- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Рано ли ми е
Това го знам от няколко години..Първоначално написано от 7227
Аз на твойта възраст имах приятел, но целите ни далеч не са били да се целуваме навсякъде...Не ти е рано за гадже, но според мен ти е рано за сериозни връзки и отношения. Най-напред спри да се сравняваш с приятелките си - това, че имат гаджета не ги прави по-вървежни и велики... Като дойде момента и ти ще си намериш половинка - не бързай, всяко нещо с времето си
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На същото мнение съм!Първоначално написано от 7227
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Какво ще рече, че й е рано за връзка.Понякога човек порасва, съзрява и преоткрива себе си, именно когато има до себе си качествен партньор.Друг е въпросът, че не винаги този някой е готов да изтърпи съзряването на приятелката си, ако е по-голям от нея.Първоначално написано от MissChocolate
Другото, което е.Авторката иска напълно нормални неща.Тъпото е само, че така както го е написала все едно иска гадже, само за да не се чувства самотна, когато е в компанията на обвързаните си приятелки, но какво пък толкова.Всеки е бил на 14 и е мечтал за своя принц.
Освен да пожелая скоро да го срещнеш и той да е това от, което имаш нужда, друго няма какво да кажа. (=
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Малоумни въпроси.Не виждам някъде да има правила на каква възраст какво трябва да правиш.Ако се чувстваш готова,го направи ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ще си намираш гадже, само защото приятелките ти имат ? Това е глупаво.
да се цилуваме.. само като прочета това и..
тук й обяснявате как й е нужен ''качествен'' партньор и какво ли не още, но съм сигурна, че единствената мисъл на авторката все още е, че трябва да има просто някакво гадже, без значение другото. и аз ще й кажа, че даже и да си хване някакъв пълен нехранимайко, това няма да й навреди. в момента, като й чета поста, гледам, че изобщо не е наясно нито със себе си, нито с отношенията между хората и половете. един път да пострада от някой глупак, ще почне по съвсем друг начин да гледа на нещата.
авторке, бъди сигурна, че и твоето време ще дойде.
а за многознайковците, дето изписаха 2 страници глупости- може ли да сте толкова дребнави? какво ви интересува, че някой не може да пише/ чете/ слага запетаи? негов си проблем. аз пък не слагам главни букви, но не защото не знам как се започва изречение, а защото просто ме мързи всеки път да натискам shift.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Поредната малоумно написана тема ... с МЕГА малоумно съдържание... Плаче ми се ...![]()
I'm inlove with a criminal...
Тя да е споменала, че иска любов?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
...
Изощо на тая възраст не разбрахте ли, че всичко е с 'научно-изследователска' цел...
Ние ли трябва да знаеме рано ли ти е ? Ти не можеш ли да решиш сама ..
Сладурче, за разочарованието няма възраст.И да ти кажа според мен е доста по-болезнено да се сблъскаш с истинското такова на 17-18 и нагоре години, отколкото да го преживееш, когато си малък.Да, със сигурност не е много хубаво от рано да се терзаеш за някакъв нехранимайко.Първоначално написано от sladur4etyYy
Помисли над това, че на колкото и години да си, ако не си преживял поне веднъж разочарование в любовта няма как да реагираш зряло и адекватно.И ето нагледен пример.Ако едно 15 годишно момиче има зад гърба си вече две тежки раздели, а сестра му е на 18, но никога не се обвързвала сериозно, респективно не е преживяла раздяла, кое ще бъде по-важно.Възрастта или жизненият опит.По-скоро второто.
Просто няма точна рецепта или схема, която да следваме.Любовта идва без да пита.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
За гадже не ти е рано .... рано ти е за секс с гаджето :Д
Рано ти е още.Първо защото си на 14,второ защото не си се научили на нищо още.Наблегни на училището и най-вече на българския език!