- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Важно ли е хубавото тяло!?
Темата е най-вече эа момичетата/жените, важно ли е эа вас тялото на един мъж, дори той да не е красавец, можете ли да го обикнете особено, ако не е като останалите (Роди ме мамо прост, аэ сам ще стана корав), а можеш да си говориш и общуваш эа всяка една тема с него?
Тялото (хубавото тяло - аз ги харесвам мускулести ;д) би било едно допълнение, един плюс. Мога с него, мога и без него. Не е чак толкова важно, но е много по-хубаво, когато го имаИначе то няма общо с чувствата(за мен).
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
има значение чара, излъчването и цялостното държание на един човек.какво значение има как изглежда.никой не може да заобича тялото на един човек, никой.
Прав/а си но ако има и хубаво тяло е един + повече..Първоначално написано от one
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Да имаш хубаво тяло е + ,но по-важно е дали може да общуваш с този човек .Аз лично гледам повече на чара и излъчването на човека ,а не по-колко лицеви опори може да направи.
Тежки изявления на момчета по 55 ili 95 kg ;s
Can It All Be So Simple ?
не е важен само външния вид, а цялостното излъчване .. - малко красота, дрехи, стил, маниери ..
не трябва да си като тези мъже:
http://www.cha.lt/uploads/posts/1190...95ugly_man.jpg
http://www.randomfatkids.com/fat-feature-nov.jpg
надявам се да си ме разбрал : ))
и за всеки влак си има пътник;] ;dd
Дай снимка,мисля че ща чукам ;sПървоначално написано от Sisi7u
Can It All Be So Simple ?
Това ми заприлича като обида към хората с учила.........Първоначално написано от Sisi7u
![]()
Един вид плюс си е, но не е най-важния фактор, поне за мен..От по-голямо значение са характера, държанието му към конкретното момиче, да можеш, както ти каза, да си общуваш на всяка една тема с него..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Койт каже, че не е важно и не го взема под внимание, спокойно може да се замисли себе си ли лъже или нас?
По темата: Естествено!
е никой не иска да е с мамут.ама не е от супер значение.Първоначално написано от GregoryHouse
От супер значение е. Не е от значение когато и ти си мамут...Щото нали знаеш, ти гледаш, гледаш ама и те гледат...Тей, че не ми говори. Малки отклонения са допустими, ама много малки.
Важно е,но чак толкова има и други неща,но да аз не искам някои дебел или прекалено слаб до себе си,а момче с нормални размери.А дали ще има мускули или не си е негова работа..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не е задължително, но помага...Ще му даде предимство, ако е с тяло, което харесвам. За съжаление повечето или са напомпани като за световно или са клечки...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+ е , но не е най-важния фактор за мен![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Външността на едно момче ЗА МЕН е на второ място .. първо гледам характера му ..![]()
+ това аз не обичам слаби момчета, нито мускулести ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1 Нито бих тръгнала с някой мноооооооооого дебел,нито с мнооого слаб.Не говоря за ограничени ена кг,защото на всеки стоят по различен начин. Особено при по-високите хора...но тва вече си е друга темаПървоначално написано от GregoryHouse
Не искам да е перфектен (защото и аз не съм,че да искам тва от него) ,но да личи ,че поне малко го интересува външния му вид
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
мн ясно че е важна
никога не бих тръгнал с момиче което е като "бездомно мършаво куче" или " добре угоена домашшна свиня"
бих тругнал с момиче "където мога да пипна нещичко" не да удрям на кокал или навсякаде "ц*ца"
А, то се гледало външния вид, това не го знаех, сега разбирам на мене защо не ми върви с момите.![]()
Хмм.. За мен е от голямо значение (не само тялото, а външния вид като цяло). Външността е 1/2 от цялостното мнение, което изграждам за някого. Просто няма да правя никакви компромиси в това отношение.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?