- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Много учите, деца, много учите.
Оф... аз да си помрънкам и тук, че трябва да правя гадна курсова...
мрън, мрън
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мале, не ми се мисли другата година за дипломна. И някъв стаж ми викат, че "трябва" да карам
Айде едно общо "мрън" да извикаме...
Бях днес 4 часа в библиотеката, много спокойно ми беше там на тишинка и си учих чудно. Прибирам се тука - дум, тряс, кряс, музики, хилене... ужас. Утре направо в 10 сутринта отивам и само за обяд ще се изнижа, че тука тоя шум не се търпи.
Искам да кажа, че обожавам физикохимични методи точно толкова, колкото не харесвам самата физикохимия. И че имаме най-добрия учител по Свободни радикали в биологията и медицината, и по Радиоизотопни технологии. Тези 3 неща ме карат да се радвам, че уча това.И биохимията де. Благодаря ти, Ленинджър.
/ Убийте ме не разбирам защо в курсовите работи не ни дават да правим експерименти. о.О Това било за дипломна работа. Толкова е нелогично...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Всъщност, ако учиш сериозно, нещата ти се виждат една идея по-лесни. Ние в крайна сметка не спорим за трудност, а за количество на материала. Което определя трудността на изпита, не на самия предмет.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Маркетинг било лесно да се учиahahahhahahah. Сигурно, обаче ти твоя маркетинг да не го учиш от wikipedia и съответно от там да ти дават дипломата. Ех лапешкари завидливи.
ПП: И , ако не се бъркам, маркетинг в България се учи само на едно място, говорим за държавни университети, частното не е образование.
Последно редактирано от aks13v : 03-07-2013 на 21:05
Четвърти курс Маркетинг в държавен университет. Кака съм ти и определено нямам за какво да ти завиждам, така че се успокой.
Това, че на мен материята ми се вижда лесна не означава, че подценявам специалността или икономическите науки като цяло. Не виждам защо скачате.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Колко повече математика, толко по-трудно. ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако видиш в моя университет математиката, ще се хванеш за главата. Ужасява ме как закръглят, после умножават, кво правят и накрая задачата има поне 5 възможни отговора според зависи къде и как са закръглили.....
Иво, и при нас има маркетинг.Даже са в моя поток, та знам точно какво учат.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
При нас висшата математика се води най-лесният предмет и носи най-малко кредити.
Отделен въпрос е, че на мен ми върви само като решавам супер много задачи, а просто сега нямам никакво време и нея да я мисля.
aks13v, най-добрите университети са именно частните. Говориш глупости.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Пощенския в София рулз![]()
И в чужбина има големи издънки сред частните университети. Онзи ден слушах история от достоверен източник как някво момиче (българка) следвало в частен университет в Ангия, обяснявала как само щракат с пръсти и се преместила в държавно уни, където я спуквали.
Бахти смешния. Много се кефя, като ги насират такива като теб. Язък, че учиш готина специалност.Маркетинг било лесно да се учи ahahahhahahah. Сигурно, обаче ти твоя маркетинг да не го учиш от wikipedia и съответно от там да ти дават дипломата. Ех лапешкари завидливи.
ПП: И , ако не се бъркам, маркетинг в България се учи само на едно място, говорим за държавни университети, частното не е образование.
И аз исках да уча маркетинг, ако щях да уча в България, но ще съм в чужбина и прецених, че е по-добре да ми остане за втора специалност или магистратура. Мечтана професия <3
Маркетингът въобщеее не е за мен. Осъзнах го, когато го учихме като предмет предния семестър.хич не ставам. Не казвам, че е лоша професия - ни най-малко, но не е никак подходящо за мен. Поне си го осъзнавам.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тука изкарахте че маркетинга е като ядрена физика направо...
Не съм настроена към продажби и реклама, защото знам как маркетинговите трикове и на мен не ми минават, според мен добра е "продуктовата концепция" - тоест ако продуктът е добър, ще се продава сам.Не си се представям да работя в рекламния бизнес.. не знам точно как да го обясня :Д Не го чувствам като нещо за мен.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more