.
Отговор в тема
Страница 57 от 195 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 4870
    Мега фен Аватара на draid
    Не става въпрос за шеф, а за професии където може да вземаш бакшиши, например сервитьори, бъсъри, пикола и т.н.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Пиколо най-добре,ако питаш мен

Като сме ходели да работим. Това предлагат! И то в договора им пише, че ти предлагат една работна оферта, ако искаш втора плащаш допълнително, освен това ти може да имаш някакви претенции към работата, но те не са длъжни да се съобразяват с тях. Аз тоя договор не бих го подписала!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Надявам се, че не си вярвате на глупостите. 15 хиляди особено долара е възможно единствено от 2 работи, ако не и 3. Което най-малкото, много малко хора могат да издържат. Вие поне като ги говорите тея простотии правите ли си елементарни сметки и вадите ли разходите от тея пари ???
    В масовият случай, ако работите на една работа, дори да е най-яката оферта ще се върнете с 1-2, най-много 3 хиляди лв. чисто като си изплатите всичко.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Aз говоря за Аляска.
    Спукваш се от работа,но поне има защо.
    Може би е единичен случай,но все пак е факт.

Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Надявам се, че не си вярвате на глупостите. 15 хиляди особено долара е възможно единствено от 2 работи, ако не и 3. Което най-малкото, много малко хора могат да издържат. Вие поне като ги говорите тея простотии правите ли си елементарни сметки и вадите ли разходите от тея пари ???
    В масовият случай, ако работите на една работа, дори да е най-яката оферта ще се върнете с 1-2, най-много 3 хиляди лв. чисто като си изплатите всичко.
    Хахаха я се осъзнай бе. За 4 месеца сервитьорка може да вземе 15 000+ и това е ако знае как да си изкарва парите. Примери много имам за хора които са докарвали такива суми и то чисто. Не мисля че изобщо знаеш за какво става въпрос че да спориш. Тия 2-3 хил лв може да ги докараш ако се счупиш да пазаруваш там и да се разхождаш наляво надясно. Достатъчно познати имам които вървят по бригади, че и даже записват вече по 2-ри път разни висши за да могат да ходят и то за да изкарат 3 хил лв

Кво да ти обеснявам, вярвай си .... поне ти да си вярваш.
    Аз все едно нямам познати, които са ходили. Шматка !
    Ае да та еба, сметни повечето както взимат не повече от 8 долара по не повече от 40 часа седмично. 4 седмици по 4 месеца колко прави !???? Елка имаш, предполагама знаеш как се ползва. Говорим за нормални работи, а не такива с бакшиши, при които тука има, тука няма. Може да вземеш доста, може да не вземеш нищо и пак няма да вземеш толкова колкото казваш, ти да не мислиш, че тоя бакшиш целия е твой + 2-3 долара къде ти е твърдо на час ?

Ти си като шопа в зоопарка, гледа жирафа и вика : "Е те такова животно нема" Не е до вярване а до виждане на подобни приходи, пак ти повтарям това, че се блъскате на работи които няма възможност да се вземе повече от 8$ не значи че други не работят и не изкарват. Имам прекрасни примери за сервитьори и пикола които си се връщат с много стабилни приходи. Имам и примери на хора на по 2 работи, които също си докарват над 10 000. Пак ти обяснявам, че виждам че трудно сгряваш, ако ходиш там да си правиш купон, няма да се върнеш с парим ако ходиш да работиш, ще се върнеш. И има едно понятие overtime, не е лошо да бръкнеш в речника и да видиш какво значение има. Всичко е до това как ще си го направиш.

И тва понятие ти донася не повече от 2-3 хиляди чисто. Ако не знаеш на повечето места има и правило за не повече от 10 часа overtime.Когато почнеш да разучаваш сам за бригадите, а не да те лъжат и да вярваш, тогава ще спориш с мен.
    Ти ще кажеш кой в каква работа се набутва, абе плондер, ти да не мислиш, че отиваш в офиса и казваш тая работа я искам и я получаваш, вземи запиши се за бригада да те видим ква работа ще намериш. И тва сервитьор въобще не ми го споменаай като работа. Търсят се почти изключително жени и то с перфектен английски, от друга страна не всеки може да е сервитьор, тва дори в България не минава за работа.
    И кое е по-добре, да знаеш че със сигурност ще взимаш по 8-9 на час или да взимаш 2 и да се надяваш на процент от бакшиша,при положение, че си на другия край на света.
    Реално може и да има хора изкарали много пари от бригада, но те са единици и са работили поне на две работи по 8 часа всяка.
    Повече не мисля, че има смисъл да споря по тая тема и те оставям да се давиш в самозаблудите си.
    Последно редактирано от aks13v : 02-06-2013 на 11:19

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Изкарват се пати по бригадите, може да си докарате и по 15 000 чисти и нагоре. Зависи много какво се работи и какво се харчи.
    това число е нереално.

