- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- една прическаа
Здравейте, искам да направя косата на майка ми топирана и на вафлички
може ли да ми кажете как да е топирам с вафлички но междъ вафличките да не е чисто право ако ме разбирате да е http://prikachi.com/images/166/2418166o.jpg но да не е такава косата значи питам как да я топирам с вафлички а растоянието между вафличките където е пратво да стане като на снимкатааа и аз го обяснихх .... и кажете изобщо тва цялото как да го направя,моляя знам че темата може да ви се стори ску4на :Д но моля ви кажете и ако има такава тема модераторите да я заключат и да ми дадат линк към другата или пък вие та ако може хелпп благодаря предварително
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
прочетох го 3 пъти и нищо не разбрах![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
-M.B.
всъщност без машаа и знамм,че не се разбира пеавилно азтака го написах че..![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Божеее,точно днеска като пътувах в рейса видях една мацка с абсолютно същата прическа,само че с черна коса!Останах поразена!![]()
Жестоко е,на мене дори ми заприлича на перука,честно казано.
Ще ми се и аз да мога да си направя такава прическа,ама едва ли ще ми се получи...
Fashion is my passion.
Първоначално написано от Bukmopu
знам,че темата е моя и ''пробелма'' си е мой :Д ,но ти не се отчайвай какъв тип ти е косата права,чуплива,късрава и до къде дълга
Ако къдриците не се направят с маша ще са с ролки. Майка ми е постигала същия ефект с маша.Първоначално написано от mee3
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Искам такава прическа , но да не е точно същата . Може да е с къдрици,но да не е къдрава . С вафлички в корените , но да не е точно вафлички ами и аз незнам какво точно . Може и да е на плитка , но да не е сплетена някък си. Пусната да е , но и на опашка я искам. Pls Help !![]()
Извинявай, но искрено се надявам да съм уловила правилно тънката нотка на ирония в поста.Първоначално написано от mecheeeee
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
само на мен ли прическата ми се струва меко казано ужасяващо грозна и неестествена?!
както и да е, можеш да го направиш като редуваш кичурите 1 с преса (вафлички) 2 с маша или преса. ако е с преса я завърташ леко да са стане така като начупено... успех!
Не си сама...1- прилича на перука и 2- сякаш маши,преси,хартиики и всякакви такива са й се изповръщали в/у главатаПървоначално написано от Sigrina
![]()
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
На вафлички, майка ти?!?!?
Не причинявай това на жената...
еми то аз неискам кадриции то й чесно казано малко си е грозничко![]()
за подписПървоначално написано от mee3
Първоначално написано от sa6opi4a
![]()
незнам това момиче как ше пише съчинения в училище
![]()