.
Отговор в тема
Страница 23 от 188 ПървиПърви ... 131920212223242526273373123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 4870

Hybrid View

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Искам да попитам,в IT сферата,всички специалности ли са свързани с математика? Има ли някои добри,с които да не се изучава математика или просто едното си е свързано с другото? :/

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Навсякъде се учи висша математика-в ИТ спец просто се учи 3 или 4 част-а в другите спец само 1-ва и 2-ра/някъде само 1-ва/-няма как и аз я мразя, но ще се записвам комп спец, в най-лошият случай ще учиш първите 2 год математика посе няма пък може и само първата

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Аз искам нещо в сферата на инф.технологии,но както съм с математиката..... няма как да завърша,като прочетох едно мнение на Чачо как учил 10 часа в деня математика,това при мен е невъзможно просто ;х

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Аз искам нещо в сферата на инф.технологии,но както съм с математиката..... няма как да завърша,като прочетох едно мнение на Чачо как учил 10 часа в деня математика,това при мен е невъзможно просто ;х
    инф. технологии и информатика са две различни неща (напоследък). Пък и малко или много квото и да запишеш ще ти се налага понякога да учиш по толкоз. В сериозните ВУЗ-ове трябва да си на такъв режим поне по месец и половина - два, ако искаш да се справяш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    аз съм в ТУ - София. Още не знам за коя специалност ще ми стигне балът (24), ама май за повечето от тези, които искам

Супер фен
    А някой ориентира ли се към Стопанската академия в Свищов?

Цитирай Първоначално написано от LadyDy Виж мнението
    А някой ориентира ли се към Стопанската академия в Свищов?
    Аз имам мераци за там, но и техническия във Варна ми е вариант и ще трябва да решавам...

Някой може ли да ми каже ориентировъчна цена за семестрите в ТУ Варна?!

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    аз съм в ТУ - София. Още не знам за коя специалност ще ми стигне балът (24), ама май за повечето от тези, които искам
    Тая година в ТУ да не е 30 максималния бал ?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Тая година в ТУ да не е 30 максималния бал ?
    30 е, да

Хайде да попитам и тук, въпреки че направих нова тема.. надявам се да не я изтрият и нея де.

Та, за втори път ще се пробвам в Лесотехническия и току що ми казаха, че трябва пак да карам изпита им по Английски език.

Та да ви питам и вас, колеги, миналата година съм карал матура, 5ца имам на нея, но за да си повиша шансовете карах и приемен изпит в ЛТУ, който беше по-труден и пак изкарах 5ца.

Въпросът ми е следния, понеже една година съм работил и допускам, че може би съм позанемарил знанията си от миналата, ако можете да ми предложите сайт... примерни изпити или нещо от сорта.. желая да се подготвя, притеснявам се да не остана още една година..

Благодаря за помощта предварително.

Имам един въпрос,ако някой се е провалил на една от матурите,тоест няма средно,може ли да кандидатства и на последно класиране да се запише, когато вече си е взел матурата?

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    И аз ще съм там от тази година, надявам се към кой факултет си се ориентирал ?

Град
    София
    Момиче съм
    Ами не съм се ориентирала към нищо друго, само с това искам да се занимавам от малка и реших, че дори и да ме приемат някъде другаде няма смисъл да уча нещо, което не ми е интересно

Повече от фен
    мога ли сега да подам документи за кандидатстване и за други университети в Тракийски университет или приемът в момента е само за ТУ ?
    момиче

Мхм... Значи трябва да реша дали да кандидатствам с оценката от матурата (4,01) или да ходя на изпит, където не съм сигурен дали ще успея да изкарам повече

Иначе от коя специалност в Свищов, после ще мога да изкарвам най-много пари ? :P

Щом така си задаваш въпроса, надали ще ти помогне кой знае колко коя да е специалност.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на vagarious
    Е виж, преценявай си дали да ходиш на изпити или не.Аз ти казах при мен как беше ...
    Много пари можеш да изкарваш и без каквато и да е специалност, но това са вече съвсем други неща .. Каквото и да избереш, каквото и да завършиш, НЕ е казано, че после точно с това ще се занимаваш .. Попринцип, в днешно време вече е по-важно да го имаш черно на бяло, че си го завършил .. Така, че .. Важното е да си в играта ..
    Big or small, lies are lies!

