- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемче с гаджето
Имам мн яко гадже. Заедно сме вече половин година. Аз съм луда по него и съм сигурна, че и той ме харесва. Проблемът е там, че той попринцип харесва момичета с къси коси, а моята е малко под нивото на сутиена. И сега моят ме навива да я отрежа. Имам руса права коса, но не знам какво да правя. Не мисля, че ще скъсаме за такава глупост, но не знам искам той да е щастлив. Просто много харесва врата ми и заради това. Ходя само на опашка, но... Не знам!
ама ти сериозно ли ?ако те харесва ще те харесва и с дълга коса и ще уважи твоето мнение не е нужно да я подстригваш ако не искаш . И няма да те зареже за такова нещо според мен .
![]()
Ебаси простотията. Като не искаш, няма да си режеш косата. С теб е толкова време значи те харесва и така. Пък и по принцип трябва да те харесва таква каквато си. Тъй, че не си режи косата.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Абеее искал той .. и аз искам много неща ама нЕмаа!!
Извод: Ако се харесваш така си я остави .. косата не расте за ден, два ..Ако толкова те харесва ше го преживее някак ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На колко си, извинявай...?
Facebook | Skype - wheelie.master
Ако те харесва наистиа дългата коса няма да му е никакъв проблем.
Остави си косата намира и не го слушай него... ми кво правиш, ако се пострижеш и не ти отива??![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Леле момиче ,евала на приятеля ти!Аз също харесвам момичета с къси коси (тип Ряна,а не скинхедПървоначално написано от desitoyoy
).Разбира се ,че няма да скъсате за такова нещо
Доста време карах приятелката ми да се постриже,а тя много си обичаше дългата коса.В крайна сметка го направи и и стои страхотно.Тя го обмисля доста време,но накрая го направи и беше супер,много се харесваше.За момента и е втръснала тази прическа и си остава пак дълга коса,но казва ,че ще си я пусне дълга ,ще и се порадва и пак ще я отреже.
Та в този ред на мисли,недей се ядосва,защото може много да ти отива))) говори с приятелки (защото това ви е честатема на разговор - прическите) ,говори с фризьорката си и сама си реши.
успех!
не мисля че трябва да се подстригваш само защото приятелят ти харесва къси косинаправи го само ако ти искаш
ако той наистина те обича няма да те остави заради това
щом е тръгнал с теб значи те харесва и с дълга коса
![]()
За теб не знам,но аз не бих го направила!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ти трябва да си изключително зле,за да не уважаваш себе си и да правиш нещо,което не ти е кеф за някой друг...
Пробвай тип " скинар " може пък да смънке звездите тогава за тебе...![]()
хахахаха.. ако той те харесва, ще те хареса такава каквото ти искаш да бъдеш, а не такава в каквато той иска да те превърне.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от mynichka
мхм,стига да е принц и да има бял кон.
аз такъв не съм виждал.
Как ще те обича,а в същото време ще те кара да си режеш косата,защото така му хрумнало?
хаха тоя е изпечен "измамникии"
към темата:ако го обичаш ще я резнеш (косата)
щом не те харесва с дълга ... все пак ти го казва и е честен с теб не му харесва нещо в теб и го казва
а не кат някой подмазвачи" аъъ че си хубава,всякак те харесвам" хайде бе :д ако надебелее с 10кг момичето веднага ще го резнат![]()
Кажи му да преосмисли исканията си :> Тва за мен е супер егоестично![]()
Дам аз имам подобен проблем.Приятелката ми харесва момчета с пишки 19 см но моята е 23,да режа ли?
>>DjBelev<<
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Дам аз имам подобен проблем.Приятелката ми харесва момчета с пишки 19 см но моята е 23,да режа ли?
РЕЖИ!!!
Аз днес съм на фризьор. Той ще дойде с мен за подкрепа. После ще пиша!
Никога не го прави!!!!!!!
Ей тва е нашия химн
Често са ме питали защо така
носиш бакембарди и дълга коса,
защо не се подстрижеш, да станеш по-приличен,
Не ти ли омръзна все да си различен?
По-скоро бих се хвърлил на палачите под ножа,
отколкото главата да си лъсна до кожа...
Готините мацки предпочитат дългокоси,
това не отговаря ли на всичките въпроси?
За коса преди години на Подуенската гара
едва не ме заключи във районното джандара...
Две стригани борчета, в сребристи беемвета,
седят и си почесват дебелите вратлета.
Искат да ми кажат нещо, клетите галфони,
но могат да говорят само с мобифони....
Годините минават, косата побелява,
душата ми обаче все по-млада става...
Когато дойде време да оплешивявам,
каквото ми остане, това ще си развявам...
отколкото главата да си лъсна до кожа...![]()
Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.
Направих го! Отрязах си косата и много съжалявам. Стои ми просто ужасно. Приличам на стригана овца. Моят нали беше с мен и ми вика "Абе, мило, чудесна си! Много си красива!" и ме гали по врата и ми рови в косата. Това чувство е приятно, но ме е страх от огледалото.
http://worldhairstyles.com/wp-conten...-prom-cuts.jpg
Жалките остатъци от косата ми изглеждат като това. Ужас! Преди косата ми беше нещо такова:
http://images.teamsugar.com/files/us..._0.preview.jpg
Адски много съжалявам, че я резнах. Срам ме е да изляза на улицата.
Първоначално написано от Pascal
![]()
![]()
Хареса ми...
Жалко за косата иначе....![]()
work in progress.
Абе детенце...като си имала такава хубава коса що си причини тва?Ся ши приличаш на зелка...Първоначално написано от desitoyoy
>>DjBelev<<
Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
![]()
![]()
Абе яя,ще си режеш косата,голяма глупост!Ама си писала,че ти е супер гадже и тн... и че си мислиш,че и той те харесва?!Какви гаджета сте тогава? Или аз не разбрах нещо![]()