- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Права си донякъде, но от друга страна оценката дале не е показател. На теория и зубрене всеки може да е силен,но в практиката е различно.
Аз имах предвид цитираната POLLINA всъщност, а не теб.Ти ако си познала себе си в думите ми, си е твой проблем. Иначе да, русичка съм. И изпитите пък не са никакъв критерий, но това е друг въпрос.
POLLINA, точно това каза тя, прочети й пак мнението. И ти само това знаеш "смешна си", "не ми се занимава". Ми или отговаряй като хората, или не пиши. Беден речник ли, ампутиран мозък ли, не знам.
Пантерке, ама вярно много ме избива напоследък.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Какво искаш да ти отговоря ? Зададох ти въпрос ,ти ми отговори всияко е окей.
Ще правя,каквото си пожелая. И далеч не си ти човекът,който ще ме определя що за човек съм и т.н
Определено имаш някакви изкривени представи за себе си,може би избиваш някакви комплекси тук знам ли.. все тая казах ти не ми се занимава с хора като теб.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Е, разбира се.Но неведнъж съм обяснявала, че нямам намерение да преписвам, зубря и подобен род простотии, защото ще се занимавам с това и го уча съвестно. Просто казвах, че мен университетът не ме "отсява", а си вземам изпитите с добри оценки. Не съм гонила оценки никога, но нямам и 3ки. Като цяло Violenza си търсеше повод да се заяде с мен и когато такъв нямаше - си го създаде.
DisappointedDreamer така е. Но е по-добре поне според мен или да учат нещо, което им харесва, или да не учат ако си знаят, че не стават за нещо. Не като майка ми дето ме насилваше да уча информатика, щото имало пари в това, а аз я мразя в червата. Щях да я уча оттук-оттам и да съм една от безработните висшистки. Не че има гаранция, че сега няма да съм, но за момента уча с кеф и хъс.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
![]()
![]()
Полина, сформирайте клуб на оглупели кокошки с Джоли.
Бе той нашия университет почти никой не "отсява".Ама това е друга тема на разговор.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
С информатика нямаше да бъдеш безработна.
И какво като учат нещо като им харесва? Това, че ти харесва, далеч не ти гарантира, че ще си намериш работа след това. Накрая, ще станат продавачи висшисти. Не си ли противоречиш?
Ааа, да не учат. Викаш. Ми, така, де. Да запълват местата по заведенията като сервитьорки, защото за висшисти като тебе, е абсурдно да работят като такива.
Абе недай си Боже и на някои от вас да ви се наложи някога да работите тези тъй наречени "срамни" професии. Като нямаш кво да ядеш и чистачка ще си, независимо дали имаш 2-3 висшета или нито едно. Някои хора витаят в облаците ми се струва.
Мойто беше сарказъм.
Ох. Излагаш се. Наистина е смешно човек на толкова години, претендиращ да учи хубава специалност, да е умна и златна, да не може да се защити или да говори нищо друго освен заучени фразички от детската градина.
Жалко е. Отблъскващо. Казва ти го човек на 16 години. Прецени сама колко си зле.
Няма срамни професии.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
хаха пред кого се излагам? Аз пред който,трябва и е трябвало съм се доказала. Не си достигнала възрастта,на която можеш да ме определяш. Какво искаш да защитя? Уча това,което ме влече и знам,че имам бъдеще с него. Жалкото е,че вие с дружката ти отделяте толкова много време,за да спорите и да се заяждате с хората.
Дори нямаш място в тая тема!
Обикновено си позволява да критикува,човек,който е постигнал нещо в живота си. А ти извинявай 16 годишната къде се нареди?!
Щях да бъда, защото нямаше да съм я научила добре. Аз когато не влагам сърце в нещо, не го правя както трябва. Трябва да ти харесва, не да си като робот. Много по-важно е да бъдеш щастлив. Ако работата ти те прави нещастен, както би ме правило ако бях програмист, боли те каквото имаш, че вадиш 2 бона. Ако ходиш на работа с омраза и не искаш да се вдигаш сутрин.
Иначе да, аз с висшето образование не бих искала да работя като сервитьорка. Най-малкото съм вложила доста пари, усилия, време в това образование, та така да го пропилея. Остави, че аз лично не ставам за сервитьорка, защото не мога да нося табли. Не говорим за мен лично, а за хората с висше образование като цяло. Има супер яките сервитьорки, които си вършат много добре работата. Ако някоя висшистка ми сервира кафето или подава дрехи в пробната, най-вероятно ще е сдухана кифла, която се чуди какво аджеба се е объркало, та сервира кафе на хората и ще ме гледа отгоре надолу, което не може да си позволи ако работи в обслужващия сектор.