Добре, обаче искам да питам и още нещо за кандидатстването, че до сега никога не съм кандидатствал и не знам как точно става филма. Ако си напиша 5 желания примерно и ме вземат на първите 3, мога ли да вляза в т'ва, което съм писал на 3-то примерно или задължително влизам с първото? Или пък ако ме вземат на третото и четвъртото, а аз искам да вляза с второто, отивам на 2-ро класиране, нали? Обаче ако и тогава не ме вземат на 2-рото, мястото ми в 3-тото желание, където са ме взели 1-вия път пази ли се ?
    Доста объркано стана, надявам се някой да ме е разбрал

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin
    Здравейте. Искам да попитам дали децата с един родител / полусираци или на тези, които родителите нямат брак / при кандидатстване във ВУЗ са привилегировани по един или друг начин... ?
    Благодаря !
    Man United Forever

Цитирай Първоначално написано от cskavd Виж мнението
    Здравейте. Искам да попитам дали децата с един родител / полусираци или на тези, които родителите нямат брак / при кандидатстване във ВУЗ са привилегировани по един или друг начин... ?
    Благодаря !
    Да, като влезеш имаш предимства. Има записани какви в правилника на университета. За общежитие, стипендии, т.н.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Troublesome Виж мнението
    Добре, обаче искам да питам и още нещо за кандидатстването, че до сега никога не съм кандидатствал и не знам как точно става филма. Ако си напиша 5 желания примерно и ме вземат на първите 3, мога ли да вляза в т'ва, което съм писал на 3-то примерно или задължително влизам с първото? Или пък ако ме вземат на третото и четвъртото, а аз искам да вляза с второто, отивам на 2-ро класиране, нали? Обаче ако и тогава не ме вземат на 2-рото, мястото ми в 3-тото желание, където са ме взели 1-вия път пази ли се ?
    Значи:
    пишеш примерно 5 специалности, приемат те само една, може и третата да е, може и петата да е .. тази, за която ти е достатъчен балът.Може и първата да е, знаеш ли .. Ако те приемат нещо, което не искаш и държиш да те приемат с първото ти желание, не помня само как ставаше - дали автоматично, или подаваш пак документи, отиваш на 2ро класиране и така до 3то.Не помня също дали първото класиране важи след 3тото примерно .. Поинтересувай се повече, в сайта пише всичко, има и телефони .. обади се, бъди нахален/нахална за повече информация, прави се на луд/а и ще разбереш всичко. Пак казвам - не разчитай на моята информация, забравила съм много неща.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от Troublesome Виж мнението
    Добре. Пишеш 5 желания.
    1 случай- приемат те първо желание. Тук нямаш избор и се пишеш за него, не можеш да слезнеш на по-ниско желание само и само, защото имаш бала. Ако не го запишеш това губиш мястото си.
    2 случай- приемат те по второ желание. Тук може да подадеш документи, че искаш първо желание. В този случай ако не те класират по първото желание във второ класиране, мястото ти от второто желание в първо класиране се пази. Вторият случай важи и за всички желания от 2 нататък. Но идеята е, че не можеш да избираш по-ниското от това, за което си класиран.
    Може и да греша, но в търновския и УНСС миналата година така кандидатствах
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Привет на всички студенти! За да не правя нова тема, реших да се допитам до вас... Възможно ли е, човек, който си няма и хал хабер от химия да учи дерм атология и венерология? Трябва ли ти химия за там? Какво представлява изпита?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от ex_ Виж мнението
    Привет на всички студенти! За да не правя нова тема, реших да се допитам до вас... Възможно ли е, човек, който си няма и хал хабер от химия да учи дерм атология и венерология? Трябва ли ти химия за там? Какво представлява изпита?
    Веднага ти отговарям - не, не може да не разбираш от химия!
    Изпитите са два биология(теми) и химия( теми и задачи). Дерматологът е лекар,занимаващ се с кожни заболявания,а венерологът изобщо не знам какъв лекар е... Изпитите са в МУ и за подготовка ти трябва минимум 1 година,според мен.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Някой може ли да ми каже какви документи ми трябват за кандидатстването (в Свищов), че нещо не мога да разбера...
    Както и, за да кандидатствам плаща ли се такса?

И мога ли изобщо да кандидатствам без да ходя на изпити, а само с матурата?
    Последно редактирано от Troublesome : 06-27-2012 на 13:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си