Ходете и работете за 2-3хил по бригади. Аз за такива пари никога не бих се мръднал даже... щом сте толкова вещи изкарвайте си ги със здраве. А на мен няма нужда да ми обясняваш как се изкарват пари.

anonymous708973
    Guest
    Преди седмица някъде си говорих с един пич, който втора година беше ходил на бригада в Ню Йорк и разправяше как негов познат бил се върнал с 25 000 чисто за бригада, която е не повече от 4-5 месеца. Бачкал бил като барман.
    Пичът няма никаква полза да ме лъже.

Колеги, да имате познат с мнение или въобще някакво мнение за ВСУ Любен Каравелов ? Не за мен, за приятелка е, а няма какво да и кажа, тъй като нямам никакъв познат, свързан с това учебно заведение, или поне не знам за такъв.
    Секс в Хаити, френски кибрити

Той може да няма полза, ама пък неговия познат явно си е намерил такава.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    15 000+? Да не е в някаква друга валута?

Йени очевидно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Глупости.
    Много се дразня, когато говорите без да знаете.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Колеги, да имате познат с мнение или въобще някакво мнение за ВСУ Любен Каравелов ? Не за мен, за приятелка е, а няма какво да и кажа, тъй като нямам никакъв познат, свързан с това учебно заведение, или поне не знам за такъв.
    Най-долнопробния университет, който съществува в София сигурно, ако не и изобщо. То самото му разположение е достатъчно красноречиво - около циганската махала. И понеже никой нормален човек, който си учи и има висок успех, няма да тръгне да кандидатства там, те буквално се молят за студенти и приемат само по документи даже, без изпити, 3ка ти е предостатъчно, за да си вътре. Откровено казано, приятелката ти по-добре никакво висше да не записва, отколкото да се запише там.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Най-долнопробния университет, който съществува в София сигурно, ако не и изобщо. То самото му разположение е достатъчно красноречиво - около циганската махала. И понеже никой нормален човек, който си учи и има висок успех, няма да тръгне да кандидатства там, те буквално се молят за студенти и приемат само по документи даже, без изпити, 3ка ти е предостатъчно, за да си вътре. Откровено казано, приятелката ти по-добре никакво висше да не записва, отколкото да се запише там.
    По-съгласна не мога да бъда. Минавала съм оттам 2 пъти на път за друго място. Едни коптори са, ужасни. И двата пъти приятеля ми ме изпращаше, за да не минавам там сама. Не знам как е вътре де, но никак не прилича на университет. Прилича на особено забутано СОУ.

Засега всичко върви перфе!

ИТ - 5
    Систематика на водорасли и гъби - 6
    Анатомия на човека - 6

Остават още 3. Сигурно ще пиша хубави оценки и след Хистология и ембриология, и Органична химия, но след Физикохимията няма да се вясвам в темата до април.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Йени очевидно.
    Почисти си кутията
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За парите от бригади - на братовчедка ми колежка се прибрала с около 17 бона, така че не е невъзможно. Наистина има такива случаи.

Вчера си взех един от най-тежките устни изпити по право и съм супер, супер, супер доволна. Иииии.... няма такъв секси професор просто.
    Последно редактирано от Violenza : 02-07-2013 на 07:32
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    За парите от бригади - на братовчедка ми колежка се прибрала с около 17 бона, така че не е невъзможно. Наистина има такива случаи.

Вчера си взех един от най-тежките устни изпити по право и съм супер, супер, супер доволна. Иииии.... няма такъв секси професор просто.
    Колко е голям професора ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Колко е голям професора ?
    Кво значение пък има това? Да не съм го питала, бахти. Видимо е към 28цата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поздравления за устрема да твори наука

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Кво значение пък има това? Да не съм го питала, бахти. Видимо е към 28цата.
    На 28 и професор..интересно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си