Като видях 4 страници след моя пост реших, че сте поприключили с тая тема..Явно още не сте обаче..
От това, което прочетох /извинявам се, ако повтарям някой, прочетох само 4-5 мнения след моето/..Някой беше питал защо да се чувства длъжен да гради родното..Даже мисля, че Виоленза беше..Ако не е тя, да ме извини..Ще те питам-ти българка не се ли чувстваш? Или и ти си като няколкото примера за псевдо-германки във форума, които мрънкат колко зле е в България и колко прекрасно и цветущо е там, в Германия? Няма ли да се чувстваш удовлетворена като видиш България да процъфтява и да знаеш, че ти си една от тези, които са допринесли за това? Или на теб като Митето не ти пука дали родната ти държава ще загине или не?
Останалото изписано и изчетено няма да го коментирам-за някои неща не съм и аз човека да го правя, а за други просто не искам да го направя..
Само ще кажа..Преди 2-3 дена някой ми беше казал нещо много хубаво..Може и съфорумник да е бил даже..Слабите бягат..Силните остават тук и се опитват да развият и малкото останало от тази държавица..