- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моята най-добра приятелка....
Здравейте..проблема е следния:От няколко години се познавам с едно момиче и мога да я нарека моята най-добра приятелка..тя е 2-ве години по-малка то мен.всичко е идеално....тя харесва/ше едно момче от нейния клас,но той се премести да учи в друго даскало... понякога той идваше в даскалото и се виждаха..засъчиха се по улиците и т.н....НО преди около месец се чухме по телефона и ми каза че вече има гадже..аз разбира се помислих че са си станали гадже с онова момче обаче точно обратното...тръгнала е с някакъв 15 годишен....боже та тя е на 12.... попитах я как така за 1 месец спря да харесва онова момче а тя отвърна:Ми той вече не учи в нащо даскало и няма как да се виждаме вече.......... и демек е тръгнала сега с тоя само заради тва че с другото момче почти не се виждат..нито обича сегашния нито нищо...опитвам се да и кажа че с онова момче пак ще си се вижда...знае къде живее..лесно може да отиде до тях и да му поиска скайп или телефон..ама тя не чува... не мога да я обедя че този с който е в момента е голям за нея а и той търси от нея само секс..... искам най доброто за нея но тя не иска да чуе![]()
![]()
дайте ми съвет какво да правя как да и обесня че това което прави е пълна лудост....започвам да мисля че тя даже не знае кво иска.... пука ми за нея..ако не направя това което трябва после ще я боли....