Значи ходя с едно момче от скоро но нашата история е дълга..преди години още той ме прецака лъжеше ме с др момичета,но мислих ,че сме били малки и с детски ъкъл тогава и сега започнах пак да се занимавам с него доакто не разбрах,че го направи пак тоя номер същия ..реших се и го заебах но след няколко извинения мили думи и обичам те и т.н всичко уж си дойде на мястото.казва ми ,че не се занимава вече с никой и така нататък ..днес се скарахме обаче защото той излезе обеща ,че след час ще звънне а звънна прекалено късно и не можех да изляза щаха наще да ми праят фасони и т.н...гупавите извинения чух нормално но ми стана много гадно аз седя часове и чакам като глупачка и накрая всичко се преебава а той си се е забавлявал момчето ...писна ми всикчи да ми лазят по нервите и да ме използват само ,не знам дали аз така си го втълпявам ,но вече започнах на никой да не мълча и съм станала много изнервена...сама си се оправям вече не разчитам на никой за нищо ... та какво мислите в момента се колебая какво да правя с това момче, защото има и още нещо когата не се виждаме заради това например дето днес го направи и не се зазори да ме види ,всякъш нямам чувства и ми е все едно дали ще продължиме или не ..или може би е ,защото му нямам доверие и ми е писнало а когато сме заедно се успокоявам
даваите съвети plsss