- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ям много много праскови и нектарини
На ден изядам сигурно по 5 праскови или нектарини възможно ли е за това да ми закъснява защото те са натъпкани с витамин C. Без злобарски коментари моля ви.![]()
Предполагам, че не може да е затова, просто защото звучи прекалено нелогично.
Don't deny the obvious...
Добре де усещах си симптомите когато трябваше да си ми дойде изведнъж изчезнаха и ми закаснява а през този период не съм правила секс :S Може ли да се получи от стрес защото преди седмица замалко да претърпя катастрофа ?
Стресът влияе на мозъка. Мозъкът влияе на "закъсняването". Според мен е напълно възможно да е от това.
Don't deny the obvious...
Аз миналия месец на ден изяждах по 2 килограма праскови на ден и ми се получи същото нещо.Закъсня ми и може би е точно от това.
не знам,ама мен този месец ми закъсня с 15 дена,не знайно защо,а също като теб си имах симптомите и сичко .. (имам цикъл от 4 години,нормализирал се е,дане кажете,че е от това ..)
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Някой казват че е от смяната на сезона. Вече незнам на какво да вярвам, но щом има и други като мен съм по спокойна че повредата не е в мен ще изчакам още седмица и ще отида на доктор.
ами тогава спри за малко прасковите и нектарините, ако не се промени значи е от друго ;dd
Да бе и не мене този месец ми закъснва.И аз ядох много нектарити.Странно.А и отслабнах,пренатоварвам се,под голям стрес съм,не се храня много, а и нали се сменя сезона...просто нямам думи.Наистина е странно за нектарините...но не знам.Струва ми се и възможно и невъзможно
![]()
Нема грижа... скоро ще се отвори тема дали е от водата![]()
Who's next!
По 1 килограм нектарини съм изяждала и всичко е било редовно.
От жегите е, нЕма да се шашкаш.