.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Белези...

Белези...

Здравейте!Искам да питам как се махат белези от пъпки.Имам няколко на бузите и не се махат сигурно от февруари и мн се дразнят Има ли някакво мазилце или там нещо за да се махнат...?
    Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.

моля ви се помогнете ми
    Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Ами аз ползвам един тоник, който същевременно премахва белези и съм много доволна..

BioTrade Pure skin за цената мисля,че беше около 15 лв, но не съм сигурна.

мерси мн ... някой друуг ?

Град
    Пловдив :)))))
    Ами белези мисля че с лазер могат да се махат.

hey

az imax su6tiq problem purvo imax pupki posle belezi da ti kaja oturvax se i ot 2te belezite se maxat sus zdrave krem ili mediko ideal pitai maika ti eftin e nai mnogo 2 lv i pravi 4udesa
    o6te sled 1voto nanasqne zna4i slaga6 si go na petnoto ili belega i spi6 taka to e bqlo krem4e i e mn qko na men mi maxna petna kafqvi i 4erveni dano ti pomogne

hey

az imax su6tiq problem purvo imax pupki posle belezi da ti kaja oturvax se i ot 2te belezite se maxat sus zdrave krem ili mediko ideal pitai maika ti eftin e nai mnogo 2 lv i pravi 4udesa
    o6te sled 1voto nanasqne zna4i slaga6 si go na petnoto ili belega i spi6 taka to e bqlo krem4e i e mn qko na men mi maxna petna kafqvi i 4erveni dano ti pomogne

Re: hey

Цитирай Първоначално написано от rosi1994
    мерсииии супер мноооогоооооооооооооооооо Дано да подейства !!! и пак мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си