- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
е, по-разбираема от това ли?:Д
вярвам в специализираните/тясно профилираните институции/групировки.
затова, когато се говори за мащабно предприятие (в случая университет) с безкрайна мрежова структура, е хубаво то да се разглежда в отделните му части/проявления, а не като систематизирано цяло, каквото просто не е в същността си.
кажи си болката;
Много ми се учи психология и само психология. Хуманитарните науки са моята сила и нищо друго.
Чувствам се демотивирана отново да мина през КСК, за да уча психология в СУ, а за там балът не ми стига. Прекалено е висок.
И се чудя да записвам ли в НБУ и там да си изкарам бакалавъра, ама се притеснявам, че и т'ва не е мястото за мен. Честно, сигурно звучи дискриминационно, ама там е пълно с богати хорица, видях ги на изпита ми за там, и не ми допаднаха. Приличат точно на онея, дето по цял ден висят в Ginger/Costa, и са облечени по последната мода. Сми, не искам да уча заедно с разглезен народ.
Няк'ви такива неща. Четох темата в Пълнолетника за висшето и всички обясняват как с психология/филология нямало реализация. Аз БГ филология съм почти на 100 убедена, че ще бъда приета в СУ, ама не знам дали няма да е безсмислено пропиляване на годината, при положение че преместването е мисия невъзможна. Май остава просто да събирам мотивация отново да мина през КСК.
Не знам, просто съм отчаяна. Имам високо мнение за себе си, но явно не ме бива в ситуации, в които трява да мобилизирам всичката си енергия и на КСК не постигнах невероятни резултати..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А хора,при записванията в СофийскиОт,искаха ли свидетелство от психото,общи изследвания и т.н..?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Хммм, не си спомням да са ми искали подобни работи. Трябва да има наредба в която да пише, някъде из линковете в сайта, секцията за КСК-то. Или звънни на учебен отдел.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/pr...etite_studenti
Ето тук си пише,че не искат.
В ПУ и на други места обаче знам,че са задължителни тия документации,та се стреснах.
На Учебен пък звънях по-рано,но нещо не бяха в настроение да ми вдигнат и затова вас(и обитателите на форума на СУ) тормозя сега.
Иначе знам,че е рано,но не ми се ще после да приготвям всичко на тъгъдък.
*миналата година така си бях забравила дипломата в Стара Загора от бързане...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
При мен това беше нужното. Само помня, че рязах някви снимки, щото си бяха объркали размера в сайта.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дневник на студент:
Ден 1. Гладен съм.
Ден 2. Гладен съм.
Ден 3. Гладен съм.
Ден 4. Гладен съм.
Ден 5. Гладен съм.
Ден 6. Гладен съм.
Ден 7. Дадоха стипендията.
Ден 8. Не помня.
Ден 9. Не помня.
Ден 10. Не помня.
Ден 11. Гладен съм.
Ден 12. Гладен съм.
Проблема се състои в това, че не взимам стипендия.....![]()
Гладния студент често е така защото си е похарчил парите за алкохол и заведения, и като не може да се нахрани качествено нито му се учи нито нищо.
Иначе ако някой не може да вземе някой изпит, просто да ходи винаги на лекциите и упражненията, преподавателя да може да го запомни, тъй и ще научни допълнителни неща и ще разбере какво точно ще има на изпита.
По-скоро ученическите години са за забавления, дискотеки и разпускане(там може да учиш въпреки това), а студентските могат да ти решат бъдещето.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Някой студент от Свищов има ли?![]()
офф тея от Софийския що не вземат да се стегнат и да качат тея класирания вече, баси.. на всички други уни-та ги изнесаха по-рано
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
В СУ винаги сме една идея по-късно. И семестри, и сесии.
За СУ-то сме чак на 30,недейте подскача.
*макар че и мен взе да ме хваща шубето...чудя се дали бал 22,50 от 24 ще ми стигне за тая "Физиотерапия"...уж много хора препирали,а имало само 13 места за момичета О.о
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Психология СУ - 4500 кандидати. ВЗЕМИ!
Не ми се вярва, че ще съм сред 30-те най-добри момичета : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
някой в унсс кандидаствал ли е да обясни какви документи трябва да нося ,за да се запиша
ако не друго, поне има един + че класиранията в СУ са предпоследни, /след нас са на НБУ на 5ти/ защото вече другите са се записали по останалите университети и за 2ро класиране ще се освободят някакви бройки
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Ох, аз също нямам търпение да излезе класирането вече за СУ. Само там съм кандидатствала, защото никъде другаде не исках и така се надявам да са ме приели на 1во класиране, да ида да се запиша и после на морееееееееееееееееее!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5