.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    на мен ми стана интересно това, че попита какво да правиш.. всички ти казаха да не я режеш щом не искаш и в крайна сметка ти я отряза.. за какво изобщо потърси мнение тогава ?

по темата: аз лично нямаше да я отрежа

Щото съм шибан инат! И аз съм бясна на себе си. Приличам на зелка както вече някой спомена. Той много ме обича. Не е държал толкова да си режа косата, направих го защото го обичам. Той каза, че изглеждам страхотна и изглеждаше искрен. Ужасно е, но той е до мен.

Поне сега като е по-студено времето може и шапките да ти влязат в употреба.. и в крайна сметка, щом той е до теб ще свикнеш по-бързо и с времето вече няма да ти пука..

Предполагам, че си прав/а или поне се надявам.

Отряза си косата и сега те е срам да излезеш от улицата, не се чувстваш хубава само и само, за да му угодиш !?
    Трогателно е, следващия път, ако ти каже да се обличаш като монахиня, ще го послушаш ли Мислете преди да правите нещо
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Той не ме е карал. Просто аз знам, че той харесва момичета с къса коса и е казвал "Мило, не ти ли е омръзнала тая дълга коса" или "Скъпа, не мислиш ли, че по-късите коси са по-модерни и готини" Никога не е казвал "Орежи си косата или ще скъсаме" или "Ще те обичам повече с къса коса" Аз го обичам и заради това я отрязах.

Супер фен
    Aко толкова държи на теб, ще те харесва такава, каквато си. Много рано е започнал да си изказва мнението нещо.....

От една страна, това си е просто коса. От друга, си е ТВОЯТА коса, ТВОЯТА индивидуалност и ти си се харесвала такава. Не, ти не си инат, ти си слабохарактерна, поне за мен. Как един мъж да има уважение към теб, когато с малко повече врънкане, винаги успява да постигне своето? Не, не ти е казал в прав текст "ще те обичам повече с отрязана коса", но го е казал по-заобиколния начин. Което е още по-дразнещото. В една връзка трябва да се правят компромиси, но не и да позволяваш да ти се качват на главата.

Колко трогателно!
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Колко трогателно!
    В това улавям лека ирония. Не ми мрънкайте и вие и без това ми е достатъчно гадно. Кой идиот е измислил това скапано огледало!? Мамка му! Поне той е щастлив. Видя, че ми стана гадно и много взе да се притеснява. Звъни ми постоянно и ми вика, че съм хубава. Ама огледалото е на друго мнение!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Не съм чела всички мнения, но до колкото разбрах си си одрязала косата... което е доста тъпо. Нали те обича?! Нали сте станали гаджета, защото те харесва такава каквато си, НАЛИ?!?!
    Е защо тогава, инат такъв, реши да си подстрижеш косата?!?! Оо
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Щото съм яка и не бе ебе за никой. Ок айде с къса коса съм обаче съм сладка, секси и яка. Обичам се! Косата ще порасте! Всичко е наред.

Град
    Варна ^.^
    Еми ок като не те е*е за никого защо пускаш темата? Като мислиш, че си еди-си-каква и еди-си-каква защо ни попита още в началото какво мислим... Питаш и после ей така съобщаваш резултата. После след сумати обяснения казваш, че не ти пука/желязна логика/... еми ок като не ти пука! И на мене не ми пука...
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Сори...просто има човек, който ме прави щастлива. Говорихме...каза ми да застана пред огледалото. Стоях там и говорихме по телефона. Вече всичко е наред. Знам, че обичате истории, където има драми, но тук драмата отмина.

Град
    Варна ^.^
    Аз не ги обичам особенно много драмите... даже се радвам, че си намерила решения на проблема, в каквато и форма да е то.
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Град
    Bulgaria
    Ебаси простотията ти ако искаш си я отрежи ама ако не искаш за кво че си я режеш заради него нали и така те харесва ..

Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Колко трогателно!
    В това улавям лека ирония. Не ми мрънкайте и вие и без това ми е достатъчно гадно. Кой идиот е измислил това скапано огледало!? Мамка му! Поне той е щастлив. Видя, че ми стана гадно и много взе да се притеснява. Звъни ми постоянно и ми вика, че съм хубава. Ама огледалото е на друго мнение!!!
    Правилно улавяш. Просто тъкмо щях да ти напиша мнение от рода на "Не си режи разкашната руса коса заради един изпосник.. И след като прочетох "Отрязах я и не искам да се гледам в огледалото", загубих желание да ти пиша каквото и да е... ТИ СИ РЕШАВАШ КАКВО ДА ПРАВИШ СЪС СЕБЕ СИ, НО ПОСЛЕ СИ ПОЕМАШ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

пп лек ден
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив

1.Честита прическа
    2.Мисля,че по-хубаво и женствено от дългата коса няма,но на всеки му отива различно...
    3.Според мен(без да се обиждаш) постъпката ти показва,че си "оглупяла" от любов по него,за да му угодиш,като се разделиш с нещо,което обичаш...?И какво сега сте гаджета и ако се разделите след някой друг месец?На него няма да му пука за косата ти,а ти ще продължаваш да имаш стах от огледалото...Както и да е ти сама си решаваш...
    Един съвет-топирвай я,това е единственият начин да започнеш да се харесваш
    ПС:Дано момчето наистина да заслужава жертвата,която си направила за него и да я оцени...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си