- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Даите Некфи савет4ета
Кфо става,тука имам некфо малко проблем4е принципно с моми4етата нямам проблеми см не се оплаквам ама тука има едно много яко моми4е което наистина много ми пълни душата и много искам да буда с нея не за да я 4укам а за да си имам сериозна приятелка защото ми писна от еднодневки а съм на 100 про сигорен че тя е точното момиче ж момента за мен ама кофтито е че ходи с некъв некадарник см момчето е смешничко и некфо такова тъпо а тя е супер яката е така и не мога да разбера какво прави с тоя глупак и така та тука нещо е така е много различна от баналните мацки и няма подход към сериозни момичета та ме интересува какво да направя за да си я спе4еля см каквито и съвети да ми дадете мерси предварително.One Love All![]()
![]()
Не се бутай между шамарите,като и идея си нямаш какво да правиш...
Съвети давам само как да започнеш една връзка,не да разрушиш някоя.И btw се надявам,че си ползвал преводач,иначе си доста зле с правописа.
Да не говорим за пунктуацията, дето съвсем липсва...
Не виждам с какво надминаваш този "глупак", че пък и да съдиш избора на момичето. Тя си го е харесала, толкова. Както ти казаха - не се бутай между шамарите.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
дори да не обърна внимание на правописа, пак не намирам нищо УМНО в това, което прочетох. момичето е с него, защото си го е харесала, ти откъде накъде ще решаваш дали бил ГЛУПАВ и т.н.не мисля, че ТИ си подходящ за нея
![]()
Колкото и да се опитваш,все ще се проваляш.Нямаш място там(м/у тях).
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
съвет от мен:купи си учебник по български
Това,че ти мислиш момчето за "некадарник" не означава,че момичето има същото мнение за него..щом е с него,значи го харесва!
И наистина вземи си оправи правописа.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Съвет #1 Спри да бягаш от часове и се весни малко в даскало (ако помниш къде учиш де)
Съвет #2 Не е редно да казваш, че някой е глупак, освен ако не си по-умен от него, в което много се съмнявам.
Съвет #3 Може пък да опиташ. Тая щом е тръгнала с един некадърник, може да тръгне и с втори.
"Велики интелектуалецо", не им се меси във връзката.Първоначално написано от spaceout
ПП: Не знам кой е тъпия, след като с момчето са заедно, а ти питаш как да я свалиш по форуми.![]()
По това, което написа и ти приличаш на "некав некадарник", ама айде...
Трябва да и дадеш нещо повече от това, което той може. Иии другите неща, които ти си знаеш от "баналните мацки"...
П.п. Не казвам да не го правиш, не казвам, че аз не бих го направила, но е малко нередно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от desitoyoy
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN