.
Отговор в тема
Страница 47 от 188 ПървиПърви ... 374344454647484950515797147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 4870

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Зависи как си го взел. Ако е с 3ки, не виждам защо да е абсурдно.
    Независи само от това.

Зависи и от това какво ти е висшето. В България масово висшисти работят като продавачи. На вас грешката ви е в това, че си мислите, че веднага след като излезете от университета (независимо каква тъпа и безмислена специалност сте записали) ще получавате заплата 4 цифрено число и всички удобства на живота.

Осъзнайте се. Изобщо не е така.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Независи само от това.

Зависи и от това какво ти е висшето. В България масово висшисти работят като продавачи. На вас грешката ви е в това, че си мислите, че веднага след като излезете от университета (независимо каква тъпа и безмислена специалност сте записали) ще получавате заплата 4 цифрено число и всички удобства на живота.

Осъзнайте се. Изобщо не е така.
    Напълно правилно! Всеки се убеждава рано или късно в това.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Права си донякъде, но от друга страна оценката дале не е показател. На теория и зубрене всеки може да е силен,но в практиката е различно.

Град
    Manhattan *
    Какво искаш да ти отговоря ? Зададох ти въпрос ,ти ми отговори всияко е окей.
    Ще правя,каквото си пожелая. И далеч не си ти човекът,който ще ме определя що за човек съм и т.н

Определено имаш някакви изкривени представи за себе си,може би избиваш някакви комплекси тук знам ли.. все тая казах ти не ми се занимава с хора като теб.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    София, България

Полина, сформирайте клуб на оглупели кокошки с Джоли.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Полина, сформирайте клуб на оглупели кокошки с Джоли.
    Келеши да не се обаждат,моля!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бе той нашия университет почти никой не "отсява". Ама това е друга тема на разговор.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Абе недай си Боже и на някои от вас да ви се наложи някога да работите тези тъй наречени "срамни" професии. Като нямаш кво да ядеш и чистачка ще си, независимо дали имаш 2-3 висшета или нито едно. Някои хора витаят в облаците ми се струва.

Град
    София, България
    Мойто беше сарказъм.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Келеши да не се обаждат,моля!
    Ох. Излагаш се. Наистина е смешно човек на толкова години, претендиращ да учи хубава специалност, да е умна и златна, да не може да се защити или да говори нищо друго освен заучени фразички от детската градина.

Жалко е. Отблъскващо. Казва ти го човек на 16 години. Прецени сама колко си зле.

Град
    Manhattan *
    Обикновено си позволява да критикува,човек,който е постигнал нещо в живота си. А ти извинявай 16 годишната къде се нареди?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма срамни професии.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Manhattan *
    хаха пред кого се излагам? Аз пред който,трябва и е трябвало съм се доказала. Не си достигнала възрастта,на която можеш да ме определяш. Какво искаш да защитя? Уча това,което ме влече и знам,че имам бъдеще с него. Жалкото е,че вие с дружката ти отделяте толкова много време,за да спорите и да се заяждате с хората.
    Дори нямаш място в тая тема!

Град
    Manhattan *
    JoLLIe , защо си хабиш нервите

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Полина, хубава си ,хубаво впечатление си ми правила досега,ама тва с 16 годишните излагаш се.
    Тва ,че е на 16 не значи ,че няма грам мозък в главата и не може да дава мнения,щото е по-малка от теб. Повярвай ми достатъчно кадърна е да влезе , в който си иска университет, след 1 -2 години.
    Тука темата я обърнахте от нормална тема за специалности , в на кой му е най-голяма пишката a.k.a най-трудна специалността, след тва - кой е тъп , кой не е!Аман.
    maDamn

Град
    Manhattan *
    Ooo изобщо не съм искала да кажа,че 16-годишните са безмозъчни. Просто не смятам,че е удачно да се нахвърля така.
    Да съм казала нещо лошо? не. Когато дойде времето,нека учи каквото иска.

