.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Червени пъпки по главичката на пениса

Здравейте на 14 години сам и преди 4-5 дена ми се пояжиха некжи страни червени пъпки по главата на пениса около 10тина нито ме сърбат нито болът нито нищо иа и полов контакт не сам имал от 4-5 месеца с какво да се лекуват ?

Ако е това където си мисла , щом не си имал полов контакт . Чикий бил ли си .

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Абсолютно същото ми се беше получило. Ходих на лекар, изписа ми 2 вида хапчета и за няколко дни ми мина, не се притеснявай.

Ходи при личната да ти даде направленеи за уролог. Ще те прегледа и ше ти изпише лекарство.

aham e to pak vednyj imah ama beha 2-3 i mi iz4eznaha za nekolko dena ot samosebe si 6to az si misleh si kupq nekva psta da ne sa gybi4ki :P

Абе омг човек, не се занимавай с глупости да се лекуваш сам и да усложниш нещата

Отивай на лекар.

e bace lesno 6a ida na urolog ama li4nata mi lekarka e 1 smqna a utre sutrinta zaminavam za Norvegiq pri maika mi i 6a si dom4ak na 14 za u4ili6te

Да си отишъл по-рано.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Няма да умреш, споко
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Щом си лъскал ясно , спукали са се капиляри от превъзбуда . Никви ядове и на мене ми излизат по някой път като го права .

aham zna4i ne e opasno a

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пиши на кирилица, иначе заключвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

добре извинявам се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си