.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Дрехи и вещи за училище 2010 ..

пуснете снимки моля ви.. незнам какво да си взема тази година, а разполагам с голям бюджет

Е ние сме с униформи, няма какво да снимам аз

Град
    around the world !
    Нито ти знаем стила на обличане, нито това какво харесваш, повечко инфо дай ;р

Град
    Пловдив :)))))
    Има такава тема-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=358507
    тука можеш да видиш и снимки

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    То и ние ще сме с униформи,но все пак си купих няколко чифта дънки,няколко блузи..В сряда или четвъртък мисля отново да отида
    да си напазарувам някакви дрехи..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

офф колко такива теми ще пуснете
    ако не си първи клас значи и преди си се подготвяла за училище т.е. трябва да имаш някаква представа какво да си купиш

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    офф колко такива теми ще пуснете
    ако не си първи клас значи и преди си се подготвяла за училище т.е. трябва да имаш някаква представа какво да си купиш
    ++++++++++

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Оф...ми купи си дънки там..колкото ти трябват,няколко блузки,обувки...откъде да знаем ние какво ти трябва?!?!?
    Аз нищо няма да си купувам освен дънки и то не специално за училище,а защото искам нови а и учебници....
    Сестра ми ми подари една чанта,защото тя искаше мойта ии всичко друго си имам,какво като е нова учебна година
    Шофирай разумно - стигни жив!

Просто е - излизаш от форума и си обещаваш, че повече няма да пускаш такива безсмислени теми, взимаш си якенцето, паричките, слагаш обущата и бягаш към мола или магазините за дрехи.Там си харесваш нещо, мериш и ако седи яко-купуваш.Както казах, просто е!!
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    И за к'во се сещате да си купувате нови дрехи точно на 15-ти септември вие сте луди бе..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Ами вземи си нещо, от което имаш нужда. Ние ли да ти избираме дрехите или там каквото ще купуваш?

[b]Както каза galet0 имаа толковаа много темии ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=358507 eтоо тукаа момичетата са пуснали и снимчиции даже.. влиизаай и глеедайй!

би трябвяло да знаеш какво ти трябва за училище !!!!! не си 1-4 клас където мама и тати казват какво трябва нали ?? не е казано да си изхарчиш ( големия бюджет ) наведнъж !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си