Аз не се предавам. И все още разсъждавам по тоя начин.
    Кое е грозното? Ако някоя от колежките ми, които си вземат изпитите с блутуут, ми сервира един ден вечерята в ресторант, е напълно възможно да се чуди какво се е объркало в живота и, че сме с едно образование, но тя ми сервира вечерята. Би си казала "с нищо не е повече от мен" и ако е някоя ограничена, може да направи някаква мизерия, ей така от проста завист. Като ще са сервитьорки и продавачки, да дадат немалкото пари за образование за дрешки, обувки, кола, вноска по апартамент. Би било много по-умно и рентабилно. Когато не знаеш дали ще завършиш нещо и дали ще го направиш перфектно, въобще не го започвай!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Кое е грозното? Ако някоя от колежките ми, които си вземат изпитите с блутуут, ми сервира един ден вечерята в ресторант, е напълно възможно да се чуди какво се е объркало в живота и, че сме с едно образование, но тя ми сервира вечерята. Би си казала "с нищо не е повече от мен" и ако е някоя ограничена, може да направи някаква мизерия, ей така от проста завист. Като ще са сервитьорки и продавачки, да дадат немалкото пари за образование за дрешки, обувки, кола, вноска по апартамент. Би било много по-умно и рентабилно. Когато не знаеш дали ще завършиш нещо и дали ще го направиш перфектно, въобще не го започвай!
    Аз съм шах и мат след този пост...
    Оставам безмълвна пред човешката простота.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Глупаво разсъждаваш. Дано някой ден не се разочароваш много. Не забравяй в какво време и каква държава живеем....все едно не си чувала за кадърни хора с добро образование, които са принудени да работят каквото успеят да намерят, макар и да не им се нрави?!?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А, ако родителите ти бъдат уволнени от работните си места и не можеш да си платиш семестрите? Или пък се наложи да отсъстваш 2-3 месеца по болест? Примерно. Никой не може предварително да каже дали ще си изкара висшето докрай или не. Не зависи изцяло от теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Какво се сдърпахте заради едно лично мнение?
    И според мен медицината и физиката са по- трудни и от филологиите, и от моята специалност, и от много други. Изяжте ме сега..
    А като чуя довод от сорта "в нашата специалност се учи до 8 сутринта", не мога да го приема за меродавен. Имах една съученичка, която се пънеше до 6 сутринта на 2-3 системи уравнения, ама това не прави материала много труден, нали? (или греша?!)
    За неразбралите: това, че на някого или на някои (може да са много, може да са цял поток- няма значение, защото населението прогресивно затъпява) му трябва много време за нещо, не означава, че въпросното е непосилно. Нещата зависят и от умствения багаж на индивида.
    С това си изкаване не омаловажавам стойността на "-истиките", така че не се разпознавайте в поста ми, моля. Напълно генерален е.

П.П. Дамм, щеше да е яко, ако беше като в Германия. Там не е срамно да не учиш висше, хората си знаят възможностите. Ако и тук беше така, нямаше да има висшисти, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера, понеже в универисетите вече приемат и с -2.

draid, какво учиш (или си учил по- точно), ако не е тайна? Питам, защото беше 1ят, който реагира по- разгорещено на поста на umri.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А, ако родителите ти бъдат уволнени от работните си места и не можеш да си платиш семестрите? Или пък се наложи да отсъстваш 2-3 месеца по болест? Примерно. Никой не може предварително да каже дали ще си изкара висшето докрай или не. Не зависи изцяло от теб.
    Майка ми не може да бъде "уволнена" , защото няма работодател. От баща ми не завися, както стана ясно в една друга тема. Но ако приемем, че работеха нещо такова и бъдеха уволнени, бих си скъсала гъза да работя без оглед на личното ми здраве, само и само да завърша. Но в момента мога да си позволя да не работя и да спя през нощта. Но пак бих учила. Има начини. Семестърът ми е 150лв, не е толкова много, че да не може да се плати. Ако отсъствам 2-3 месеца по болест, може да уча вкъщи или в болницата или евентуално да презапиша, не е болка за умиране.

TrueStory може би Но просто съм настроена да не приемам провал.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    П.П. Дамм, щеше да е яко, ако беше като в Германия. Там не е срамно да не учиш висше, хората си знаят възможностите. Ако и тук беше така, нямаше да има висшисти, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера, понеже в универисетите вече приемат и с -2.
    Точно това имах предвид.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    ......
    draid, какво учиш (или си учил по- точно), ако не е тайна? Питам, защото беше 1ят, който реагира по- разгорещено на поста на umri.
    Не е тайна. Машинен инженер съм по специалност. Надявам се в близко време да бъда и Софтуерен такъв, ако е рекла съдбата. Реагирах остро защото изкара едва ли не неговата специалност по-трудна от медицината ....

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    А кой е казал,че трябва да започнеш да градиш всичко чак тогава?
    Това може да се случи много по-рано,за да се чувстваш след това подсигурен по някакъв начин. Да,трудно е,но не е невъзможно.
    Няма нищо по-несигурно от частен бизнес
    Последно редактирано от draid : 01-19-2013 на 20:59

Град
    Manhattan *
    Много е относително ,повярвай ми

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Джоли, няколко въпроса, надявам се да ми отговориш честно и конкретно, без общи приказки.

Каква смяташ, че ще бъде първата ти работна позиция след завършването на университета (тъй като в една друга тема установихме, че не смяташ да работиш преди това)? И какво ще предприемеш когато няколко месеца след като си взела безценната диплома в ръка, все още не си постъпила на мечтаният ръководен пост? Ще лежиш на гърба на майка си? Не мислиш ли, че е по-срамно да си млада жена на 23-4 години, искаща пари за кафенца и червилца от мама, отколкото това да си продавачка с висше?

За пореден път се опитвам да разбера позицията ти, и за пореден път се изумявам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Manhattan *
    А защо никой от вас не приема като вариант собствения бизнес ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си