.
Отговор в тема
Страница 57 от 188 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 4870

Hybrid View

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Кога са ви датите за пробните изпити в УНСС ? Драснете някой път да ви заведа на интересни лекции

На мои приятелки в момента им предлагат 8 часа на ден по 7.25$, като от август работят само събота и неделя май или нещо такова. 80-85$ на седмица housing. Ебахти "добрата" оферта! Да си плащам, за да работя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Ee недей така де.
    Може би просто не са попаднали на добро предожение.
    Аз лично бих отишла на бригада не за парите, а за възможнността да поживея известно време там, да разгледам така мечтаният от мен Ню Йорк и т.н.

Те твойте приятелки ако се навият на тая оферта ... техен е проблема. Лично аз, мисля, че една нормална оферта е 8 долара плюс 1 бонус на час с около 40 часа седмично.
    Пп: А и то хубаво мислите да ходите, ама вече малко късно става за записване.
    Последно редактирано от aks13v : 02-04-2013 на 22:11

Ти да, ама аз ако взема 3-4 бона от нашите да замина и не мога да им ги върна, няма да мога да ги погледна в очите после.
    aks13v те се записаха октомври и днес отиват да се отписват. Прецениха , че предпочитат да изгорят с по 150$, отколкото да разчитат на тея хора 3-4 месеца.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Еми щом така са преценили, то и аз бих се отказал ако няма свястна оферта поне за избиване на парите.
    А за парите от ваще, лесна работа, от банка може да се окаже проблем, като при мен. Но само ако не си си направила сметките както трябва.

Твърда съм по въпроса, че няма да тегля кредит.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на draid
    Изкарват се пати по бригадите, може да си докарате и по 15 000 чисти и нагоре. Зависи много какво се работи и какво се харчи.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Изкарват се пати по бригадите, може да си докарате и по 15 000 чисти и нагоре. Зависи много какво се работи и какво се харчи.
    пич, аз наркотици ли ще продавам там? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    това число е нереално.

ти може да не продаваш, обаче той определено употребява.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    ти може да не продаваш, обаче той определено употребява.
    Прав е за парите, възможно е.
    Знам и за по-фрапиращи случаи.

Хахаха. Добре. Като ходите да работите недоходоносни работи като пазач, спасител, берач ще е така. Като се забивате по големите градове където разходите са големи също ще е така.

Град
    Manhattan *
    За 15 000 съм напълно съгласна,защото даже съм свидетел и на малко по-висока сума.
    Ама виж сега.. няма кой да те вземе за шеф там :coo:

Не става въпрос за шеф, а за професии където може да вземаш бакшиши, например сервитьори, бъсъри, пикола и т.н.

Град
    Manhattan *
    Пиколо най-добре,ако питаш мен

Като сме ходели да работим. Това предлагат! И то в договора им пише, че ти предлагат една работна оферта, ако искаш втора плащаш допълнително, освен това ти може да имаш някакви претенции към работата, но те не са длъжни да се съобразяват с тях. Аз тоя договор не бих го подписала!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Надявам се, че не си вярвате на глупостите. 15 хиляди особено долара е възможно единствено от 2 работи, ако не и 3. Което най-малкото, много малко хора могат да издържат. Вие поне като ги говорите тея простотии правите ли си елементарни сметки и вадите ли разходите от тея пари ???
    В масовият случай, ако работите на една работа, дори да е най-яката оферта ще се върнете с 1-2, най-много 3 хиляди лв. чисто като си изплатите всичко.

Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Надявам се, че не си вярвате на глупостите. 15 хиляди особено долара е възможно единствено от 2 работи, ако не и 3. Което най-малкото, много малко хора могат да издържат. Вие поне като ги говорите тея простотии правите ли си елементарни сметки и вадите ли разходите от тея пари ???
    В масовият случай, ако работите на една работа, дори да е най-яката оферта ще се върнете с 1-2, най-много 3 хиляди лв. чисто като си изплатите всичко.
    Хахаха я се осъзнай бе. За 4 месеца сервитьорка може да вземе 15 000+ и това е ако знае как да си изкарва парите. Примери много имам за хора които са докарвали такива суми и то чисто. Не мисля че изобщо знаеш за какво става въпрос че да спориш. Тия 2-3 хил лв може да ги докараш ако се счупиш да пазаруваш там и да се разхождаш наляво надясно. Достатъчно познати имам които вървят по бригади, че и даже записват вече по 2-ри път разни висши за да могат да ходят и то за да изкарат 3 хил лв

Град
    Manhattan *
    Aз говоря за Аляска.
    Спукваш се от работа,но поне има защо.
    Може би е единичен случай,но все пак е факт.

Кво да ти обеснявам, вярвай си .... поне ти да си вярваш.
    Аз все едно нямам познати, които са ходили. Шматка !
    Ае да та еба, сметни повечето както взимат не повече от 8 долара по не повече от 40 часа седмично. 4 седмици по 4 месеца колко прави !???? Елка имаш, предполагама знаеш как се ползва. Говорим за нормални работи, а не такива с бакшиши, при които тука има, тука няма. Може да вземеш доста, може да не вземеш нищо и пак няма да вземеш толкова колкото казваш, ти да не мислиш, че тоя бакшиш целия е твой + 2-3 долара къде ти е твърдо на час ?

Ти си като шопа в зоопарка, гледа жирафа и вика : "Е те такова животно нема" Не е до вярване а до виждане на подобни приходи, пак ти повтарям това, че се блъскате на работи които няма възможност да се вземе повече от 8$ не значи че други не работят и не изкарват. Имам прекрасни примери за сервитьори и пикола които си се връщат с много стабилни приходи. Имам и примери на хора на по 2 работи, които също си докарват над 10 000. Пак ти обяснявам, че виждам че трудно сгряваш, ако ходиш там да си правиш купон, няма да се върнеш с парим ако ходиш да работиш, ще се върнеш. И има едно понятие overtime, не е лошо да бръкнеш в речника и да видиш какво значение има. Всичко е до това как ще си го направиш.

И тва понятие ти донася не повече от 2-3 хиляди чисто. Ако не знаеш на повечето места има и правило за не повече от 10 часа overtime.Когато почнеш да разучаваш сам за бригадите, а не да те лъжат и да вярваш, тогава ще спориш с мен.
    Ти ще кажеш кой в каква работа се набутва, абе плондер, ти да не мислиш, че отиваш в офиса и казваш тая работа я искам и я получаваш, вземи запиши се за бригада да те видим ква работа ще намериш. И тва сервитьор въобще не ми го споменаай като работа. Търсят се почти изключително жени и то с перфектен английски, от друга страна не всеки може да е сервитьор, тва дори в България не минава за работа.
    И кое е по-добре, да знаеш че със сигурност ще взимаш по 8-9 на час или да взимаш 2 и да се надяваш на процент от бакшиша,при положение, че си на другия край на света.
    Реално може и да има хора изкарали много пари от бригада, но те са единици и са работили поне на две работи по 8 часа всяка.
    Повече не мисля, че има смисъл да споря по тая тема и те оставям да се давиш в самозаблудите си.
    Последно редактирано от aks13v : 02-06-2013 на 11:19

Ходете и работете за 2-3хил по бригади. Аз за такива пари никога не бих се мръднал даже... щом сте толкова вещи изкарвайте си ги със здраве. А на мен няма нужда да ми обясняваш как се изкарват пари.

anonymous708973
    Guest
    Преди седмица някъде си говорих с един пич, който втора година беше ходил на бригада в Ню Йорк и разправяше как негов познат бил се върнал с 25 000 чисто за бригада, която е не повече от 4-5 месеца. Бачкал бил като барман.
    Пичът няма никаква полза да ме лъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си