.
Отговор в тема
Страница 40 от 195 ПървиПърви ... 303637383940414243445090140 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 4870
    Аз уча във Винса и тук във Варна като кажеш, че ще влизаш във Винса те гледат като полезно изкопаемо. Пълна излагация е да учиш във Варна, най-вече във Винса. Далееееееч по-престижно е да се учи в УНСС за тях. Просто защото да не живеят при мама и тате е цялата работа. ;д Както казах по-горе - ако не учиш в Оксфорд, Харвард или Кеймбридж, гледай си работата и не ми плюй университета. До момента съм доволна от повечето неща.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Леля ви си клати краката 24/7. Ама в сесия /че и извън нея/ ми излизаше душата.
    Последно редактирано от kalpazanka : 12-30-2012 на 12:41

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Оф имам много за учене, ама тука и аз само си клатя краката. Много, много съм се отпуснала тоя месец. А от януари натам всеки месец имам сесия...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    И на мен ми е писнало това говорене за УНСС навсякъде.Даже като казвах къде мисля да кандидатствам и ме гледаха един вид "Можеш и повече".Но засега съм доволна,няма издънки,а като знам сестра ми как учат Журналистика в СУ...
    СУ, та СУ..
    Толкова го хвалят и накрая нищо.
    Ако си спомняш, средата на декември един министър идва в УНСС, Томислав Дончев.
    Едната ми преподавателка беше дала идеята за тази визита.
    Та тя ни казваше за една от последните статистики - УНСС е на първо място в класацията, с оценка 9,60-70, а СУ е веднага след нас с 9,41.
    Не знам каква е тази класация, но според нея сме най-добрия университет в момента, в страната.
    Хич не ме интересува кой какво казва за УНСС, аз съм си учила, за да вляза и ще уча, за да изляза.

В Софийския има неща, които си заслужават, има и неща за пълнеж. ФМИ не можеш да кажеш, че не е елитно. Правото им също. Има и простотии разбира се
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Не става въпрос само за самите специалности,а за самата организация и преподаватели.Сестра ми често е имала случаи да не идват лектори половината семестър и други такива...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles Виж мнението
    Не става въпрос само за самите специалности,а за самата организация и преподаватели.Сестра ми често е имала случаи да не идват лектори половината семестър и други такива...
    Без никой да замества? Е това е абсурдно...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Без никой да замества? Е това е абсурдно...
    Напълно съгласна съм с теб.
    При нас се случва понякога примерно ако не може някой да кара час, предупреждава от предната седмица и т.н. Но половин семестър .. ?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мисля, че тук е най - добре да питам: срещали ли сте нещо подобно http://www2.mon.bg/adminmon/schools/ , но за университети по света? Успях да открия за UK, но има ли и за други държави. Интересува ме една специалност и къде се изучава.

Аз имам нещо такова като книга. Две книги. В 12 клас ни ги раздаваха в училище. Но не знам дали има абсолютно всички университети възможни в него.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Извинете, че се намесвам в темата ви, но искам да попитам има ли някой тук, който следва педагогика ?

Хораа как ще посрещнете 2013?

Ехе, живнала е темичката, а и доста колеги от УНСС се виждат. За много години :Р

Значи проблема е там, ако сте чували за братя Марчеви (преподават Основи на Управлението в УНСС и БСУ), и вместо лекции и упражнения играем игри, които уж донякъде имат общо с управлението. От игрите получаваме точки и накрая се прави някаква кофти скала и колкото изкараш - толкоз получаваш. Само че аз примерно бях един от малкото дето са много близо до долната граница за 6ца и ми дадоха специална задачка, която се състои в това да намеря информация за Organizational Design (дори забравих как му беше превода на самото понятие на български и ми е супер тъмна Индия). Естествено, първия резултат в Гугъл няма да ми донесе нужния успех и затова се обръщам към вас - ако има някой, който знае някакви скатани сайтове по темата било то с информация, видео, тестове, глупости, да ми го сподели на ЛС, ще съм много благодарен. Или пък поне ако знае точния превод на понятието, сам да прочета малко, че съм доста несериозен, а и като цяло различни неща учим в момента и не сме стигнали до същността на направлението..

