.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.

Обеца на езика..

Здравейте, значи на 15 съм и искам да си сложа обеца на езика (причината не я казвам ) И попитах баща ми и той каза "Абе аз съм съгласен ама питай майка си " и знам че майка ми няма да ми разреши , и искам съветчета как да я попитам за да има поне минимален шанс да ми каже "добре момчето ми" Аиде дайте ми някое съветче и благодаря предварително няма смисъл да казвам без тъпи коментари защото знам че ще ти има
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на teenems
    1.еми отиваш дупчиш се и после се плезиш на майка си и тя
    2.ако мислиш ,че ще има последствия си купи от ментета и само и направи номер да видиш реакцията..и почни да я увърташ : "ее маме ,виж кво хубаво стои" и т.н.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    2.ако мислиш ,че ще има последствия си купи от ментета и само и направи номер да видиш реакцията..и почни да я увърташ : "ее маме ,виж кво хубаво стои" и т.н.
    2-рата идея ми хареса, ще се опитам да намеря такива 'ментета' да видя каква ще и е реакцията А ако си продупча езика и не и казвам има ли начин да разбере ако не си отварям устата много ? Смисъл чувал съм че има период в който езика ти се подува и започваш да фъфлиш .. или се филмирам ?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Bulgaria
    И аз съм на 15 и съм с двете си ръце за обица на езикааааааааааааааааааа :P и аз искам многоооооооооооо ама нямаааааааааааааааааааааа аа

Супер фен Аватара на radeberger
    Обеца на езика не е ли по-характерна за момичетата? Или аз съм много консервативен .

Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Обеца на езика не е ли по-характерна за момичетата? Или аз съм много консервативен .
    Не си , прав си даже Ама .. ох как да ти го кажа че да ме разбереш .. на едно момиче и е приятно момчето да има обеца на езика,сети ли се? Пък и е готино един вид .. Сега ми дай някое съветче
    -Albert Einstein

Град
    ВаРнАаАа
    Аа мене ме кефи пиърсинг на езика за момче колко си годишен? Накарай баща ти да ти играе партия и двамцата я накарайте или сключете няква сделка.. тя ти позволява да си пробиеш езика, а ти в замяна и правиш някаква услуга.. примерно ако пушиш, спираш..

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    2-рата идея ми хареса, ще се опитам да намеря такива 'ментета' да видя каква ще и е реакцията
    Ей тука има една тема, която може да ти помогне - цък.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    скарай се нещо с нея,после си пробий езика и така няма да си говорите докато ти мине фъфленето
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    хаха ти така като казваш 'причината няма да я казвам' тя малко се подразбира,може би а може да си я напраиш без да разберат или пък да се опитваш да ги уговориш както аз напраих, бъди политик
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Не си , прав си даже Ама .. ох как да ти го кажа че да ме разбереш .. на едно момиче и е приятно момчето да има обеца на езика,сети ли се? Пък и е готино един вид .. Сега ми дай някое съветче
    Съвет: да не си правиш пиърсинг на езика. Колко време мислиш, че ще сте заедно с това момиче? Следващата може пък да не харесва.

Град
    ``Сокър Сити
    ми представяш им свършен факт щото иначе няма да стане... и аз така ще направя след 1-2 години
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Трябва да си много убедителна и да се аргументираш :P
    The art of simplicity is a puzzle of complexity.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    скарай се нещо с нея,после си пробий езика и така няма да си говорите докато ти мине фъфленето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си