.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Повече от фен

такова яке

Здравейте! Искам да ви попитам къде в София мога да намеря подобно яке ии на каква цена е ?

http://prikachi.com/images.php?images/950/2439950o.jpg

Благ0даря Предварителн0!!

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    Мила та то якето почти не се вижд намери по-голяма и видна снимка

Мега фен Аватара на teenems
    преди имаше в Теранова .. сега е малко рано за якета. ->> още не са пуснали толкова зимна колекция
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Diiddy
    Аз съм виждала в Ню Йоркър преди 1 или 2 години. И в Теранова имаше подобни. До колкото мога да разбера по снимката де.
    chefk0

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Подобно мисля,че видях в кенвело,но не беше зимно,а есенно

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    преди имаше в Теранова .. сега е малко рано за якета. ->> още не са пуснали толкова зимна колекция
    И аз го видях в теранова миналата зима, една фр си взе такова, но друг цвят
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    И на мен много ми хареса това яке, ама не мога да си намеря.

По-рано тази седмица си купих подобно от Кенвело Русе, част от есенно-зимната колекция е. Предполагам, че ще можеш да го намериш във всеки магазин от веригата. Ето моето - http://i37.tinypic.com/2iu53md.jpg . Струваше 85лв без отстъпката(на мен ми излезе по-малко, защото имам клиентска карта). Има го и в лилаво, но не цикламено като на снимката, а по-малко ярко. На мен просто лилаво не ми отива, иначе много ми хареса. Надявам се да съм помогнала.

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Ами това от кенвело дебеличко ли е ?? Става ли за зимата ?

Тази година бихте си намерили по-трудно ,защото миналата година им беше модата..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    ++++++++++

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adelynn
    По-рано тази седмица си купих подобно от Кенвело Русе, част от есенно-зимната колекция е. Предполагам, че ще можеш да го намериш във всеки магазин от веригата. Ето моето - http://i37.tinypic.com/2iu53md.jpg . Струваше 85лв без отстъпката(на мен ми излезе по-малко, защото имам клиентска карта). Има го и в лилаво, но не цикламено като на снимката, а по-малко ярко. На мен просто лилаво не ми отива, иначе много ми хареса. Надявам се да съм помогнала.
    Не че нещо, симпатично е якето, но... 85 лв за това от Кенвело?!

Аз имам тренч коут(не знам как се казва на български), нещо подобно на това http://www.getprice.com.au/images/up...0_prod_699.jpg - от миналата зима и не мисля, че е по-плътно от това яке. Поне топлят еднакво, доколкото мога да преценя. Най-добре е да отидеш и да пробваш ако ти харесва на външен вид.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не че нещо, симпатично е якето, но... 85 лв за това от Кенвело?!
    Струвало ми е 68, имах рожден ден наскоро и на рождения си ден и една седмица след него получаваш 20% отстъпка (с клиентска карта). Просто написах цената без намалението, както съм споменала и в първото си мнение по темата. Иначе щях да си поръчам от Англия подобно (не на Кенвело) и щеше да ми излезе доста повече (беше около 40 паунда без доставка, което е над 90 лева), така че съм доволна.

Аз имам тренч коут(не знам как се казва на български), нещо подобно на това http://www.getprice.com.au/images/up...0_prod_699.jpg - от миналата зима и не мисля, че е по-плътно от това яке. Поне топлят еднакво, доколкото мога да преценя. Най-добре е да отидеш и да пробваш ако ти харесва на външен вид.
    Откъде си го взе?Тази зима искам да си взема такова.И горе-долу помниш ли за колко го взе?

П.П.:Не знаех че в Кенвело са пуснали неща от старата колекция.Аз от старата колекция си бях харесала едно страхотно есенно яке,ама свърши прекалено бързо.Дано са го пуснали пак.

и след месец -два ще бъде 60 лв , а догидина 40лв .. нали ги виждам разпродаваха потници за без пари от миналата колекция лятната ,която отново разпродава и сега пак ,пф
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от vampirediaries
    Откъде си го взе?Тази зима искам да си взема такова.И горе-долу помниш ли за колко го взе?

П.П.:Не знаех че в Кенвело са пуснали неща от старата колекция.Аз от старата колекция си бях харесала едно страхотно есенно яке,ама свърши прекалено бързо.Дано са го пуснали пак.
    Не помня име на магазин, но беше някой от тези по главната в центъра на Русе. Миналата година ги имаше навсякъде и предполагам, че е било така и в другите градове. Доколкото си спомням не беше повече от 50лв.

Град
    Bulgaria
    Преди у теранова имаше текива са не знам ..

Град
    Плевен
    аз имам и си го купих миналата гоидна беше модерно то и сега
    зимата с него ще си хода

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си