Цитирай Първоначално написано от BriNGeR
Така проблема ми е така да го кажа града в който живея поне така мисля.. Всеки ден минава по 1 и същи начин и това започва да ми създава проблеми.. Всеки ден ходя на кафе.. идем поиграем билярд с приятелите поразходим се играем карти понякога успеем да се съберем да поритаме и така и това в рамките на 4-5-6 часа от деня макс и проблема идва от това че понеже няма какво да правим и се прибираме и за другите незнам, но когато аз се прибера обикновенно сядам на компютъра да играя понеже по телевизията недават нищо интересно а вкъщи няма какво да правя и това става проблем за баща ми.. всеки ден ми натяква че играя на компютъра.. казвам му че няма какво да правим навънка цял ден но не той си е същия и това почва да ме дразни.. какво да правя, защото почвам да побеснявам. Немога да не играя като се прибера, защото ми е страшно тъпо в нас ако не съм на компютъра..
Братовчед ми също е от малък град и се оплакваше от същия проблем.Да кажем ,че живея в голям град - работата е същата.
Извода от тази работа ми го каза един приятел още преди 3 години,но тогава не можах да го разбера.Та той е - \"Ако сам не си направиш шоуто,то няма кой да ти го направи.\"
Обясни му набаща ти ,как стоят работите ,като за начало.А след това или започни да тренираш нещо,или си намери хоби ,или и 2-те.Хобита безброй ако все пак не знаеш ,какво да си измислиш ,драсни едно ЛС ,ще ти дам 1 сайт - разгледай пък може да те зарибя