- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
И аз бих искала да попитам за Политическите науки в УНСС и поднаправлението за Социология... дали си заслужава да уча такива специалности в икономическо ВУЗ? Какви бъдещи реализации имат тези специалности?
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Братовчедка ми не беше доволна. Имаше много висок успех, ама според нея било специалност "по малко от всичко" и записа икономика след като изкара европеистиката. Завърши и икономиката, и работи професия в тази сфера. Каза, че има колежки, които са се реализирали в областта на европеистиката, ма според нея не е много яка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Някой има ли идея как мога да се прехвърля от редовна в задочна форма на обучение, като става дума за същата специалност?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, като питаш отговорника за специалността си в университета (примерно).За всички унита е различно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Що ще прехвърляш, душа?
Аз съм вътре с Европеистика,ако искам,дено ми е второ желание, ще се напъна за МИО. Европеистиката е нова специалност като цяло, е нова,нова 10 години,но сравнена с други...
Интересна ми е, запознах се с доста преподаватели от катедрата, политическа наука е,на засега МИО ми е първо желанийце.
maDamn
В унсс се влиза. А аз в техническия седя сега и се чудя кога ще ми вземат протоколите по физика, какво ще правя на сесията![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Преди го водиха МИО и оттам ми остана да го казвам. УНСС ми е резервен вариант пак с МИО, аа предпочитам СУ за международни отношения. Пак си има обучение и по икономика,което ме задоволява напълно.
Последно редактирано от granger : 05-02-2013 на 16:38
maDamn
УНСС няма МИО за 1ви курс , моето направление става специалност МИО.
Уоу , тоя сайт 50 % са набор 94
Знам ,че няма МИО за първи курс, затва ми е като резервен вариант. Еми все пак е тийн форум, искаш да са набор 50? То вече и нашия започва да се отдалечава от тайнството на тийнството!
maDamn
Имам интересни наблюдения върху 94 . Миналата година нямаше толкова въпроси. Ставате все по-неориентирани
Аз отдавна съм се ориентирала,че съм се и бърбокнала вече в СУТи кой набор бешИ?
maDamn
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, затова всички се бутат във ФСК и като нафраскат 3-ките, не влизат във финанси (те заради това се бутат в това направление), а стават злобни счетоводители :Д:Д
Разликата в МИО и МО е ,че МИОто е по -икономически насочено,бизнес и маркетинг, докато само в МО се води чисто политическа наука и правото е в повече.
maDamn
помня първия семестър асистентката по микро как даваше примери : "икономистът би направил така, а счетоводителят би направил еди как си"като цяло не са много уважавана част от нашето общество в университета
иначе не знам какви са им направленията, МИО-то с какви други е в групичка?
granger не по-икономически, а икономически насочено, докато в МО-то няма да имаш почти никаква икономика, освен най-задължителната за всички университети и специалности. МИО е за служител във външен отдел на международна фирма (въпреки че и митничари стават), а МО за дипломати.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more