Като цяло съм доволен де, освободих всичко квото можех, е някъде по-скоро от мързел и страх се подсигурих (примерно по economic history освободих с 4, че тъй или иначе не ми е сила, а не мога да зубря и ме притесняваше да не сложат някоя тъпа дата, близка до други изпити, обаче в крайна сметка графика ни се оказа мега як и малко съжалявам). Останах си само с 1 изпит, който дори не е част от сесията, и е в първия възможен ден - 7ми После до края на месеца ежедневието ще ми е през деня ровене в jobs.bg, през нощта алкохолен делириум
    Последно редактирано от pac0line : 01-01-2013 на 21:04
    Секс в Хаити, френски кибрити

Мега фен Аватара на Blab
    не знам защо сте тръгнали да се оплаквате от качеството на образованието.
    то отговаря в голяма степен на качеството на обучаващите се.
    не става въпрос за практически свободния вход за висши(те) учебни заведения у нас, а за формиращата се "академична" среда и дейността, която успява да вирее в нея, както и за, да, фактически свободния изход.
    от разговорите си с преподаватели(те си) знам, че за мнозинството от тях е проблем, че всички излизат от дадена програма с идентични дипломи. това е сбъркано. не защото хартийката има някакво значение, а заради изкривения "равен старт" и графичката в СV-то. все едно, не ми се пише повече, уморена съм;

Държа да ви се оплача. На НГ имаше един индивид, който от самото начало почна да обяснява на мен и приятелката ми (която учи същото) ние с това МИО какво щели сме да станем, що не сме записали едно счетоводство , поне да имаме професия. Той бил имал 3 висши образования (разбирай - едно и две магистратури) по някакви супер безсмислени неща, които имало много хляб в тях според него. Адски ме ядоса. Кво ми се бърка, аз съм решила какво да уча, той е решил какво да учи. Трябвало да свиквам да сервирам, че щяло да ми помогне за в бъдеще. Тъпанар.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

pac0line за да ти ги даде някой тези скатани сайтове,и той ще трябва да се разрови из Гугъл.По-добре седни и си намери нещо,което на теб ще ти свърши работа за твоята задача.

JoLLiE92 такива хора винаги ще има,които си мислят,че знаят повече от теб и ти се бъркат в живота.Просто игнорирай,доколкото можеш

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Я, имало още от УНСС тук :Д

С възможност да съм нахална, ама има ли някой лекциите по Основи на ик. теория? :д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Извинявам се,че пиша тук,но може ли някой от УНСС да ми помогне.Трудно ми е да разбера за журналистиката как стоят нещата.Това,което разбрах е,че има ЕПИ изпит и един устен и един писмен изпит.В сайта чета ЕПИ по български и някакви други.Колко са изпитните предварителни сесии тъй като чета,че това е четвъртата в графика,а не съм подготвена,тъй като това ми е специалността,която ми е backup plan...Искам да знам сега на какво да се записвам,за да не изтърва сроковете.

ПП сега ми е всичко много объркано и се надявам някой да ми разбере писаниците...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Искам да попитам тези, които са приети в СУ за това нещо: Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
    Нигане съм го разбирала това. Ясно, че ако държа матура по - английски ще ми вземат оценката от матурата. Но какво става ако държа матура по география примерно, а английския ми е профилиращ предмет какво става?
    И друго: ако имам еднакви оценки на изпита и по английски в дипломата с някой друг какво става? Гледа ми се общия успех от дипломата?

NqkfaNikakva21 Аз по основи съм при един лектор,който рядко си говори по темата и затова нямам никакви лекции.Ще уча от учебника.
    Ти при кой си?

