&spec_id=3
    100% реализация
    Или С.А. "Д.А. Ценов" - Свищов - специалност “Счетоводство и контрол”
    или Счетоводство и контрол в Икономически университет - Варна
    http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=33&id=16 Прочети какво може да работиш след завършване и ще разбереш защо те насочвам към счетоводството успех
    Трудно няма стига ти да го желаеш и е време да се запознаете с математиката
    Математиката е само първи курс и не е много трудна
    Последно редактирано от hose : 03-14-2012 на 20:27 Причина: правопис

Тъй, леко да се включа и аз
    човек без особени амбиции, 8 години в математическа гимназия, писна ми, реших да продължа с икономика
    ВИНС-а го отсвирих, въпреки че сигурно ще ми е лесно като местно момче, и се спрях на УНСС
    сега в неделя бях на предварителния и изкарах оценка, която мисля, че ми е достатъчна, та въпросът ми е мога ли директно да си подам документите с тая оценка ?
    и ако случайно се явя и на редовната сесия кво става, оная оценка ще ми измести тая ?
    леле божке, ше осmaна npocm до кpaй

Здравейте! Тази година ще кандидатствам в ТУ София, обаче никъде не намирам каква е скалата за оценка. Някой има ли представа как да си пресметна оценката по броя на точките? Благодаря предварително

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от UpSurd Виж мнението
    Тъй, леко да се включа и аз
    човек без особени амбиции, 8 години в математическа гимназия, писна ми, реших да продължа с икономика
    ВИНС-а го отсвирих, въпреки че сигурно ще ми е лесно като местно момче, и се спрях на УНСС
    сега в неделя бях на предварителния и изкарах оценка, която мисля, че ми е достатъчна, та въпросът ми е мога ли директно да си подам документите с тая оценка ?
    и ако случайно се явя и на редовната сесия кво става, оная оценка ще ми измести тая ?
    и аз като теб от MG ще кандидаствам за ВИНС-а

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Математиката там е сравнително лесна, става за неможещи. От друга страна, "не ми се отдава" не е оправдание, просто те мързи да си седнеш на гъза и да я научиш.

Цитирай Първоначално написано от BoysInc97 Виж мнението
    Здравейте, знам че още е мноооого рано (8 клас съм), но искам да ви попитам какво ще ми кажете за университети в САЩ. Запътил съм се на там и много искам да осъществя мечтата си.
    Имаме американка в училище, която ни обясни всичко за изпита (SAT І и SAT ІІ), също така и за документите, които трябва да бъдат изпратени за стипендия.

Ако може някой да ми каже малко повече...

Благодаря )

P.S.: искам да уча нещо с IT /computer science или нещо друго такова/
    В САЩ има страхотни университети за компютърни специалисти. В най-елитните е на пръв поглед почти неосъществимо да се докопаш. Но си 8 клас и имаш доста време, можеш да се подготвиш много добре и да влезеш в истински качествен ВУЗ.

Пиши ми на лично, ако искаш, да ти кажа няколко неща за направлението, което си избрал.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    bloodymirror, аз пък за разлика от hose ще те посъветвам да не се занимаваш със счетоводство.. ако освен че не ти се отдава математиката, ти се струва и скучна, сухичка (мисля, че доста хора за такава я намират), то счетоводството е мнооого по- скучно, освен това е адски еднообразна работа и за да станеш нещо в тая сфера, трябва да блъскаш преди това 6-7 години пишейки фактури като пълен идиот. Освен това в УНСС специално не може да се влезне направо счетоводство. Влиза се 'финанси, счетоводство и контрол', балът за което преди 2 години беше много висок, ако имаш 6 диплома- 5,90+ на изпита. Задачите не са трудни,но са много и трябва да си бърз/а. След 2рата година по успех (мисля) се влиза в самата специалност- демек финанси, счетоводство или контрол, т.е. гаранцията, че ще учиш това, което си избрала, е нулева.

UpSurd, взима ти се най- високата оценка от всички държани изпити -2 или 3 бяха май

Glamour92, както разпределението, така и оценките после излизат не само на стената на плача, химическия де, пардон, ами и в интернет на сайта, още на началната стр се виждат, ако не ме лъже паметта

Виждат се,да.
    http://www.uni-sofia.bg/index.php/bu...i_p_rva_sesiya

Само,че незнайно защо графата за биологията не иска да се отваря...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен
    Glamour - защото няма линк към него, рано е още. Разпределението за нас ще излезе 2-3 дни преди първи Април. : ) Споко, всичко е наред : ) !

Мисля, че и оттук може като излязат да си провериш направо -> http://ksk.uni-sofia.bg/, но за това не съм сигурен, но би трябвало там да ти излезе специално за теб. : )

LoupGarrou,мерси за линка!
    А иначе сега забелязвам-през няколко дни обновяват разпределенията-явно за Био-то и БЕЛ-а ще излезе след няколко дни,най-вероятно вдругиден.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn