- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехи и вещи за училище 2010 ..
пуснете снимки моля ви.. незнам какво да си взема тази година, а разполагам с голям бюджет
Нито ти знаем стила на обличане, нито това какво харесваш, повечко инфо дай ;р
Има такава тема-
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=358507
тука можеш да видиш и снимки![]()
То и ние ще сме с униформи,но все пак си купих няколко чифта дънки,няколко блузи..В сряда или четвъртък мисля отново да отида
да си напазарувам някакви дрехи..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
офф колко такива теми ще пуснете![]()
ако не си първи клас значи и преди си се подготвяла за училище т.е. трябва да имаш някаква представа какво да си купиш
Оф...ми купи си дънки там..колкото ти трябват,няколко блузки,обувки...откъде да знаем ние какво ти трябва?!?!?
Аз нищо няма да си купувам освен дънки и то не специално за училище,а защото искам новиа и учебници....
Сестра ми ми подари една чанта,защото тя искаше мойта ии всичко друго си имам,какво като е нова учебна година![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Просто е - излизаш от форума и си обещаваш, че повече няма да пускаш такива безсмислени теми, взимаш си якенцето, паричките, слагаш обущата и бягаш към мола или магазините за дрехи.Там си харесваш нещо, мериш и ако седи яко-купуваш.Както казах, просто е!!![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
от кой град си?![]()
И за к'во се сещате да си купувате нови дрехи точно на 15-ти септемвривие сте луди бе..
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ами вземи си нещо, от което имаш нужда. Ние ли да ти избираме дрехите или там каквото ще купуваш?![]()
[b]Както каза galet0 имаа толковаа много темии ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=358507 eтоо тукаа момичетата са пуснали и снимчиции даже..влиизаай и глеедайй!
![]()
би трябвяло да знаеш какво ти трябва за училище !!!!! не си 1-4 клас където мама и тати казват какво трябва нали ?? не е казано да си изхарчиш ( големия бюджет ) наведнъж !!!