DisturbiaV Ще ти кажа какво знам за изпитите,ЕПИ-то е комбинация от три модула
    1.български език (без литература)
    2.математика
    3.избираем - БЕЛ,история,география,икон мика,математика (по-трудна от модул 2)
    Доколкото знам,за журналистика като ходиш на изпита не решаваш модул 2. а модул 3. мисля че може да ти е само бел или история.
    Тъй като не съм сигурна,разрови се във форума на УНСС и питай там,почти сигурно е че някой ще ти отговори.За датите на изпитите виж в сайта или просто се обади по телефона.
    Последно редактирано от fakesmiles : 01-02-2013 на 14:11

Беев :Д
    въпросът е че той каза, че не работи по учебника и не сме купували ...
    Весииии

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    Извинявам се,че пиша тук,но може ли някой от УНСС да ми помогне.Трудно ми е да разбера за журналистиката как стоят нещата.Това,което разбрах е,че има ЕПИ изпит и един устен и един писмен изпит.В сайта чета ЕПИ по български и някакви други.Колко са изпитните предварителни сесии тъй като чета,че това е четвъртата в графика,а не съм подготвена,тъй като това ми е специалността,която ми е backup plan...Искам да знам сега на какво да се записвам,за да не изтърва сроковете.

ПП сега ми е всичко много объркано и се надявам някой да ми разбере писаниците...

За журналистика ЕПИ-то съдържа само 1-ва част български език и 3 част литертарура и езикова култура,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трети модул ти е литература. В сайта пише,че може да се "отървеш" от ЕПИ и да се взема за балообразуваща оценката от матурата по БЕЛ,НО не знам дали се умножават с един и същ коефициент (х2)
    Оставащият изпит е на 28 януари,но това е от първата предварителна сесия,която е електронна,т.т. ЕПИ-то ти е на компютър. Има и друга предварителна-хартиена и тя почва от март.
    За изпита на 28 януари можеш да се запишеш от 7-ми до 24-ти.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Все пак материала си е един и същ
    Друг вариант е да си питаш колегите някой да ти услужи.

Никой няма :Д
    Весииии

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Ехе, живнала е темичката, а и доста колеги от УНСС се виждат. За много години :Р

Значи проблема е там, ако сте чували за братя Марчеви (преподават Основи на Управлението в УНСС и БСУ), и вместо лекции и упражнения играем игри, които уж донякъде имат общо с управлението. От игрите получаваме точки и накрая се прави някаква кофти скала и колкото изкараш - толкоз получаваш. Само че аз примерно бях един от малкото дето са много близо до долната граница за 6ца и ми дадоха специална задачка, която се състои в това да намеря информация за Organizational Design (дори забравих как му беше превода на самото понятие на български и ми е супер тъмна Индия). Естествено, първия резултат в Гугъл няма да ми донесе нужния успех и затова се обръщам към вас - ако има някой, който знае някакви скатани сайтове по темата било то с информация, видео, тестове, глупости, да ми го сподели на ЛС, ще съм много благодарен. Или пък поне ако знае точния превод на понятието, сам да прочета малко, че съм доста несериозен, а и като цяло различни неща учим в момента и не сме стигнали до същността на направлението..

Като цяло съм доволен де, освободих всичко квото можех, е някъде по-скоро от мързел и страх се подсигурих (примерно по economic history освободих с 4, че тъй или иначе не ми е сила, а не мога да зубря и ме притесняваше да не сложат някоя тъпа дата, близка до други изпити, обаче в крайна сметка графика ни се оказа мега як и малко съжалявам). Останах си само с 1 изпит, който дори не е част от сесията, и е в първия възможен ден - 7ми После до края на месеца ежедневието ще ми е през деня ровене в jobs.bg, през нощта алкохолен делириум
    Чакай, при Марчеви ли си имал?
    Оооо, значи си в английския поток ..
    Аз също имах при тия, просто ми се свидеше всеки шибан час, прекаран в университета заради тия откачалници ..
    Особено с фъстъченото масло, майко мила ..
    П.П. Не са братя - баща и син са ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си