- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Айде новите студенти да се похвалят кой къде приет. Има ли в ПУ?
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
Ти ме уби
![]()
Най-накрая и аз се оттървах от първата учебна година !
Официално от днес съм в лятна ваканция, хората забравиха, че са студенти ... мен направо ми бръкнаха в здравето
Както и да еВзех си всички изпити - днес поставих черешката на тортата с Мат. Анализ 2 част ... :Д
Пффф ... до Септември съм пълен ХАЙЛЯК !!
Ей тва е ебаси кефа![]()
Ами аз чакам на 22-ри да разбера какво са направили другите кандидат студенти на изпитите към ТУ-Варна и на 25-ти отивам да се записвам за КСТ ( живот и здраве )![]()
the same...само,че аз се целя в Софтуерни и Интернет технологииПървоначално написано от roten
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Както хората преди мен и аз съм се насочил към ТУ Варна и резултатите излезнаха днес. За съжаление не ми стигна бала за Софтуерни и Интернет технологии и КСТ и съм приет Компютаризирани технологии в машиностроенето, но нещо не съм доволен. Има ли някой с тази специалност тук да каже как е, защото сериозно се замислям да подам документи за 2-ро класиране.
http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
"I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"
Така де, не намерих къде се проверяват, но как да разбера дали съм приет или не ?Първоначално написано от Lancer
Това какво ще рече ?Класирания
Етап Специалност Форма Бал Основание Потвърдил Записан
1 КСТ Редовно 22.76 Общо основ. - Не
Жалко че не съм приет в СИ ;(
А някой знае ли колко е нужния бал на СИ ?
Аз съм приет Компютърни Науки в СУ. Други има ли за там?
Еми това според мен е, че си приет в КСТ (при мен е същото, само че пише КТМПървоначално написано от roten
)само трябва да отидеш и да се запишеш или поне аз така го мисля. Аз се отказах за КСТ и СИТ ще карам тази година КТМ и догодина ще опитам да се прехвърля. За съжаление балът ми е доста нисък и няма смисал да опитвам следващи класирания, за да не загубя и това място в КТМ
За нужният бал за СИТ не знам ти 1-во желание него ли писа?
"I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"
Един приятел завърши миналата година там и каза че си пази курсовите работи и може да ми дава да гледам от тях, а и ми изглеждаше добра, а СИТ я бях гледал отгоре-отгоре ... и така писах КСТ като първо, но последните дни прочетох мнението на @Glamour92 и реших да сравня КСТ и СИТ и видях че СИТ е доста по-готино и вече съжалявам че го писах като второ желание ... може би догодина ще се преместя .. ще видим.Първоначално написано от Lancer
СИТ наистина изглежда по-добро и го писах на 1-во желание като разчитах на това, че всички ще пишат КСТ на 1-во и да мога да влезна. но увиПървоначално написано от roten
та така и аз догодина ще сменям
![]()
приетааасега остава дилемата-да се записвам ли или да си вземам съвестно уроците по математика 12 месеца и догодина вече да си студентствам с чиста съвест(мда,да изтърва съзнателно година...тъпо си звучи :/ )номера е,че кандидатствах във варна с матура по бел,а знанията ми по математика са доста посредствени,а пък ще ми трябват.../*сетих какво ми се учи в последния момент*/ ,та ми е доста стреснато сега............
btw,@Lancer колко ти е бала? миналата година,доколкото знам на второ класиране е бил около 18,така че ако ти е по-висок,пробвай =)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
@Glamour92 Балът ми е 19.42, но не ми се иска да рискувам![]()
Я, в ТУ явно има нова специалност, Софтуерни и интернет технологии, или както беше, интересно, какво ли се учи там ? ^^
Аз съм в СУ, Софтуерно инженерство , втори курс ще бъда на есен, и трябва да си взема два изпита, които ми останаха ( на единия се изгавриха с мен определено... )
Има ли колеги от ФМИ ( освен колегата Компютърни науки ) :P
И един от Информатика, даже втори курс ще бъде ;]
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ТУ-Варна - социален мениджмънт
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Има, чакаме класираниятаПървоначално написано от aks13v
![]()
NormaL PeopLe wWorry Me...!
Е, не съм сам значи. Да, още чакаме класиранията, дано ги видим другата седмица. Успех.Първоначално написано от aleXa_
икономика с английски в УНСС! много смешни балове тая година , но все пак честито на приетите
![]()
мен ме приеха това което исках ,и съм адски щастлива. В Художествената Академия спец. живопис .![]()
![]()
Първоначално написано от aks13v
Meрси. Успех и на теб.![]()
NormaL PeopLe wWorry Me...!
И аз да се разпиша тук..![]()
Медицински университет Варна и ще учим фармация![]()
Вафла..
Аз се колебая: ФЖМК - СУ, или Право - Благоевград.
Ако на някой му се дава съвет... ще е добре дошъл.![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Какво във ФЖМК точно ? Иии с какво искаш да се занимаваш ? ^^Първоначално написано от Kinghood
Btw, много ще съм благодарен ако кажеш някакви балове и как се сформира оценката за ФЖМК ?