Еми нова съм в сайта и не съм обърнала внимание, а относно това знам, че девствената ципа се нарича химен, синоними са хахаха , не съм тъпа ! Просто реших да попитам, а Вие Awesomness, ме нападате веднага.Ако не ВИ харесва, не отговаряйте! Нужно ли е веднага да изразявате грубостта си ??? А шанс за забременяване винаги има, нищо не е сигурно в тоя живот :P - Не можете да забременеете ако :
-сте му правили свирка и/или ви е свършил в устата
-вкарал ви го е 1 път и сте спрели защото ви е боляло
-пипали сте се по оная работа и той свършил и с ръката която се е барал ви е докоснал там долу. Има вероятност да забременеете ако :
-правили сте секс без предпазни средства. Мъжкият полов орган, когато е възбуден или по-точно - еректирал - пуска в много малки количества една прозрачна течност, мисля че и се вика предеякулационна течност. В нея се съдържа малък процент сперматозоиди затова вероятността я има, макар да е много малка.
-Много двойки които са заедно от много време не използват никакви предпазни средства и си мислят че като си имат доверие няма нищо за притеснение. Не е така ! Както казах вероятността е много малка, почти нищожна - но я има !!!!