.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Бивши деветокласнци литература

Може ли някой, който е бил миналата година в 9 клас, да ми напише произвиденията по литература в реда, в който са в учебника. Или поне първите 10тина. Че нищо не съм почвала да чета още, поне да прочета първо тези, които ще учим най-напред.

Голям фен Аватара на Seductress
    Не се притеснявай. Миналото лято и аз не бях чела нищо. Нас госпожата ми предупреждаваше за кой ден, кое произведение да прочетем. Не са много обемни и не е проблем да ги четеш през седмицата като почне даскало.
    Първо доста писахме за човешката словестност преди да вземем някое произведение, така, че пак имаш време.

- Илияда
    - Прикованият Прометей
    - Антигона
    - Стар Завет: Йосиф и неговите братя, Историята на Мойсей

Това е за първия срок, гледай да изкараш добри оценки, защото втория е по-трудно. Успех

Има време, ама пак да почна да чета нещо все пак. Благодаря много. А нали в този ред се изучават?

А ние дали ще сме по същата учебна програма? Защото това второто произведение май не са ни го давали.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Не е гаранция, че ще ги учим в същия ред, по нова програма сме..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Голям фен Аватара на Seductress
    Виж на кое издателство ще ви е литературата и погледни кой са произведенията и как са подредени, възможно е да има нещо различно.

Аз не бях сигурна, че ще сме по нова програма.
    Мерси все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си