.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Пък някой

Пък някой

хора си мислят, че ще са доживот с човека до тях Възможно ли е? Глупаво ми е, когато някой ми каже: ' той е слънцето, водата, въздуха, и т.н за мен, ако умре той умирам и аз' и още такива глупости Как може момиче/ момче на таква въздраст / става въпрос за тийновете / да мислят по този начин?

Супер фен Аватара на radeberger
    Това, че го казват не значи, че наистина го мислят сериозно. Просто се превземат.

Когато си силно влюбен всичко ти се струва невероятно....Искат завинаги да са с този човек .
    той е слънцето, водата, въздуха, и т.н за мен, ако умре той умирам и аз' - така става като се привържеш до такава степен ,че ако не си с него нон-стоп става страшно.. Но наистина много теенове се изказват по-този начин..

Аз никога не бих казала такова нещо ,за мене е доста странно и някак нереално ,но нищо не се знае

Голям фен Аватара на one
    временна тръпка.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    ^ и прекалено силни думи..никога не се знае какво ще се случи във всеки един момент, за да казваш такива неща..особенно в тая възраст --.-
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Аз се чудя ти как обръщаш внимание на тази простотии...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Bulgaria
    Кифленска работаааааааа

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Аз пък вярвам в това което говоря! Щом съм го казал значи е така. Независимо дали тя ми вярва или не

В такъв случай спри накротиците...и ела в реалния свят.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Град
    <3
    ъм...не го мисля..т.е...напълно възможно е да останеш с някой до край...няма нищо неестествено в това да имаш съпруг/съпруга...просто няма да го/я обичаш до край. И няма да ти е интересно. Силно вярвам в това.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на playhard1
    мии и аз си мислех така, и много други неща, и още ми е мъчно, че се разделихме, а мина половин година, и всеки ден се сещам за нея и ми става кофти. Иначе да, няма нужда да се казват такива думи, защото и без него/нея ще се живее, когато дойде време за раздяла.

Родили сме се сами, сами и ще си отидем
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Те не мислят, а се превземат и преувеличават ..
    Никой не знае какво ще се случи с него на другия ден, камо ли с кой ще бъде ..

това не е кифленска работа или превземки.. Това го казват хора,които са МНОГО силно влюбени.. След време като поотихнат нещата може да не мислят вече така..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Човек никога не знае.

Ако говорим за деца на по 14....17 години в повечето случаи се заблуждават така докато не срещнат другият за когото ще умрат това е мое мнение

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Преувеличават когато намерят човек с който се чувстват добре или са влюбени си мислят , че нещата ще са винаги така и ще са завинаги заедно Но след време осъзнават , че не е така ;д
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на sasha_90
    За тийнейджърите това е нормално.Срещат някое момиче/момче щастливи са и си казват:" това е човека за мен".Но всъщност не е така,защото след време срещат друг/друга и всичко се повтаря пак и пак.

Re: Пък някой

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    хора си мислят, че ще са доживот с човека до тях Възможно ли е? Глупаво ми е, когато някой ми каже: ' той е слънцето, водата, въздуха, и т.н за мен, ако умре той умирам и аз' и още такива глупости Как може момиче/ момче на таква въздраст / става въпрос за тийновете / да мислят по този начин?
    Ами според мен тези хора, в момента, когато го казват, си вярват напълно.. Просто, когато си наистина влюбен е трудно да си припомниш, че "Единствен/а" няма, че всичко може да се случи и че каквото и да се случи, продължаваш напред... със или без съответния човек...
    work in progress.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Вуйчо ми и вуйна ми са били гаджета от 9 клас... сега имат две страхотни момиченца (брачедките)...

Майка ми е ходила с баща ми от 8 клас (той е с 5 год. по-голям от нея)... няма нужда да казвам, че след повече от 20 год. са още заедно.

Това отговаря на въпроса ти

FunkyBoy, едно време е било така. Майка ми и баща ми са също от ученици гаджета, чичо ми и леля ми също, но оттогава е минало много време и сега материалността и другите урудливи неща са на пиедестала, кой го ебе за любов, взаимоотношения и прочие... Сега на мода е "Дай гъзЪ че бързам..."

любов ...
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    FunkyBoy, едно време е било така. Майка ми и баща ми са също от ученици гаджета, чичо ми и леля ми също, но оттогава е минало много време и сега материалността и другите урудливи неща са на пиедестала, кой го е** за любов, взаимоотношения и прочие... Сега на мода е "Дай гъзЪ че бързам..."
    съгласен съм... и все пак още ги има такива хора, въпреки, че са рядкост

Нормално е..но не е правилно.Точно сега приятелят ми ме задушава по изключително отблъскващ начин.Говори ми за бъдещето ни и то за едно доста далечно,което наистина ме дразни много иии да.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Аз пък до сега никога не съм била сигурна, че ще бъда до живот с човека до мен, но го искам. Просто ми е достатъчно добре с него за да искам да прекараме колкото се може повече време заедно. Дали е временно или не ще разберем. : )

Град
    няма значение
    Защо пък да не ? Когато си силно влюбен в някой си мислиш или по-скоро се надяваш това да продължи завинаги , мислиш си ,че това е човека за теб , че това е твоя "принц на бял кон" .Аз също в момента мога да кажа тези думи , защото съм наистина влюбена . Но не точно по този начин . За мен слънцето ми е слънцето на небето , а момчето ми е момчето в сърцето ми . По-скоро бих казала ,че той е единствения от когото имам нужда , той не е всичко за мен , но е голяма част от сърцето ми , обичам го безкрайно много.
    I love you so much
    Every breath that I breathe is for you
    Every step that I do is for you
    Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
    Because you are everything for me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си