.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен

Кристали за коса

Здравейте, момичета ... днес си взех кристали за коса, защото косата ми е доста изтощена и супер много цъфти ... въпросът ми е - на влажна коса ли се слагат, при всяко миене на косата ли иии само в краищата или по цялата дължина на косъма ??

П.С. Мерси предварително

На леко влажна коса, 3-4 впръсквания, само в краищата, всеки път след миене. Но ако в момента ти е цъфнала косата, се подстрижи първо.

И си прави маски за коса, кристалите по-скоро биха замаскирали положението, но няма наистина да ти подобрят състоянието на косата.

Голям фен
    А някоя хубава маска да ми кажеш за около 5 - 6 лева ?

бадемово масло - 2 лева

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    На леко влажна коса, 3-4 впръсквания, само в краищата, всеки път след миене. Но ако в момента ти е цъфнала косата, се подстрижи първо.

И си прави маски за коса, кристалите по-скоро биха замаскирали положението, но няма наистина да ти подобрят състоянието на косата.
    ++++

Цитирай Първоначално написано от teddyx33
    Лорис.
    Да Лорис

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Lorys, масло от пшеничен зародиш
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Спрей-балсам Глис. Въпросът е да уцелиш най-подходящият за твоя тип коса.
    Нанасяй масло от пшеничен зародиш на връхчетата.

манията по кристалите като че ли отшумя, но щом си решила, ползвай ги. Напръскай малко на дланите и нанеси на леко влажна коса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    ^ Да забравих да спомена и тези спрейчета на Глис , много са хубави
    И отиди ако искаш на фризьор да ти махне нацъфтялите връхчета , ако са много зле.. а колкото до кристалите , аз не бих ти препоръчала да ги ползваш от тях сякаш повече цъфти косата ;д поне при мен е така
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    самите кристали омекотяват косата когато се изправя, поне на мен е така и не скуби като се изправям.Аз използвам едни сини от ейвън, ползвала съм и Cristalli liquidi пробвай има всякакви

Голям фен Аватара на girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    бадемово масло - 2 лева
    +1 това е най-доброто.Аз също го ползвам и съм много доволна
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мога ли да ви попитам откъде мога да си купя бадемово масло и за какво помага по -точно като маска ли е ??

Бадемовото масло си го купуваш от аптеката. Можеш с него да си мажеш цялата коса и скалпа преди къпане, увиваш в торбичка и хавлия и стоиш колкото можеш повече (3-4 часа е добре, а някои даже спят така) . На едно мазане на мен за дълга коса ми отива повече от половината шишенце, но то е мъничко. Иначе можеш да си слагаш по няколко капки в шампоана след като си си го изсипала в ръката. Ако ти е супер суха косата като се изкъпеш размазваш 2-3 капчици в дланите си и мажеш връхчетата на косата.
    Ти си избираш как да го ползваш според състоянието на гривата ти и тва от колко подхранване има нужда.

За да не пускам нова тема..
    Аз като си сложа кристали и косата ми е руса става като мазна и рижава. Аз ли нещо не ги слагам както трябва не знам. Обикновено си пръскам малко на пръстите и нанасям в крайчетата.
    Важно ли е винаги да ги слагам на мокра коса?

^Според мен не ти е много суха косата и не може да ги поеме, да попие и затова се омазнява. Имаш ли причина да ги ползваш?

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Бадемовото масло си го купуваш от аптеката. Можеш с него да си мажеш цялата коса и скалпа преди къпане, увиваш в торбичка и хавлия и стоиш колкото можеш повече (3-4 часа е добре, а някои даже спят така) . На едно мазане на мен за дълга коса ми отива повече от половината шишенце, но то е мъничко. Иначе можеш да си слагаш по няколко капки в шампоана след като си си го изсипала в ръката. Ако ти е супер суха косата като се изкъпеш размазваш 2-3 капчици в дланите си и мажеш връхчетата на косата.
    Ти си избираш как да го ползваш според състоянието на гривата ти и тва от колко подхранване има нужда.
    Благодаря за изчерпателния отговор ще го опитам !

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    аз пък знам 4е кристали се слагат след като си третирала косата си!!!винаги ги използвам след като си изправя косата и нямам оплаквания-като омазнаяване,цъвтящи и сухи краища използвам редовно lorys (върха е! ) и си правя маска с тривитаминол от време на време. редовно тормозя косата си но съм редовна с маските и кристалите и мога да кажа 4е е в много добър вид,препоръ4вам и маските и кристалите на вси4ки моми4ета
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз съм ползвала и имат наистина хубав ефект. Само че всичко зависи от марката.

На Seri са най-хубави.

Аз използвам на biopharma и ги слагам на влажна коса, но в последно време не ги използвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си