- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Важно ли е хубавото тяло!?
Ми да..за мен е важно.Наречете ме повърхностна.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Дреме ми. Всякакви съм харесвала - ниски, високи, слаби, с нормално телосложение, охранени...![]()
50% казват, че не им пука (не говоря за хората в темата, а попринцип), а всъщност им пука..и то ДОСТА.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ЕСТЕСТВЕНО, че е от значение. Нали трябва да ти хване окото първоначално. Всеки има недостатъци, които са неизбежна част от нас, но цялостното телосложение е много важно. С две (или малко повече) думи - трябва да ме привлича за да го харесвам.
Първоначално написано от sunrisefun
и аз така мисля
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Забравяш субективизма на личния вкус. Отклонения казва... от какво? Кое се счита за норма? Ако можеш да ми посочиш критерии, които да са общовалидни за всички... ЕВАЛА!Първоначално написано от GregoryHouse
За мен външния вид е важен,не е от най-голямо значение,но определено все пак това е първото нещо,което забелязвам у някой.Нали все пак трябва да има привличане...Пък това "Не ме интересува външния вид,нали съм с него и т.н." тва си е дори чиста обида за човека отсреща.Един вид ...не ме интересува,че си дебел или мазен или грознен...важното за мен е че си добър и мил и ме обичаш(примерно).Тоест ти не отричаш,че на външен вид е зле,просто на теб не ти прави толкова впечатление.Което от друга страна е лошо и за самия теб,защото по тоя начин не обръщаш достатъчно внимание и на своя външен вид и се занемаряваш...
И за менПървоначално написано от rosencetooo
Има много по-важни неща от външният вид,въпреки,че първото впечатление идва от него.
И за мен външния вид е много важен фактор в избора на момче.Все пак това е първото впечатление,което оставя в мен. Но и характера не остава по-назад.![]()
Неприлично Щастлива .. : )
хахах как да не е от значение бе ? Нали после като почнете да си говорите една на друга уууу тоя къв е грозен уу не знам кво си ... много ясно че е важжен вида първо него гледаш и преценяваш дали да се занимаеш и нататъка
Абе има значение единствено за някоя несериозна връзка.Нали все някога ще устарее и ще се сбръчка
Извод:Ако искаш да прекараш целият си живот с някой не се влюбваш във външният му вид.
Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.
Еми тогаваПървоначално написано от dPa3HuTeJl
http://www.cha.lt/uploads/posts/1190...95ugly_man.jpg и той става
Превземате се вече.
Естествено че е важно. И е важно, не защото ти е цел да чукаш оная с големите цици. Щото хубавото тяло е продукт на много неща, които по принцип мъжете искаме. Примерно интелект, самоуважение, възможност да се грижи сама за себе си девойката(а от тук и следователно за някой друг), креативно мислене, увереност, не се срамува от тялото и себе си, знае кои части да подчертае, обича да предизвиква за да разграничи кученцата от стойностните мъже, знае че е сексапилна и не го крие, а напротив използва го в своя полза и още един куп други неща.
Всяко от тях е или води до качество, което мъжете подсъзнателно търсим у партньорката. Простичко обяснено - хубавото тяло е най-лесния пример/критерий, за който можем да се хванем, за да разберем дали едно момиче си струва запознанството или не. И доста често - най-сигурния.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Явно не ме раэбрахте не питам точно эа външния вид, а эа добре оформено тяло.. Дали ви се харесва или не го предпочитате то е ясно, че външния вид е от эначение. Повечето каэват външния вид не е от толкова голяма эначение отколкото характера на човек, ами аэ не поэнавам едно момиче, което да гледа първо характера на човека.
Ще заприличам малко на тия дето най не ги обичам но ще те питам нещо братле тялото не се ли отнася за външният вид?Първоначално написано от Bolux
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Мдаа...за мен е мн важно да има хубаво тяло.Разбира се,ако е някакъв надут,но с мн добра външност няма да ме впечатли..но..външният вид е много важен според мен.Първоначално написано от Smrazqvashta
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Пак започнахте с тези теми...![]()
Всички изказвате големите си претенции,но знаете ли всъщност какво давате,та искате да получите нещо сносно?Не става само от отсрещната страна все да очаквате най-хубавото,а Вие да си чоплите носа и да се радвате...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Абе к'вото и да си говорим като цяло хубавият външният вид си е едно ГОЛЯМО предимство !!! Но до тук !!! Само предимство,нищо повече от това ...
Че чак е важен е доста пресилено ,може и без него.
Та знам,че се говори за тялото ,но нали то се включва във външният вид,та за това говоря така обобщено.![]()
И да бих си затворила очите ,ако момчето няма хубава фигура ,по-важно е излъчването ,чара ,това до колко е забавен..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
За мен преди тялото е лицето ,защото с него общувам.А тялото е просто един голям бонус особено ако е красиво.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Първоначално написано от Phobiaa
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Естествено, че е важно, както и за тях е важно една мацка да има хубаво тяло ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от Phobiaa
![]()
![]()
![]()
sex
Първоначално написано от mrfahrenheit
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
За мен други неща са по-важни от тялото...Попринцип НЕ харесвам мъже с плочки и мускули...Относително хубави за гледане,ама не и за пипане
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!