.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем - моля за коректни мнения!

Здравейте, преди полувин година ходих с едно момиче и дойде време за секса... отидохме в нас.. запознахме да се натискаме и тнт., тя ми духа и какво ли не... но "той" не ставаше.... всичко пропадна... след няколко дена бяхма в един парк и пак се заиграхме и тогава беше в готовност, но пък нямаше поле за действие, в крайна сметка се разделихме, не заради секса, заради други работи, но това няма значение. Притеснението ми е, да не се изложа пред друга така не, че няма да го понесе, просто е кофти и подтискащо, как мога да се "подсигуря" за следващият път с бъдещата ми патнъорка, за да не стават "фалове"?
    П.П. - На 17 съм... при "ръчна" си ми става, но явно съм притеснителен или де да знам... съвети?

М, девствен съм, да, чаках подходящото момиче, ама все нямаше такова и реших да го направя с, която и да е...

Най-важното е да не си мастурбирал поне няколко дена преди това. А, ако можеш да направиш едно въздържание от поне 2 седмици - не може да има издънки. Само че пък после да не кажеш "аз сега много бързо свърших?"
    ...
    http://www.seo-forum-seo-luntan.com

Мерси за съвета, е ще гледам да се въздържам, и да издържа колкото мога, пък по-натам повече Благодаря за съветите

има много момчета и мъже с такива проблеми.може би проблема не е само в това ако е мастурбирал преди това.с приятеля ми го правим почти всеки ден и не е имал такав проблем.може би трябва да се обърнеш към специалист.не мисля че проблема е в това дали е матурбирал преди това или няколко дена преди това...щом при мастурбация всичко е ок,а когато се стигне до секс всичко пропада..по добре се обърни към специалист.
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

Не е баш така... тогава и при маструбация не беше както трябва, ставаше ама не като хората, като, че ли ми беше някакъв такъв период ... де да знам и аз... скоро не съм пробвал с момиче, защото не стигаме до нормална връзка, пък камоли секс...

При 99.5% от младите мъже проблема им идва изцяло от главата. Ако си втълпиш в главата, че няма да ти стане и виаграта няма да те "вдигне"... Като не стане полежете на леглото натискайте се (ако мацката е читава, че има такива малоумни създания, че вместо да ти помогне ще те остави импотентен...), говорете и т.н., като цяло да се отпуснеш да се чувстваш сигурен. Цялото "ох сигурно ще се изложа" е в главата ти

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    При 99.5% от младите мъже проблема им идва изцяло от главата. Ако си втълпиш в главата, че няма да ти стане и виаграта няма да те "вдигне"... Като не стане полежете на леглото натискайте се (ако мацката е читава, че има такива малоумни създания, че вместо да ти помогне ще те остави импотентен...), говорете и т.н., като цяло да се отпуснеш да се чувстваш сигурен. Цялото "ох сигурно ще се изложа" е в главата ти
    Доста мъдро решение, наистина! Благодаря много на всички за отзивите, вече горе-долу се насочих, остава да дойде и подходящото момиче, благодаря на всички за компетентните отговори!

Град
    Bulgaria
    Отпусни се и не се притеснявай

Цитирай Първоначално написано от yogotti83
    М, девствен съм, да, чаках подходящото момиче, ама все нямаше такова и реших да го направя с, която и да е...

Щом си на 17, а не ти става отчайваш ;] иди на лекар и го запитай хах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си