.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен

една прическаа

Здравейте , искам да направя косата на майка ми топирана и на вафлички може ли да ми кажете как да е топирам с вафлички но междъ вафличките да не е чисто право ако ме разбирате да е http://prikachi.com/images/166/2418166o.jpg но да не е такава косата значи питам как да я топирам с вафлички а растоянието между вафличките където е пратво да стане като на снимкатааа и аз го обяснихх .... и кажете изобщо тва цялото как да го направя,моляя знам че темата може да ви се стори ску4на :Д но моля ви кажете и ако има такава тема модераторите да я заключат и да ми дадат линк към другата или пък вие та ако може хелпп благодаря предварително
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

прочетох го 3 пъти и нищо не разбрах
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Май леко хванах смисъла. Значи повдигаш целия горен пласт на косата. Отдолу правиш "вафлички" от най-едрите. Пускаш косата и отгоре правиш съответно ефекта, който виждаш...Преса и маша
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Повече от фен
    всъщност без машаа и знамм,че не се разбира пеавилно азтака го написах че..
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Божеее,точно днеска като пътувах в рейса видях една мацка с абсолютно същата прическа,само че с черна коса!Останах поразена! Жестоко е,на мене дори ми заприлича на перука,честно казано.
    Ще ми се и аз да мога да си направя такава прическа,ама едва ли ще ми се получи...
    Fashion is my passion.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Bukmopu
    Божеее,точно днеска като пътувах в рейса видях една мацка с абсолютно същата прическа,само че с черна коса!Останах поразена! Жестоко е,на мене дори ми заприлича на перука,честно казано.
    Ще ми се и аз да мога да си направя такава прическа,ама едва ли ще ми се получи...

знам,че темата е моя и ''пробелма'' си е мой :Д ,но ти не се отчайвай какъв тип ти е косата права,чуплива,късрава и до къде дълга

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mee3
    всъщност без машаа
    Ако къдриците не се направят с маша ще са с ролки. Майка ми е постигала същия ефект с маша.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Искам такава прическа , но да не е точно същата . Може да е с къдрици,но да не е къдрава . С вафлички в корените , но да не е точно вафлички ами и аз незнам какво точно . Може и да е на плитка , но да не е сплетена някък си. Пусната да е , но и на опашка я искам. Pls Help !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    Искам такава прическа , но да не е точно същата . Може да е с къдрици,но да не е къдрава . С вафлички в корените , но да не е точно вафлички ами и аз незнам какво точно . Може и да е на плитка , но да не е сплетена някък си. Пусната да е , но и на опашка я искам. Pls Help !
    Извинявай, но искрено се надявам да съм уловила правилно тънката нотка на ирония в поста.
    -M.B.

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от mecheeeee

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    само на мен ли прическата ми се струва меко казано ужасяващо грозна и неестествена?!
    както и да е, можеш да го направиш като редуваш кичурите 1 с преса (вафлички) 2 с маша или преса. ако е с преса я завърташ леко да са стане така като начупено... успех!

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    само на мен ли прическата ми се струва меко казано ужасяващо грозна и неестествена?!
    както и да е, можеш да го направиш като редуваш кичурите 1 с преса (вафлички) 2 с маша или преса. ако е с преса я завърташ леко да са стане така като начупено... успех!
    Не си сама...1- прилича на перука и 2- сякаш маши,преси,хартиики и всякакви такива са й се изповръщали в/у главата
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

На вафлички, майка ти?!?!?
    Не причинявай това на жената...

Повече от фен
    еми то аз неискам кадриции то й чесно казано малко си е грозничко

мамичкоооо

Re: една прическаа

Цитирай Първоначално написано от mee3
    искам да направя косата на майка ми на вафлички може ли да ми кажете как да е топирам с вафлички но междъ вафличките да я топирам с вафлички а растоянието между вафличките където е право да стане вафличка
    за подпис
    Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Може ли по някакъв начин да подобря бузата на задника си,че си ебало..

Голям фен Аватара на mecheeeee
    незнам това момиче как ше пише съчинения в училище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си