.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ко каза ко?

Маги, от къде знаеш, че аз конкретно нямам някаква идея за спомагане на това изграждане? Живота не е да народим сума ти чавета, да ги отгледаме и изхраним и да умрем.

Точно в момента България е в такъв момент, че има нужда от една шепа млади хора, които да покажат, че им е грижа малко или много за тази държава и най-важното ДА ГО ДОКАЖАТ. С действия..Не с приказки..

Аз може би не, но вие, които се изсипвате по чужбина, наливате чуждите гърла с пари и НЕ ЖИВЕЕТЕ кой знае колко по-различно отколкото в България, сте ни нужни, за да се заздравим като нация..Докато обаче всичко живо бяга извън граница, а тези които остават тук мрънкат колко им е зле, нищо няма да се промени.

Ина, извини ме, че съм националистка..
    Добре бе, душата. Айде, ето ти шанс да докажеш, че си нещо различно от голяма пикла с голяма уста, че си националистка с ясна идея за подобряването на родината.
    Отговори ми на въпроса - как ТИ конкретно ще спомогнеш и ще докажеш, че те е грижа за тази държава? Аз дадох своя пример, бих желала да чуя твоя.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-13-2014 на 19:08

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре бе, душата. Айде, ето ти шанс да докажеш, че си нещо различно от голяма пикла с голяма уста, че си националистка с ясна идея за подобряването на родината.
    Отговори ми на въпроса - как ТИ конкретно ще спомогнеш и ще докажеш, че те е грижа за тази държава? Аз дадох своя пример, бих желала да чуя твоя.
    Сама конкретно, трудно...Всъщност като се замисля дори и с помощ трудно би станало, защото за да стане цялото нещо се иска да се налее малко в главата на българина, че той не живее за себе си и това, че на него му е зле, не значи, че на Вутьо не му е по-зле и обратно.

А това няма да стане докато ни управляват хора с обещания, не с идеи..Упс..Навлязох в тема, в която не съм особено компетентна.

anonymous895156
    Guest
    да се налее малко в главата на българина, че той не живее за себе си
    да, аз живея за другите

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    да, аз живея за другите
    Не съм се изразила правилно, прав си..Човек не живее, за да угажда само на себе си..Има и маса от хора, които се нуждаят от капка усилие от даден човек.

anonymous708973
    Guest
    ХОРА, наистина ще ви помоля да спрете със спама. Много е неприятно така.

Сама конкретно, трудно...Всъщност като се замисля дори и с помощ трудно би станало, защото за да стане цялото нещо се иска да се налее малко в главата на българина, че той не живее за себе си и това, че на него му е зле, не значи, че на Вутьо не му е по-зле и обратно.

А това няма да стане докато ни управляват хора с обещания, не с идеи..Упс..Навлязох в тема, в която не съм особено компетентна.
    Вуте*

Иии да, баш каквото очаквах.
    Следващия път, когато посмееш да оплюеш нечий избор, поне имай аргументи, с които да защитиш своя. Това не ти е есенцето по психология, да минеш с общи приказки и да очакваш госпожата да се върже на пламенната ти идея.
    Мерси за включването.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-13-2014 на 19:28

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ХОРА, наистина ще ви помоля да спрете със спама. Много е неприятно така.

Вуте*

Иии да, баш каквото очаквах.
    Следващия път, когато посмееш да оплюеш нечий избор, поне имай аргументи, с които да защитиш своя. Това не ти е есенцето по психология, да минеш с общи приказки и да очакваш госпожата да се върже на пламенната ти идея.
    Мерси за включването.
    Nice one.

Ако трябва да бъда честна и аз ги разправях някакви такива преди да вляза в гимназиятa, ама човек като порастне започва да вижда и разбира и другите гледни точки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си