.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Ям много много праскови и нектарини

На ден изядам сигурно по 5 праскови или нектарини възможно ли е за това да ми закъснява защото те са натъпкани с витамин C. Без злобарски коментари моля ви.

Град
    Шумен
    Предполагам, че не може да е затова, просто защото звучи прекалено нелогично.
    Don't deny the obvious...

Добре де усещах си симптомите когато трябваше да си ми дойде изведнъж изчезнаха и ми закаснява а през този период не съм правила секс :S Може ли да се получи от стрес защото преди седмица замалко да претърпя катастрофа ?

Град
    Шумен
    Стресът влияе на мозъка. Мозъкът влияе на "закъсняването". Според мен е напълно възможно да е от това.
    Don't deny the obvious...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Аз миналия месец на ден изяждах по 2 килограма праскови на ден и ми се получи същото нещо. Закъсня ми и може би е точно от това.

не знам,ама мен този месец ми закъсня с 15 дена,не знайно защо,а също като теб си имах симптомите и сичко .. (имам цикъл от 4 години,нормализирал се е,дане кажете,че е от това ..)
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Някой казват че е от смяната на сезона. Вече незнам на какво да вярвам, но щом има и други като мен съм по спокойна че повредата не е в мен ще изчакам още седмица и ще отида на доктор.

От прасковите?Има има логика...

ами тогава спри за малко прасковите и нектарините, ако не се промени значи е от друго ;dd

Да бе и не мене този месец ми закъснва.И аз ядох много нектарити.Странно.А и отслабнах,пренатоварвам се,под голям стрес съм,не се храня много, а и нали се сменя сезона...просто нямам думи .Наистина е странно за нектарините...но не знам.Струва ми се и възможно и невъзможно

Град
    във филма ..
    Нема грижа... скоро ще се отвори тема дали е от водата

Who's next!

Според мен е от времето.Не ми се вярва да е от прасковите,но незнам.Предполагам,че е от смяната на сезоните.
    Cullens

По 1 килограм нектарини съм изяждала и всичко е било редовно.
    От жегите е, нЕма да се шашкаш.

хехе добра логика...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си