.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на spopi
    Той сам ако не иска и не направи нещто аз нямам да го променям. Се пак го приемам какъвто е.

Супер фен
    Опитвала съм се да го накарам да спре да пуши и успях. После пропуших аз .. и той се опитваше мен да откаже от цигарите. Успя ... но после решихме, че е тъпо да се лишаваме и да се опитваме да се променяме един друг. Пробвали сме и други неща да променяме един в друг, но са биле дребни лоши навици. Вече аз не се опитвам нищо да променя в него, но той понякога ми прави забележки за някой неща. Знам, обаче, че го прави за добро. НО никога за нещо по-сериозно и по-значително в характерите ни и навицие ни не сме се опитвали да се променяме. Харесваме се такива, каквито сме.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Дори и да има човек до мен,ни бих искала да го променям.Щом съм с него,значи приемам недостатъците му.Всеки има такива.Глупаво е да променяш човека до теб.Той, ако иска, сам ще се промени,но заради самоя себе си.

Отдавна съм се отказала от идеята да променям когото и да е било
    Като бях по-малка и глупава, си мислех, че това е възможно, но всъщност насила хубост не става. Убедила съм се в това.
    Не можеш да промениш някого без неговото съгласие.
    Остава ти единствено желанието този човек да е по-различен, но само това.
    Ти може да искаш някого да се промени, но не можеш ти да го промениш, или да го накараш да го направи, ако у него липсва подобно желание.

"Ключът" винаги е в нас. Нас като отделни личности. Ако твоят човек иска да се промени заради теб, той ще го направи с готовност. Никаква твоя намеса от рода на сърдене, цупене и налагане на твоето мнение не може да промени един човек, ако в него липсва желанието да го направи.

Конкретно до твоя проблем - кажи му, че това е адски невъзпитано и те дразни. В действителност - си е направо просташко. Ако той държи на теб ще премахне този свой навик, с който направо си те излага пред хората. Обясни му как се чувстваш от кръстенето му.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на FancyGirl
    НЕ не бих желала да го променям. Харесала съм го такъв още в първия момент в които започнахме да се срещаме и отлично знаех какъв е, обичам го такъв .. истински. Ако реша да тръгна да го променяма той няма да е себе си а някой измислен образ от мен. Просто понякога искам да е по-съобразителен и да прави малко повече компромиси но дотолкова. Показвам къде са му грешките, показвам му като сбърка но това според мен не е да го променя а да му покажа правилния път за да не сбърка след това отново..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз искам да хване само още малко тен.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Не искам да я променям. Обичам я такава, каквато е... може би бих искал да изкореня някои нейни навици, но не и да я променям.

Сега значи, тези, който са ти казали, че ако обичаш някого няма да се опитваш да го промениш - да, подкрепям ги с двете ръце \/ Неможе да твърдиш, че си хлътнал/а, лудо влюбен/а в някого и в същото време да мрънкаш как примерно еди кое си негово поведение те дразни, еди кое си нещо и искаш това да се промени. Значи има ли такова нещо то няма просто как да си влюбен в този човек. Имаше една стара фразичка.. нещо от рода беше, че любовта прави другия перфектен в очите на отсрещния.. Щом си с него/нея, значи такъв си го харесал/а.Ако го променя.. то просто няма да е човека, в когото съм се влюбила... И кво правим тогава?! Помисли си А относно гадните навици по-напред, който бяха изброени ..за мръсното бельо или както в моя случай - стаята никога да не е подредена за тези неща съм съгласна вече за промена, защото то това вече си е до възпитание и т.н. и т.н. Навици - до някъде да, но характер - категорично Не

мн ясно
    ако момичето иска да е смен ще се подържа и ще бяга поне 2 пъти седмично а не да е няква отпусната
    кат не и харесват критериите ми - чупката,мн здраве и дано да не се срещнем в др живот

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Не. Харесала съм си боклук, с боклук искам да си остана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си