.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1927

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    ми аз не съм прайл секс и съм на 18 напръй си сметка

Голям фен Аватара на TaylorGang
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Пич , стегни се. Ако си внушаваш всеки ден ,че ще си умреш девствен и ,че никоя няма да те хареса ,хич няма да си помогнеш.Всичко е до нагласата ако ти започнеш да се приемаш по различен начин , ще започнат и другите да те приемат така .. може да е малко изтъркано ,но както се казва за всеки влак си има пътници и ти ще намериш момичето ,което ще те харесва за това какъв си ти ,а не за това как изглеждаш какво имаш и т.н .. да може да е малко трудно ,но има такива момичета просто още не си попаднал явно на такова .. трябва да си вдигнеш малко самочувствието виждал съм толкова по грозни момчета ,но супер точни пичове и ходят с уникалните момичета. И това ,че го разправяш доста често наистина прави впечатление ,че си атеншън хор и не говори много добре за теб .. тря да го промениш , ама аз к'во ти говоря като надали ще ме послушаш ,но ти си знаеш аз го казвам за твое добро .. просто главата горе пич .

Повече от фен Аватара на daniellaaabg
    Цитирай Първоначално написано от TaylorGang Виж мнението
    Пич , стегни се. Ако си внушаваш всеки ден ,че ще си умреш девствен и ,че никоя няма да те хареса ,хич няма да си помогнеш.Всичко е до нагласата ако ти започнеш да се приемаш по различен начин , ще започнат и другите да те приемат така .. може да е малко изтъркано ,но както се казва за всеки влак си има пътници и ти ще намериш момичето ,което ще те харесва за това какъв си ти ,а не за това как изглеждаш какво имаш и т.н .. да може да е малко трудно ,но има такива момичета просто още не си попаднал явно на такова .. трябва да си вдигнеш малко самочувствието виждал съм толкова по грозни момчета ,но супер точни пичове и ходят с уникалните момичета. И това ,че го разправяш доста често наистина прави впечатление ,че си атеншън хор и не говори много добре за теб .. тря да го промениш , ама аз к'во ти говоря като надали ще ме послушаш ,но ти си знаеш аз го казвам за твое добро .. просто главата горе пич .
    съгласна съм <3
    недей да мислиш , по този начин за себе си , така и другите ще те виждат от друга страна , а колкото до това със секса , още не си намерил момичето , и хубаво , че я чакаш а не си се метнал на първата , която си е отворила краката ... за това ЕВАЛА

Повече от фен Аватара на daniellaaabg
    за кого става въпрос cupcakekitty ???

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    кофти тръпка.. но пък сега всички, които ти скиват поста ще те поучават и ще те окуражават, но тайно ще си мислят 'dafuq' :д
    нищо лично, you know
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голям фен Аватара на TaylorGang
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    кофти тръпка.. но пък сега всички, които ти скиват поста ще те поучават и ще те окуражават, но тайно ще си мислят 'dafuq' :д
    нищо лично, you know
    Forever alone .. такъв кураж му вдъхна на момчето ,че още повече ще се отчая от живота .. не те е срам. ;ДДДДД (Смешно ми е щото си представих меметата.. )

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от TaylorGang Виж мнението
    Forever alone .. такъв кураж му вдъхна на момчето ,че още повече ще се отчая от живота .. не те е срам. ;ДДДДД (Смешно ми е щото си представих меметата.. )
    е, не съм ли права... по принцип не ме бива във вдъхването на кураж, особено когато не целя това :д
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми