.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Ми да..за мен е важно.Наречете ме повърхностна.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Дреме ми. Всякакви съм харесвала - ниски, високи, слаби, с нормално телосложение, охранени...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    50% казват, че не им пука (не говоря за хората в темата, а попринцип), а всъщност им пука..и то ДОСТА.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ЕСТЕСТВЕНО, че е от значение. Нали трябва да ти хване окото първоначално. Всеки има недостатъци, които са неизбежна част от нас, но цялостното телосложение е много важно. С две (или малко повече) думи - трябва да ме привлича за да го харесвам.

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от sunrisefun
    Да имаш хубаво тяло е + ,но по-важно е дали може да общуваш с този човек .Аз лично гледам повече на чара и излъчването на човека ,а не по-колко лицеви опори може да направи.

и аз така мисля
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    От супер значение е. Не е от значение когато и ти си мамут...Щото нали знаеш, ти гледаш, гледаш ама и те гледат...Тей, че не ми говори. Малки отклонения са допустими, ама много малки.
    Забравяш субективизма на личния вкус. Отклонения казва... от какво? Кое се счита за норма? Ако можеш да ми посочиш критерии, които да са общовалидни за всички... ЕВАЛА!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    За мен външния вид е важен,не е от най-голямо значение,но определено все пак това е първото нещо,което забелязвам у някой.Нали все пак трябва да има привличане...Пък това "Не ме интересува външния вид,нали съм с него и т.н." тва си е дори чиста обида за човека отсреща.Един вид ...не ме интересува,че си дебел или мазен или грознен...важното за мен е че си добър и мил и ме обичаш(примерно).Тоест ти не отричаш,че на външен вид е зле,просто на теб не ти прави толкова впечатление.Което от друга страна е лошо и за самия теб,защото по тоя начин не обръщаш достатъчно внимание и на своя външен вид и се занемаряваш...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    + е , но не е най-важния фактор за мен
    И за мен Има много по-важни неща от външният вид,въпреки,че първото впечатление идва от него.

И за мен външния вид е много важен фактор в избора на момче.Все пак това е първото впечатление,което оставя в мен. Но и характера не остава по-назад.
    Неприлично Щастлива .. : )

хахах как да не е от значение бе ? Нали после като почнете да си говорите една на друга уууу тоя къв е грозен уу не знам кво си ... много ясно че е важжен вида първо него гледаш и преценяваш дали да се занимаеш и нататъка

Абе има значение единствено за някоя несериозна връзка.Нали все някога ще устарее и ще се сбръчка
    Извод:Ако искаш да прекараш целият си живот с някой не се влюбваш във външният му вид.
    Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от one
    има значение чара, излъчването и цялостното държание на един човек.какво значение има как изглежда.никой не може да заобича тялото на един човек, никой.
    Прав/а си но ако има и хубаво тяло е един + повече..
    Еми тогава
    http://www.cha.lt/uploads/posts/1190...95ugly_man.jpg и той става

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Превземате се вече.

Естествено че е важно. И е важно, не защото ти е цел да чукаш оная с големите цици. Щото хубавото тяло е продукт на много неща, които по принцип мъжете искаме. Примерно интелект, самоуважение, възможност да се грижи сама за себе си девойката(а от тук и следователно за някой друг), креативно мислене, увереност, не се срамува от тялото и себе си, знае кои части да подчертае, обича да предизвиква за да разграничи кученцата от стойностните мъже, знае че е сексапилна и не го крие, а напротив използва го в своя полза и още един куп други неща.

Всяко от тях е или води до качество, което мъжете подсъзнателно търсим у партньорката. Простичко обяснено - хубавото тяло е най-лесния пример/критерий, за който можем да се хванем, за да разберем дали едно момиче си струва запознанството или не. И доста често - най-сигурния.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Явно не ме раэбрахте не питам точно эа външния вид, а эа добре оформено тяло.. Дали ви се харесва или не го предпочитате то е ясно, че външния вид е от эначение. Повечето каэват външния вид не е от толкова голяма эначение отколкото характера на човек, ами аэ не поэнавам едно момиче, което да гледа първо характера на човека.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bolux
    Явно не ме раэбрахте не питам точно эа външния вид, а эа добре оформено тяло.. Дали ви се харесва или не го предпочитате то е ясно, че външния вид е от эначение. Повечето каэват външния вид не е от толкова голяма эначение отколкото характера на човек, ами аэ не поэнавам едно момиче, което да гледа първо характера на човека.
    Ще заприличам малко на тия дето най не ги обичам но ще те питам нещо братле тялото не се ли отнася за външният вид?
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Харесвам хубавите, мъжки тела. Мда.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Харесвам хубавите, мъжки тела. Мда.
    Мдаа...за мен е мн важно да има хубаво тяло.Разбира се,ако е някакъв надут,но с мн добра външност няма да ме впечатли..но..външният вид е много важен според мен.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Пак започнахте с тези теми...
    Всички изказвате големите си претенции,но знаете ли всъщност какво давате,та искате да получите нещо сносно?Не става само от отсрещната страна все да очаквате най-хубавото,а Вие да си чоплите носа и да се радвате...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Абе к'вото и да си говорим като цяло хубавият външният вид си е едно ГОЛЯМО предимство !!! Но до тук !!! Само предимство,нищо повече от това ...
    Че чак е важен е доста пресилено ,може и без него.
    Та знам,че се говори за тялото ,но нали то се включва във външният вид,та за това говоря така обобщено.
    И да бих си затворила очите ,ако момчето няма хубава фигура ,по-важно е излъчването ,чара ,това до колко е забавен..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Голям фен Аватара на Phobiaa
    За мен преди тялото е лицето ,защото с него общувам.А тялото е просто един голям бонус особено ако е красиво.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Цитирай Първоначално написано от Phobiaa
    За мен преди всичко е важно лицето ,защото с него общувам.А тялото е просто един голям бонус особено ако е хубаво .
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Град
    На стадиона за бягане.
    Естествено, че е важно, както и за тях е важно една мацка да има хубаво тяло ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

За мен преди тялото е лицето ,защото с него общувам.
    sex

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от mrfahrenheit
    За мен преди тялото е лицето ,защото с него общувам.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    За мен други неща са по-важни от тялото... Попринцип НЕ харесвам мъже с плочки и мускули...Относително хубави за гледане,ама не и за пипане
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си