- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- такова яке
Здравейте! Искам да ви попитам къде в София мога да намеря подобно яке ии на каква цена е ?
http://prikachi.com/images.php?images/950/2439950o.jpg
Благ0даря Предварителн0!!![]()
Мила та то якето почти не се вижднамери по-голяма и видна снимка
![]()
преди имаше в Теранова .. сега е малко рано за якета. ->> още не са пуснали толкова зимна колекция
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз съм виждала в Ню Йоркър преди 1 или 2 години. И в Теранова имаше подобни. До колкото мога да разбера по снимката де.
chefk0
Подобно мисля,че видях в кенвело,но не беше зимно,а есенно![]()
И аз го видях в теранова миналата зима, една фр си взе такова, но друг цвятПървоначално написано от teenems
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И на мен много ми хареса това яке, ама не мога да си намеря.![]()
По-рано тази седмица си купих подобно от Кенвело Русе, част от есенно-зимната колекция е. Предполагам, че ще можеш да го намериш във всеки магазин от веригата. Ето моето - http://i37.tinypic.com/2iu53md.jpg . Струваше 85лв без отстъпката(на мен ми излезе по-малко, защото имам клиентска карта). Има го и в лилаво, но не цикламено като на снимката, а по-малко ярко. На мен просто лилаво не ми отива, иначе много ми хареса. Надявам се да съм помогнала.
Ами това от кенвело дебеличко ли е ?? Става ли за зимата ?![]()
Тази година бихте си намерили по-трудно ,защото миналата година им беше модата..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
++++++++++Първоначално написано от teenems
Не че нещо, симпатично е якето, но... 85 лв за това от Кенвело?!Първоначално написано от Adelynn
![]()
Аз имам тренч коут(не знам как се казва на български), нещо подобно на това http://www.getprice.com.au/images/up...0_prod_699.jpg - от миналата зима и не мисля, че е по-плътно от това яке. Поне топлят еднакво, доколкото мога да преценя. Най-добре е да отидеш и да пробваш ако ти харесва на външен вид.
Струвало ми е 68, имах рожден ден наскоро и на рождения си ден и една седмица след него получаваш 20% отстъпка (с клиентска карта). Просто написах цената без намалението, както съм споменала и в първото си мнение по темата. Иначе щях да си поръчам от Англия подобно (не на Кенвело) и щеше да ми излезе доста повече (беше около 40 паунда без доставка, което е над 90 лева), така че съм доволна.Първоначално написано от PinkPan7her
Откъде си го взе?Тази зима искам да си взема такова.И горе-долу помниш ли за колко го взе?Първоначално написано от Adelynn
П.П.:Не знаех че в Кенвело са пуснали неща от старата колекция.Аз от старата колекция си бях харесала едно страхотно есенно яке,ама свърши прекалено бързо.Дано са го пуснали пак.![]()
и след месец -два ще бъде 60 лв , а догидина 40лв .. нали ги виждам разпродаваха потници за без пари от миналата колекция лятната ,която отново разпродава и сега пак ,пф
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не помня име на магазин, но беше някой от тези по главната в центъра на Русе. Миналата година ги имаше навсякъде и предполагам, че е било така и в другите градове. Доколкото си спомням не беше повече от 50лв.Първоначално написано от vampirediaries
аз имам и си го купих миналата гоидна беше модерното и сега
зимата с него ще си хода![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!