- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
в София съм си ,(Първоначално написано от ShtrudeL
//ама обмислям хамериканска магистратура, е така:Д
руска фиоллогия .шуменски .1ви курс
Искам да попитам в ПУ може ли да се записва някакъв спорт за трениране?Защото много искам баскетбол.
Да,в ПУ си избираш какъв спорт да тренираш.Забравих вече между кои точно може да си избираш,но със сигурност има баскетболПървоначално написано от xXDanteXx
Аз съм ПУ специалност Стопанско управление
Малка група сме ама нищо де. Как се развиват нещата при вас - намерихте ли си квартири,нанесохте ли се по общежития? Аз вече си имам нова къщичка в студентски и получих първата си бяла престилка. (:
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Приета съм в Софийски университет с Биотехнологии, сега ще съм Iви курс
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Приет в Stenden University намира се в Леуварден, Холандия
Music is your life just keep on dancing!
За ХТМУ това е специалността която съм избрал, ако реша да уча там ще сме колеги.Първоначално написано от chemist9009
Аз съм първи курс в НАТФИЗ с Анимация Ако има още някой от там да се обажда
и аз такаПървоначално написано от pinki
брей
между другото тези които вече учат, какво е нивото на образованието в Бг? Аз поради парични проблеми се налага да остана тук , макар че ме приеха в Холандия и германия и много се притеснявам, дали ще мога да получа добро образование
Първа година съм в НСА - Треньор по Футбол
Екстра е. Е ... почнахме от 15-ти септември, като учениците ;d и първата седмица е малко разпусната, но иначе съм много радостен - все пак в НСА си е едно кътче в което спорта е на първо място.
Лошото е, че съм от Костинброд и всеки ден пътувам, защото още не съм се настанил на общежитие. Издържам се сам, на 18 съм и от 2 седмици съм безработен. Търся работа по студентски град и ако иска някой може да делим една квартира, за мен не е проблем, стига да започна работа скоро, но съм сигурен, че ще намеря.
Исках да кандидатствам и в НАТФИЗ Актьорско майсторство - лошото е че наистина имах шансове, но след като ме приеха в НСА ... понеже съм си футболист, любовта към футбола ме поведе натам.
Успехи на всички студенти
TU Darmstadt, Wirtschaftsingenieurwesen (Technische Fachrichtung Elektrotechnik und Informationstechnik) Вече имам жилище, банкова сметка, и там другите му подобни, дето се искат тук, чакам да ми почнат лекциите (започват средата на октомври) и се шматкам из града по цял ден и бича айляк засега :Д
Ами направи магистратура в чужбина ,доста хора вече така правят ...Първоначално написано от scheni
Music is your life just keep on dancing!
СУ-Китаистика,първи курс.Яко е,ама още гледаме така >
Първоначално написано от FeelMyPainПървоначално написано от mim4enceto00Първоначално написано от Millionaire
Приет в Асен Златаров.Специалност-микро електроника.
Same shit,different day .
Здравейте!Още не съм студентка,11 клас съм,но съм се ориентирала към медицина.Като разглеждах темата,забелязах,че някои от вас са в МУ.Може ли да ми обясните какво правите,колко точно учите,колко често имате лекции и ще съм ви супер благодарна,ако ми кажете дали сте влизали в моргата и как е Въпросите ми най-вероятно ви звучат тъпо,но съм любопитна за тази специалност,искам да знам какво ме очаква,ако дай Боже ме приемат
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
За всеки университет е различно.Затова никой не може да ти каже със сигурност какво те очаква.Най-важно е да не се притесняваш и още по-важно-не се отказвай при първата трудност.Защото трудности ще срещнеш много,не го казвам да те стряскам,но си е така.Първоначално написано от Raffine
...Много...ама мноого ще трябва да учиш и много ще се разкарваш из болниците. Ще виждаш стари,оперирани или не подтиснати/луди/тъжни/отчаяни/очакващи/ хора,на които ще им е дошло до гуша да ги разпитват на ден по 30478957 стажанта едно и също. Някой може и да ти разкажат родословото си дърво,но все пак... Не е "Анатомията на Грей" или "Спешно отделение" ...подтискащо е да имаш контакт болни хора.
Защо искаш медицина? Ако е за добрата детска кауза "да помагам на хората" трябва да стоиш много твърдо зад това.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Просто мисля,че е е професия,която си заслужава и,която наистина е от значение.Им много адвокати,икономисти тн.Медицината е благородна наука и практикувайки я наистина имам чувството,че правя нещо значимо.Знам,че се учи много и се тревожа дали ще успея да се справя.Колкото и трудно да ми е психически ,все някак ще го преодолея,но наистина се притеснявам дали ще смогна с ученето. Все пак благодаря много за мненията ви,бяха ми от помощ
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Колко струва 1 семестър в град Бургас БСУ с финанси и счетоводство.
Разкажете още нещо интересно... 8) Ваши смешни и интересни преживявания 8) :smt024