.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Сънища

Сънища

Често сънувам доста странни сънища.Всяка вечер сънувам различни неща ама все са доста странни,а някои реални.Искам да попитам дали тия сънища са плод на възрастта ми или е някакав проблем със здравето.Надявам се вие да ми кажете.Благодаря предварително!!

Какво разбираш под странен сън? Само нереални сънища ли искаш да сънуваш? ...

Ам странен сън.Сънувам примерно, че някой близък умира,падам в някви пропасти абе шантави работи.Снощи сънувах,че няква баба ми казва кои от моите мечти ще се сбъднат Дружките ми казват,че тва е от възрастта ама незнам реших да питам

Е ти какво искаш да сънуваш - какво ще ти се случи на следващия ден като се събудиш ли?

Е не ама...

Я се успокой, бе..Аз неведнъж съм сънувал, че летя..Интересно, много често падам.По-едно време сънувах и всякакви sci-fi простотии.Спрях AXN-a и се нормализира малко положението.Ама, на мен ми е яко да сънувам такива простотоии..Всяка вечер нови тъпизми

ПП:Как е да сънуваш, че си по времето на турско-руската война и в средата на квартала ти има огромен кораб пълен с турци и ти заедно с приятелчетата от квартала хващате по някоя палка, тръба, бухалка, етц и влизате вътре и започвате да трошите наред?Пък имам 1 редовен кошмар.Вървя по една жп линия и ми е някво сууупер замаляло, едвам си отварям очите и все се разминавам на косъм с 1 влак.Мноо ме депресира тоя сън.Иначе се дразня, напоследък не е имало еротични сънища :х

С две думи - нищо ти няма.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    А бе странни сънища...аз сънувах как пиле с глава, чиято форма е като на яйце ме гони по собствената ми тераса. Няма да умра...Няма странни сънища.

Успокой се...

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Друго си е да сънуваш как гаджето ти и най-добрия му приятел си лапат един на друг на обществено място. Ай мийн... Всичко ти е наред, не се шаширай!!

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Друго си е да сънуваш как гаджето ти и най-добрия му приятел си лапат един на друг на обществено място. Ай мийн... Всичко ти е наред, не се шаширай!!
    А на теб наред ли ти е всичко?

аз от кога чакам пророчески сънища а все сънувам че падам да някъде ....

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от Claymore
    А бе странни сънища...аз сънувах как пиле с глава, чиято форма е като на яйце ме гони по собствената ми тераса. Няма да умра...Няма странни сънища.

по темата: Е ти кво искаш да сънуваш? Всичко е плод на въображението ти. Най-великите филми и книги така са измислени. Стивън Кинг нямаше да пише такива книги, ако не си взимаше хапчето и не почваше да сънува психарщини Може някой път да си запишеш какво си сънувал и може да излезе някой добър психо трилър
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

другото което им е помагало на тия хора се нарича марихуана

оо споко аз като малка имах мнг странни сънища - някви наркомани гонеха мен сестра ми и една фр, друг път едно момиче се беше разболяло от нещо, трети път как се качвам на една наистина съществуваща катерушка в парка и падам от нея, или как съм легнала на много дюшеци и падам от тях...в повечето случаи с падането се събуждах и отивах до тоалетната като гледах карибски пирати втория филм бях малка и сънувах, че майка ми и сестра ми са умрели, убил и е оня със гнусната глава, аз и баща ми бяхме пленници вързани с верии и трябваше да умрем за да стигнем при майка ми и сестра ми, ама мен ме беше страх и бла бла... споко, няма нищо странно...аз даже сега съжалявам, че не си спомням какво сънувам през нощта..

ГОСПОДИ , ВИЕ СЕ ОПЛАКВАТЕ ЧЕ СЪНУВАТЕ!?! Аз толко се кефя кат сънувам че просто не е истина , като малък сънувах много неща но с времето спрях и сега въобще не сънувам , сяка вечер гл некои филм и после кат си легна си мисла само за него ама не сънувам , ако някой иска да ми даде неговите сънища съм навит

Няма място за притеснение,спокойно.Приме рно на мен ми се е случвало да сънувам човек,който съм видяла или пък сънувам някой и го виждам на другия ден.Не се притеснявай сънувай си на воля.
    Cullens

Мега фен
    Напълно нормално е и няма нищо притеснително.

Мега фен Аватара на ameli
    И аз искам да сънувам, ама спя много дълбоко и не става

Аз пък сънувах, че сме някоя световна война, излизам от танк, заедно с приятели и разрушаваме училището. И всичко беше черно-бяло, без звук, като някакъв ням филм.

А последния ми сън беше, че убивам JB с една брадва

Иначе нищо ти няма. И термин 'плод на възрастта' има ли? Не се ли казва плод на съзнанието/въображението?!
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Нещо си превъзбуден за това сънуваш толкова "динамично".

Цитирай Първоначално написано от ebasitupoto
    ГОСПОДИ , ВИЕ СЕ ОПЛАКВАТЕ ЧЕ СЪНУВАТЕ!?! Аз толко се кефя кат сънувам че просто не е истина , като малък сънувах много неща но с времето спрях и сега въобще не сънувам , сяка вечер гл некои филм и после кат си легна си мисла само за него ама не сънувам , ако някой иска да ми даде неговите сънища съм навит
    Докато лежиш в леглото, преди да заспиш, си повтори няколко пъти нещо от сорта на "утре ще си спомням сънищата си", действа
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

DD.Аз пък веднъж сънувах,че некви извънземни се бяха направили на полицаи и бяха ни залостили в училището и всички полудяваха и си мислеха,че извънземните са полицаи.Пък имахме и оръжия и изведнъж се озовах в нашата къща и се криехме от тия извъзнемни и изведъж влязоха в стаята насочиха оръжието към мен,стреснах се и.....се събудих.По темата-нормално е да сънуваш странни сънища.А и онова за пилето с глава на яйце бе върха :Д:Д:Д

абе сънища много и най-различни .... нищо ненормално

Снощи отново имаше екшън.Първо баща ми ми тегли якото конско..Събудих се, отдъхнах си, пак заспах.После на 100 метра от мен видях как 3 поредни гръмотевици паднаха една до друга и цялата поляна пламна..Секунда по-късно имаше адското земетресение и асфалта се нацепи,а а аз бягах като шашав по улиците..Поосле си спомням, че си счупих телефона..Абе филми колкот искаш

и при мен е така всяка вечер по много и странни сънища не веднъж съм сънувала как скачам от 8мия етаж с бънджи хД и не се събудих а го почувствах
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Абе как може да се притеснявате за сънища луди ли сте Аз си лягам за да сънувам, особено ако съм напукан ми е най-голям филма. Тва да сънуваш как земята е обстрелвана от друга планета оръдие и има енергиино поле и мн филми :д лягам си да сътвора нещо забъркващо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си