- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета харесвате повече?
Много ми е интересно да чуя мнението на момичетата, какви момчета харесват повече. Имам предвид като цяло дали харесвате повече "фешанчета" с прическите, тесните дрехи и всичко останало или "обиковени" момчета който са подстригани късо, и носат не чак толкова крещящи дрехи и не са по последна мода или нещо такова ?
Момиченцата/момичетата/жените харесват мъже.Всякакви разновидност като емота,фешани,метали,скинов и темподобни минават на 2-ри план. (това е мое мнение за масата от хората.)
Я бъди един сериозен мъж на място,ходи спретнат и си имай обноските,пък да видиш и металките ще ти се лепят.
Мъжко мнение ама не пречи,нали?![]()
Фешънчетата и гъзарчетата ме отвращават с тези прически намазани с кво ли не и с женствените си дрешки.
Мен ме кефят най-нормалните момчета късо подстригани без никви гелове и др. глупости, нормално обличащи се
Тея фешънчета са бахти и грозните педерастчета, майна (ноу ъфенс). Мъжете, които са наистина факъбъл имат стил и той си личи дори и от дрехите им. Коко Шанел беше казала, че всичко може да се купи, освен стила.
ами аз да ви кажа повече си падам по обикновените ама наистина обикновени момчетаиначее може да е някъв фешън ,скейтър или някво футболистче и зависи ако изглежда страхотно на външен вид и по характер се падне готин то няма лошо да си го харесаш ;d но както казах съм за Обикновените !
![]()
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
аз пък бях на път да ставам фешън, че така май никой не ми обръща внимание![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
еми аз съм между двете(дори повече приличам на фешън) и просто искам да чуя някакви мнения![]()
Я пак?Първоначално написано от ilovesummer
![]()
Дайте ми дефиниция на 'обикновен'.
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
ами не знам .. смисъл то както дойде, колкото и да е красиво едно момче, все пак нали се сещаш, че не е само до това... иначе не си падам много по фешъни .. и аз нз определено не харесвам и скейтърите ...
ПП: дефиниция на ОБИКНОВЕНО МОМЧЕ: - да ходи с маратонки, дънки, тениски, с късо подстригана коса,да не е някъв СКЕЙТЪЪЪЪРРР или пък ФИЕШЪНННН ...
Харесват ми нормални мъже.Не такива,които носят тесни дънки,обеци,пръстени,с тонове гел на косата си....
Аз съм нормален![]()
................![]()
Да, а пък аз ще ставам ЕМО!
За стил на обличане ли говрим или аз се бъркам? Ако не греша - много харесвам момчета в ризи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Фешъни, емота и т.н. не ги слагам в групата на мъжете или момчетата. Харесвам обикновен тип момчета. Да не е с изкривено разбиране за красиво като тези от тип "фашион" ;]
Да съм казала, че отказвам се?!
Да ви имам критериите. Аз не си избирам приятелките по стил на обличане,жанр музика която слушат,известност,пари или оценки в училище. Намирам го за изключително глупаво.![]()
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
А какПървоначално написано от Chanceux
на произволен принцип ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Следващият път, когато решиш да поучаваш хората, колко са повърхностни и материални, го направи в точната тема. Тук хората изказват предпочитанията си, не критериите, по които си "избират" приятелите.Първоначално написано от Chanceux
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
По принцип външния вид е на заден план за мен, но ВСЕ ПАК...
падам си по момчета с кецове, смъкнати панталонки, тениски и т.н..![]()
work in progress.
Кво общо със секс има тази тема ? Освен че харесват дрипави дришлиовци друго не знам ...
То никой няма да си признае, ако харесва "фешъни", щото тука квито сте хейтъри, ш му се нахвърлите на детето. Иначе харесвам нормални, земни момчета.
По-яко щеше да е ако темата беше нещо от рода на "Кое предпочитате- зализани и крещящи фешъни или рошави и раздърпани метъли". Класика просто!
пп обикновени, естевствено. Това си е златната среда. :]
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
само не рабрах какво толкова смешно съм казала ?! просто имам предвид че харесвам нормални момчета с най обикновени дрехи и прическа и всичко !Първоначално написано от z1p0
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи
Ако ще и гол да ходи, важното е да има нещо в главата.![]()
[hs]http://img704.imageshack.us/img704/2137/orangebicyclebydancretu.jpg[/hs]
I ♥ BIKES
Добри момчета.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief