- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Рано ли ми е
Аз съм на 14 и половина,вече моите приятелки имат гаджета а само аз нямам.По някои път ми става гадно защото ако излезем някаде те са с приятелите си а аз сама!Много ми се иска да имам приятел - да излезаме заедно да се разхождаме да ходим на кино да се храним заидно да се цилуваме на всякаде и мн др неща!Кажете рано ли ми е още и какво да направа
![]()
Мс предварително
Да се цИлуватеНАВСЯКЪДЕ
!?
Да, рано ти е, девойче.
Кога ще разберете,че не сте достатъчно зрели за връзка?
По принцип ти е рано,но като гледам "новото" поколение с какви темпове се развива..Ако се чувстваш готова си намери приятел.Всеки сам решава дали времето му е дошло![]()
Аз пък не смятам, че ти е рано. Винаги има време за любов, просто в годините хората започват да я показват по-различни начини. Като малки значи много за тях да се държат за ръце, по-късно да се целуват, още по-късно идва и секса... Но е глупаво просто да кажеш искам да имам гадже. Трябва да търсиш момче, което отговаря на твоите стандарти, и което наистина ще харесаш. След това можеш да кажеш "Искам да съм с него.". Ако ме разбираш - не просто с някого, а с него точно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Има предвид да се целуват на всички места (не по тялото), или на мен не ми се вярва?
Спрете да копирате от приятелки и т.н. Като се яви принца на белия кон, тогава и ти ще имаш гадже. Тръгнала си да се жениш вероятно....Направо....![]()
оффффф колко си зле ако знаеш .. аз съм на 14 и половина и искам гадже лол ..леле господи боже..Първоначално написано от anonimnata7
Съдейки по акъла - рано ти е..
полувината в този форим като екземпяра писал преди мен с аватара на лъв въобще не ги слушай въобще не ти е рано но не трбва да се хващаш с някой просто ей така защото другите имат гаджета трябва да има някакви чувства сама трябва да решиш.Сега тези заядливите сте ми дошли не до гуша а незнам и аз до къде ако няма да пишете нещо свястно и смисленно без да се заяждате за чии го дирите тука?
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
А уе ей изрод, взимай някви анти-депресанти или направо режи вените... като ти е догуша от хората във форума недей да влизаш... не се взимай насериозно става ли, а? И не почвай да ми се правиш на интернет хулиган пак през личните съобщения.Първоначално написано от ivakavlad
Е**л съм му майката и на правописа днес е погребението на пра дядо ми и знаеш колко ме боли за правопис или препинателни знаци важното е смисъла на написанотоПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Имаш си лични проблеми-ОК.Ама не разбирам защо ги изливаш тук?Никой няма да ти помогне с нищо.Моите съболезнования.
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
![]()
Не съм и очаквал друго от човек като теб който единственно се чуди как да се заяде с хората, но какво да се прави трябва да има и боклуци.Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Принципно не ти е толкова рано, но моят съвет е колкото по-късно, толкова по-добре. :>
Ста'ай и са махай.Първоначално написано от ivakavlad
ядосваме оная крава която ми се прави на коя съм аз мразя хора който гледат само как да се заядът това направо ми бърка в нервната систама и полудявам до ента степенПървоначално написано от 7227
ivkavlad, идея си нямаш колко си смешен от страни.Първоначално написано от ivakavlad
![]()
Не че нещо .. обаче тука половината ( може и по-малка част ) сте някакви зубари или нещо такова,човек напише някакво мнение и идват 10 човека и почват да му търсят правописните грешки ..по-хубаво не се дръжте като учителки по български език или някакви зубарки ,защото не ви отива..ако искате сега може да намерите всичките ми правописни грешки,понеже друга работа си нямате ..
За какво се нервите за глупости бе хора?Какво те бърка,че е написал 2 изречения като цял роман,какво те бърка?На учители по правопис ли се правите?Човека в яда си и тн просто си е излял каквото има.Няма смисъл да се нервите.
Това дори не са правописни грешки,а някви измислени твой си правила,трябва да има интервал след запетайката така ли? Има определено растояние дет се спазва ? Запетайката не седяла така .. олеле много си комплексираноПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
( .. Единствената ми грешка беше "зубАр" ,а не "зубЪр" . лал .. голяма работа..междо другото гледай аз да не почна да ти вадя правописните грешки ,че лошо ше ти стане .... аре ходи да зубриш .
Абе кой го измисли това,че след запетайката трябва да има интервал???Кажи ми кой я измисли тази глупост???
БДСПървоначално написано от 7227
Ако някъде трябва да има запетая, тя трябва да се въведе непосредствено след предходната дума, "залепена" за нея, без интервал пред запетаята. Оставим ли интервал пред запетаята, текстовият редактор като нищо може да я постави в началота на следващия ред! По същия начин, със "залепване" за предната дума, трябва да се въвеждат точка, удивителна, въпросителна, двоеточие, точка и запетая. А кавичките и скобите трябва да са "залепени" до първия и последния знак на текста, който ограждат.
Това са правилата за писане на официален текстов документ,и все пак не мисля че е задължително да се спазват във форум.Всеки решава сам как да пише,съответно и мнението което си изграждат за него.И аз се нервя като видя неграмотно написан пост,но няма смисъл да влизам в конфликти,освен ако не си го е заслужил![]()
Измислят си разни нови граматики.УжасПървоначално написано от SemperFidelis
![]()