- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^хахаха майка ми твърди, че аз съм техническата натура вкъщиаз съм нейният домашен майстор
но все пак, не като да запиша в ТУ
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз искам да попитам нещо.
Ако в интернет никъде няма изкарани балове от предишни години, както и места за прием, ако отида в унито дали ще ми кажат какви са били? Изобщо има ли някаква вероятност или да не си правя труда?
(За ЮЗУ говорим)
Пифи, аз и крушки не мога да сменявам, така че ти пак си си добре![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пламена , в българските университети няма разлика м/у Право и Социология. Избери нещо , което ти харесва. Не ти препоръчвам ТМТ-то , ако имаш въпроси - драскай.
АКо Джолито обаче е и тя в УНСС , сменям го от догодина !
Джолито не е в таа пародия на университет, в който ходиш, за да гледаш 8ци и 9ки.
Чакам момента, в който ще вземеш свръхдоза виагра и ще умреш.
п.с. " в българските университети няма разлика м/у Право и Социология" Бавноразвиващ ли си? Извинявай, да, всъщност кого питам.....
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Гледам, че сте се заговорили за вицовете от ТУ:
Върви си един младеж покрай спирката до ТУ. Вижда две момичета и решава да ги заговори.
-Здравейте, момичета! Да не сте от техническия?
-Да не мислиш, че и ти си много хубав?
В общежитията ще се научите да се оправяте с дребните технически и въобще битови проблемчета. Ма ако ви запуши телевизорът или ви се спука тръба, да не вземете да се заключите вкъщи от страх, че на един приятел така му наводниха етажа, та целият под на стаята беше във вода, а той си оставил лаптопа на земята...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
maDamn
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^Някой конкретно или?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да, питай за училище или за представители на отделни специалности в унито, че... ако ти отговоря конкретно за мен, ще се метнеш от покрива.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
случвало се е между 0 и 16 часа на денонощие :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
има ли някои от техническия Варна ,който да знае нещо за университета и аграрният факултет
Към всички е въпросът, любопитно ми e :P
ха, калпазанка, кажи ми!
Ма найш ли къФ кеф е кат обяснявам антибиотици и антибиотични комбинации с аргументи за спектъра и келешите ме гледат с респектИ питат "Ма ти тва отде го знайш?"
И не само тва де
Постоянно, дори и да съм била във ваканция. Все имам някаква литература, дори и странична, дето чака да я изям. Минимумът ми /като студентка след като се прибера от занятия в 18,00 най-късно/ е 3 часа.
Във времето на кандидатстудентските съм правила простотии да не спя и да ги докарвам къмто 36 часа.
В сесия и 18-20 часа не са ми мърдали за изпити като вътрешни болести, инфекциозни болести, акушерство и гинекология...
Последно редактирано от kalpazanka : 05-04-2013 на 09:23
През семестъра като цяло почивам. Намирам се през определено време на няколко дена голямо четене, но обичам да се напъна повече, после да се занимавам с други работи и така да редувам. В сесия 2 месеца към 11 часа дневно някъде ми е минимума.
Сега съм по-зает заради работата, но гледам да не изпускам съботното и неделното четене, пък през седмицата попрочитам по нещо вечер.