.
Отговор в тема
Страница 39 от 195 ПървиПърви ... 293536373839404142434989139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 4870
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Никой не пише в тази студентска темааа!
    Кажете нещо,разкажете как изкарахте 8ми?
    Ами яко беше въпреки че се разцепихме. Малка част отидоха на Банско, друга си останахме в София, ходихме в една пицария първо, после колегите искаха в някъв бар, ама така стана, че аз отидох в Шугър с други хора. Готино беше.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ние се събрахме около 50 човека от потока,които отидохме в Банско.Получи се много добре,беше забавно,по друг начин видях някои хора.Първа година и сме и някои от тях не бях засичала много досега Имахме някои проблеми с хотела,тъй като не бяха особено добри организатори,но не позволихме да ни попречи на хубавото изкарване

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Групата ми са супер сдухани, виждала съм ги веднъж
    Иначе, на 8ми бях дежурна, ден като ден
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    ^^ Пак ли си вилняла ти .. Ех, кога ще се видим, не съм те виждала от 7ми клас ...

Ние си прекарахме готино. В един бар, после на дискотека. Изкарах 9 часа на 12 см токчета, почти без да седна, аз съм герой! ..

Определено Не знам как успяваш,аз не мога...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Как са ви изпитите , мен тази сесия ще ме изтърбушат с 5 изпита и 2 защити , първия ми е на 7-ми. Направо не искам да се почва. Ако може да прескоча времето с 1 месец и нещо напред , и да се е свършило .

Аз трябваше да имам 5,но освободих 2
    Останаха ми по-трудните естествено,най-гадният - на 7ми януари,не ми се мисли.

Ех, да се освобождавах и аз така ..... Имам 4, един сравнително лек, два окей, един невземаем. между 8 и 24 са
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на lubovvv
    Аз ще държа 3 изпита, от 4-тия ме освободиха. Това ще са ми първите изпити и ще положа максимални усилия, за да се справя отлично.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Ами не знам къде учите,аз съм в УНСС и просто такива ми бяха преподавателите явно
    Даже по още 2 можех да се освободя,но просто не се организирах навреме да направя това,което се искаше от мен.
    Само по една дисциплина нямаше никакъв шанс за освобождаване и беше ясно от началото.
    Иначе на мен това ще ми е първата сесия и ми е много странно все още

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Ами не знам къде учите,аз съм в УНСС и просто такива ми бяха преподавателите явно
    Даже по още 2 можех да се освободя,но просто не се организирах навреме да направя това,което се искаше от мен.
    Само по една дисциплина нямаше никакъв шанс за освобождаване и беше ясно от началото.
    Иначе на мен това ще ми е първата сесия и ми е много странно все още
    Добре дошла в ада и ти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

В УНСС може да се освободиш абсолютно по всичко. При нас няма такъв вариант, дори по избираемите предмети.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Chacho мерси ;д колега ли си ми?
    А току-що написах,че има нещо по което нямам никакъв шанс за освобождаване,ти ми казваш че можело по абсолютно всичко

При нас в СУ (ФМИ) също има варианти за освобождаване и стига да си учил съвестно, можеш спокойно да се освобождаваш. Друг е въпроса колко хора всъщност освобождават. ^^

^Не съм, но пред сесията всички сме равни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Сега за първа сесия много сте притеснени. Не е чак такава чудесия. Ще видите после как ще ви дойде акъла на "ох, да минава само " . Хаха

О,аз и сега съм така ;д
    Вече си представям 27 януари - свободаааа

Е ти имаш нещо. Имах предвид, че познавам случаи, на които не им е останало нищо за сесията. Като чуя освобождаване, веднага знам, че става въпрос за УНСС.
    Аз се тревожа за гадната статистика. Не че се тревожа, ами ... съм отчаяна как се предполага да го взема това Но не си го мисля по цял ден , де. Примирила съм се, че ако бъде взет, ще бъде чиста случайност и луд късмет.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Пожелавам ти много късмет в такъв случай!
    Аз пък се чудя как ще си взема историята на икономическите теории,при положение,че просто не мога да зубря и да се концентрирам върху четене за повече от половин час...

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Е ти имаш нещо. Имах предвид, че познавам случаи, на които не им е останало нищо за сесията. Като чуя освобождаване, веднага знам, че става въпрос за УНСС.
    Нали ти обясних, че самото освобождаване не е просто щракваш с пръсти и айде.
    Изядох 3 учебника, големички, за 2 месеца, за да се освободя
    Плюс един тон реферати, защити и кво ли още не.

Статистиката в моя случай е същата работа, щото наш'та пичка е решила, че най-подходящото изследване на знанията на едни млади хора е да ги накараш да запаметят 50тина нелогични изсмукани от пръстите формули. Не знаем какво ще правим Поне нямаме история на икономическите теории. Успех!

Wednesday666 не съм казала, че е лесно. А просто че при нас няма такова нещо Някакво облекчение си е да вземеш изпита по-рано от сесията, не да ти изтупкат 5-6 за 20 дена.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Зубренето не е по-лесно. Просто е по-досадно. Но си е нужно. Цаката е да се научиш как да зубриш, без да забравяш как да мислиш.

К'во по-лесно, аз въобще го нямам това умение. Не го ли разбера, няма как да ми влезе в главата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз го казвам, защото почти всички сте предубедени, че УНСС е ужасно слаб университет, с маниер на преподаване като за пълните идиоти и едва ли не, никой там не барва да учи, пък и никой не го касае.
    Ама не е така.
    На толкова обиди се наслушах за университета, че и продължавам всеки ден да слушам, че вече ми омръзна да казвам къде уча.
    Просто няма смисъл.
    А това, че някои влизат и излизат ей така - не знам как го правят, шот цялото тва учене .. Не ги разбирам.

То и за моя университет се говори абсолютно същото. Навсякъде има добри примери и черни овце. От навсякъде познавам съвестни хора и слабоумни преписвачи със слушалки и високи оценки. Има и адските късметлии освен това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

И на мен ми е писнало това говорене за УНСС навсякъде.Даже като казвах къде мисля да кандидатствам и ме гледаха един вид "Можеш и повече".Но засега съм доволна,няма издънки,а като знам сестра ми как учат Журналистика в СУ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си