- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета харесвате повече?
^ точно обратното![]()
Иначе, не, не съм фенка на "фешъните/гъзарите", квито етикети им лепкате там..Но тва съвсем не означава, че не държа да се облича добре, естествено, че е важно да подбира с кво да се облича и да си съчетава добре дрехите..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Щом и преди не са ти обръщали никакво внимание,като станеш фешън па няма да ти обръщат.Просто ще изглеждаш по-грозен от колкото си в момента.Първоначално написано от playhard1
Добре.Аз съм момче,не харесвам момчета и не ми пука кой как изглежда освен самият мен,дори и тогава не ми пука винаги.
Но не прочетох едно момиче тук да напише,че харесва момче със собствен стил на обличане,различен от другите,нито метъл,нито чалгар,нито фиешън.
Идеята ми е,че човек трябва да ПРИТЕЖАВА ИНДИВИДУАЛНОСТ,да не се влияе от някви моди,да бъде себе си,но не да го крие,а да го показва.
Примерно аз си купвам дрехи каквито ми харесват,не според модата ,а си ги съчетавам така както ми харесват,не ми пука за чуждото мнение,но ако хареса на някой добре,ако не здраве да е.
Аз харесвам обикновени момчета.Фешъните и гъзарите не са мой тип![]()
Какви момчета ли? Осъзнати. Мисля, че това казва достатъчно - и за външния вид, и за характера.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Първоначално написано от remix1912
![]()
![]()
И аз съм на тоя принцип - индивидуалност > копиране
МОМЧЕ
Земни момичета - това търся![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ХубавиЧесно казано ми е все тая дали ще скейтър,фешън,скинар,батка, шматка,емо,матъл...Харесвал съм и фешъни и метъли и рапъри и кви ли не .
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Метъли , скинари ,фешъни , тва е позьорщина, важно е да си имаш собствен стил![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
Ами с малко по дълга коса, а не едва ли не обръснати!С руса коса и сини очи, но по харесвам със черна и сини очи!Само да не са шматки ! Абе кво говорите нали като видите някой в автобуса напримеер го харесвате от външноста а не от характера аз просто казвам какви ми допадат иначе ясно че може да ми харессат и други ама ти няй-много ме привличат!![]()
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Хах..ем аз обожавам по-отворен тип хора..мм..кефя се на фешъни .. но не чак онея тип травестити .. скинове също .. изобщо да кажем повечето, които мога да срещна в някоя яка дискотека .. ;дддд целия ми отговор е адски тъп и безсмислен.. ;ддд
Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
от аватара ти бих си помислил друго ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Едно време само фешънчета харесвах.Сега си падам по добре сложени момчета (не такива,които не излизат от фитнеса).Обикновено облечени и под това конкретно имам предвид - бяла тениска,светли дънки,маратонки Adidas и хубава прическа (по избор)Първоначално написано от PartyAllTheTime
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Едно време само фешънчета харесвах.Сега си падам по добре сложени момчета (не такива,които не излизат от фитнеса).Обикновено облечени и под това конкретно имам предвид - бяла тениска,светли дънки,маратонки Adidas и хубава прическа (по избор)[/quote]
Ами ако маратонките не са "Adidas" ? Що за изкаване нима марката прави човека ?
По темата:Момчета със собствен стил !
Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш !!
Ами и двата типа ми харесват , но то си зависи и от характера !!![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ами ако маратонките не са "Adidas" ? Що за изкаване нима марката прави човека ?Първоначално написано от Gorgeous7
По темата:Момчета със собствен стил ![/quote]
А твоето изказване как е...със собствен стил - но може да е облечен като селянин и въпреки това да твърди,че има собствен стил!
Всеки с вкуса сиНе обичам да скромнича да казвам "ако не са Адидас може и цървули"...Имам си Определен тип момче спортяга ,който държи на външния си вид
Ако не са Адидас , айде може и Пума.Не обичам селски ергени,така че - да,това е моето Лично мнение!
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
По темата:Момчета със собствен стил ![/quote]
А твоето изказване как е...със собствен стил - но може да е облечен като селянин и въпреки това да твърди,че има собствен стил!
Всеки с вкуса сиНе обичам да скромнича да казвам "ако не са Адидас може и цървули"...Имам си Определен тип момче спортяга ,който държи на външния си вид
Ако не са Адидас , айде може и Пума.Не обичам селски ергени,така че - да,това е моето Лично мнение![/quote]
Ами да може и като селянин да е облечен не ми пука,не мисля че дрехите и марката им са най-важни ,но както и да е. Наистина е въпрос на лично мнение и вкус .![]()
Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш !!
Честно, убивам за някой нормален. Чалгарчета има достатъчно, че да ги ринеш с лопата, а не мога да си спомня наскоро да съм видяла някое нормално момченце, с дънчици, да кажем черна тениска (не розова!!!), с нормална косица и малко мозък за разнообразие...
Нормален, с хубави дрешки. Не фешънче, раперче или емо. Наистина - нормален. Ии по тежкар. Русичък със зелени очета, ауу <3 :Д
Ноо, важен е и характера - много. Трябва да е забавен, иначе колкото и да е хубав малко време ще издържи.![]()
Gorgeous7
Имах предвид конкретни примери за момчета,които са ми направили впечатление с това облекло и затова споменах марката.Ест,че не е толкова важна.Също другото,което ме дразни в някои е когато се надуват с парите си и колите си.Последния, с който бях беше именно такъв и повярвайте не се търпи лесно такова превзето същество.Бих приела някой,който има самочувствие,но не и когато го навира в очите на другите и ги има за по низши от себе си!
I am done!
Аз съм ходила и с фешъни и с "обикновенИ" Фешъните са мн зле за гаджета. Оправят се по-бавно от теб самата. Ходят на шопинг по-често. Абе като по-малка много им се кефих (не че съм била много по- малка де на 14) Сегашното ми гадже просто иска да има шорти над боксерките. Не му пука нито за марка, нито за цвят (Е не е тръгнал с кафяви или някав противен цвят) но не се задълбава толкоз. Точно заради тази небрежност го обичам.
От втория вид ми харесват повече.Първоначално написано от PartyAllTheTime
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Добре че има и момичета, които са го разбрали..Първоначално написано от desitoyoy
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ами напоследък доста често започнах заглеждам фешани, но за сериозна връзка предпочитам някое обикновенно момче.
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)