Дриймър и Виоленца, с вас мислим по много различен начин, но аз уважавам вашето мнение. Даже когато съм била съгласна с вашето мнение, го казвам. Вие (особено втората) търсите сгоден и несгоден случай да спорите. Спорила съм и с други потребители в тоя форум, едно момиче ми направи адски доброто впечатление, че в една тема се бяхме сдърпали ужасно много, в друга тема я питам нещо и тя ми отговаря напълно културно, все едно нищо не се е случило. Защото не може ей така да нападаш. Не всички са в течение на нашия махленски скандал от другата тема и не всички трябва да стават свидетели на това. Ама иди го обяснявай.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Полина, хубава си ,хубаво впечатление си ми правила досега,ама тва с 16 годишните излагаш се.
Тва ,че е на 16 не значи ,че няма грам мозък в главата и не може да дава мнения,щото е по-малка от теб. Повярвай ми достатъчно кадърна е да влезе , в който си иска университет, след 1 -2 години.
Тука темата я обърнахте от нормална тема за специалности , в на кой му е най-голяма пишката a.k.a най-трудна специалността, след тва - кой е тъп , кой не е!Аман.
maDamn
Ooo изобщо не съм искала да кажа,че 16-годишните са безмозъчни. Просто не смятам,че е удачно да се нахвърля така.
Да съм казала нещо лошо? не. Когато дойде времето,нека учи каквото иска.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Това вече е грозно. Каква е твоята гаранция, че ще имаш добра работа след като завършиш? Ми ако нямаш? Какво, ще си натискаш парцалите и ще чакаш да си намериш "добра" работа, вместо да вършиш нещо друго? Не ви разбирам хората с такова самочувствие, наистина.
Ми като е сервитьорка или продавачка да не е по-малко човек?
Всеки иска да има добра работа. И аз искам, ама ако не стане веднага, няма да си трая и да викам "е няма да работя тва! аз имам висше!!!".
Второто въобще не е вярно, даже с ДД сме се джавкали взаимно, но когато сме били на едно мнение, далеч не сме си търсили поводи да се заяждаме. Аз конкретно с никого не си търся, просто като не съм съгласна си го казвам. Като съм - също.
Аз не се предавам. И все още разсъждавам по тоя начин.
Кое е грозното? Ако някоя от колежките ми, които си вземат изпитите с блутуут, ми сервира един ден вечерята в ресторант, е напълно възможно да се чуди какво се е объркало в живота и, че сме с едно образование, но тя ми сервира вечерята. Би си казала "с нищо не е повече от мен" и ако е някоя ограничена, може да направи някаква мизерия, ей така от проста завист. Като ще са сервитьорки и продавачки, да дадат немалкото пари за образование за дрешки, обувки, кола, вноска по апартамент. Би било много по-умно и рентабилно. Когато не знаеш дали ще завършиш нещо и дали ще го направиш перфектно, въобще не го започвай!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А, ако родителите ти бъдат уволнени от работните си места и не можеш да си платиш семестрите? Или пък се наложи да отсъстваш 2-3 месеца по болест? Примерно. Никой не може предварително да каже дали ще си изкара висшето докрай или не. Не зависи изцяло от теб.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какво се сдърпахте заради едно лично мнение?
И според мен медицината и физиката са по- трудни и от филологиите, и от моята специалност, и от много други. Изяжте ме сега..
А като чуя довод от сорта "в нашата специалност се учи до 8 сутринта", не мога да го приема за меродавен. Имах една съученичка, която се пънеше до 6 сутринта на 2-3 системи уравнения, ама това не прави материала много труден, нали? (или греша?!)
За неразбралите: това, че на някого или на някои (може да са много, може да са цял поток- няма значение, защото населението прогресивно затъпява) му трябва много време за нещо, не означава, че въпросното е непосилно. Нещата зависят и от умствения багаж на индивида.
С това си изкаване не омаловажавам стойността на "-истиките", така че не се разпознавайте в поста ми, моля. Напълно генерален е.
П.П. Дамм, щеше да е яко, ако беше като в Германия. Там не е срамно да не учиш висше, хората си знаят възможностите. Ако и тук беше така, нямаше да има висшисти, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера, понеже в универисетите вече приемат и с -2.
draid, какво учиш (или си учил по- точно), ако не е тайна? Питам, защото беше 1ят, който реагира по- разгорещено на поста на umri.